Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo La Cadrega I MISERABILI (ma belli)
Normal Tactiek fryderyk
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 50.7
goed Schieten uitstekend
matig Passen goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Llorente geeft de bal voor. Argentiero kopt de bal weg. Severi rent richting de bal. Noyette onderschept slim de pass. Noyette haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Cadrega - I MISERABILI (ma belli) 0:1

5e minuut.
Kalkınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkınç passt de bal zonder na te denken. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu haalt uit met een fantastische trap. Tendas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Cadrega - I MISERABILI (ma belli) 0:2

10e minuut.
Rocchi probeert naar een medespeler te passen. Wolf is nu in balbezit. Wolf geeft een lange en hoge pass. Tomescu rent richting de bal. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Tendas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Mânzeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mânzeanu speelt de bal door. Wolf geeft een lange en hoge pass. Noyette rent richting de bal. Noyette draait met de bal, schiet en ... Tendas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Noyette is nu in balbezit. Noyette draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Cadrega - I MISERABILI (ma belli) 0:3

17e minuut.
Noyette heeft problemen om de bal te vangen. Tomescu rent richting de bal. Noyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Noyette draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Cadrega - I MISERABILI (ma belli) 0:4

21e minuut.
Aidnik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wolf met de inworp. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Aidnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Noyette passt de bal zonder na te denken. Daar is Aidnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Karaoğuz kopt de bal weg. Tomescu rent richting de bal. Wolf is nu in balbezit. Wolf haalt uit met een fantastische trap. Tendas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Tomescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomescu schiet op doel. Aidnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wolf geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tendas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Argentiero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beatón bereikt de bal nog maar net als eerste. Scaravetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Beatón verovert de bal door een tackle van achteren. Beatón schiet op doel. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Tomescu rent richting de bal. Noyette is nu in balbezit. Noyette passt de bal zonder na te denken. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kalkınç speelt de bal door. Richling is nu in balbezit. Tomescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Cadrega - I MISERABILI (ma belli) 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Cadrega 64%, I MISERABILI (ma belli) 36%.
Deportivo La Cadrega - I MISERABILI (ma belli) 0:5

47e minuut.
Mânzeanu probeert naar een medespeler te passen. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu passt de bal met de wreef. Noyette rent richting de bal. Noyette draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Severi geeft de bal voor. Richling met een sublieme pass. Argentiero probeert naar een medespeler te passen. Tomescu rent richting de bal. Tomescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Canck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argentiero geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Llorente de bal onder controle te krijgen. Noyette maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Tomescu rent richting de bal. Tomescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Cadrega - I MISERABILI (ma belli) 0:6

61e minuut.
Rocchi is nu in balbezit. Rocchi geeft de bal voor. Noyette kopt de bal weg. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Richling probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wolf geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Karaoğuz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Argentiero neemt vlug de vrije trap. Tomescu kopt de bal weg. Noyette heeft problemen om de bal te vangen. Noyette schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Noyette rent richting de bal. Tomescu rent richting de bal. Noyette rent richting de bal. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Tendas bokst de bal weg. Noyette rent richting de bal. Noyette schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Cadrega 71%, I MISERABILI (ma belli) 29%.
Deportivo La Cadrega - I MISERABILI (ma belli) 0:6