Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messi ARG BAR PSG JARUZA
Normal Tactiek new
30% Balbezit 70%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 51
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 49.3
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen solide


5e minuut.
Dormetta passt de bal in één keer door. Rotsaert rent richting de bal. Rotsaert passt de bal in één keer door. Erkan is nu in balbezit. Erkan draait met de bal, schiet en ... Francioli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Dormetta passt de bal in één keer door. Garres is nu in balbezit. Garres passt de bal met de wreef. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap. Paal! Francioli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:1

11e minuut.
Daar is Svensson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svensson passt de bal zonder na te denken. Pellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:2

12e minuut.
Clos Gómez speelt de bal door. Erkan rent richting de bal. Di Pisello rent richting de bal. Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:3

14e minuut.
Clos Gómez probeert naar een medespeler te passen. Erkan is nu in balbezit. Di Pisello rent richting de bal. Erkan onderschept slim de pass. Erkan haalt uit met een fantastische trap. Francioli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dormetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dormetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lettiero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dormetta met de inworp. Erkan rent richting de bal. Erkan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lettiero met de inworp. Gaudyn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giudice. Giudice krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Clos Gómez kopt de bal weg. Erkan rent richting de bal. Briozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Clos Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:4

28e minuut.
Svensson met de inworp. Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez passt de bal met de wreef. Rotsaert rent richting de bal. Rotsaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Svensson passt de bal zonder na te denken. Rotsaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotsaert met een sublieme pass. Erkan is nu in balbezit. Erkan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Dormetta kopt de bal weg. Daar is Di Pisello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erkan is nu in balbezit. Erkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:5

32e minuut.
Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan passt de bal in één keer door. Dormetta met een sublieme pass. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan haalt uit met een fantastische trap. Francioli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pellini is nu in balbezit. Clos Gómez begaat een overtreding. Pellini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Briozzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cycol rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendoza. Mendoza krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Svensson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svensson met een sublieme pass. Erkan is nu in balbezit. Erkan haalt uit met een fantastische trap. Francioli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:6

36e minuut.
Di Pisello geeft een hoge lob. Inworp. Dormetta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan passt de bal zonder na te denken. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:7

38e minuut.
Erkan rent richting de bal. Erkan passt de bal zonder na te denken. Clos Gómez rent richting de bal. Daar is Clos Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:8

42e minuut.
Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez passt de bal met de wreef. Erkan rent richting de bal. Erkan schiet op doel. Francioli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:9

43e minuut.
Clos Gómez met een sublieme pass. Rotsaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi ARG BAR PSG 86%, JARUZA 14%.
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:10

46e minuut.
Clos Gómez rent richting de bal. Rotsaert rent richting de bal. Rotsaert passt de bal zonder na te denken. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:11

47e minuut.
Mendoza passt de bal zonder na te denken. Mencacci heeft problemen om de bal te vangen. Briozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez onderschept slim de pass. Clos Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:12

48e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Svensson verovert de bal door een tackle van achteren. Svensson passt de bal in één keer door. Erkan rent richting de bal. Erkan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Clos Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Clos Gómez met een sublieme pass. Erkan rent richting de bal. Daar is Clos Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clos Gómez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:13

52e minuut.
Varlan is nu in balbezit. Varlan speelt de bal door. Svensson probeert naar een medespeler te passen. Clos Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:14

57e minuut.
Erkan passt de bal zonder na te denken. Daar is Clos Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Pisello is nu in balbezit. Clos Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:15

58e minuut.
Erkan is nu in balbezit. Clos Gómez rent richting de bal. Di Pisello verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Di Pisello is nu in balbezit. Rotsaert verovert de bal door een tackle van achteren. Rotsaert speelt de bal door. Erkan rent richting de bal. Erkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Clos Gómez passt de bal met de wreef. Erkan heeft problemen om de bal te vangen. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:16

68e minuut.
Giudice passt de bal met de wreef. Rotsaert rent richting de bal. Rotsaert passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Erkan de bal. Erkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Clos Gómez passt de bal in één keer door. Erkan rent richting de bal. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez schiet op doel. Francioli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Garres passt de bal met de wreef. Rotsaert is nu in balbezit. Rotsaert met een sublieme pass. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan draait met de bal, schiet en ... Francioli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Clos Gómez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Briozzi de bal. Mencacci is nu in balbezit. Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan draait met de bal, schiet en ... Francioli bokst de bal weg.

81e minuut.
Lettiero is nu in balbezit. Lettiero geeft een lange en hoge pass. Giudice kopt de bal weg. Dormetta rent richting de bal. Dormetta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez passt de bal zonder na te denken. Daar is Pellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:17

83e minuut.
Mendoza met een sublieme pass. Pellini heeft problemen om de bal te vangen. Mendoza is nu in balbezit. Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ansuini is nu in balbezit. Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez met een sublieme pass. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan haalt uit met een fantastische trap. Francioli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Dormetta passt de bal met de wreef. Rotsaert rent richting de bal. Rotsaert passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Erkan de bal. Erkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Dormetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dormetta passt de bal zonder na te denken. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan is nu in balbezit. Erkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi ARG BAR PSG 76%, JARUZA 24%.
Messi ARG BAR PSG - JARUZA 0:17