Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tamagotchi Vieni avanti Molinaro
Normal Tactiek 3-5-2 new 2
34% Balbezit 66%
86% Spel op eigen helft 14%
2 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 43
slecht Schieten formidabel
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Bubici bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik verovert de bal door een tackle van achteren. Szatanik passt de bal met de wreef. Barragán is nu in balbezit. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mosto trapt de bal weg. Barragán kan de bal niet met de borst controleren. Barragán schiet op doel. Mosto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:1

6e minuut.
Barragán rent richting de bal. Szatanik rent richting de bal. Szatanik passt de bal zonder na te denken. Barragán kan de bal niet met de borst controleren. Barragán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mosto met een sublieme pass. Goffetti kopt de bal weg. Macchi heeft problemen om de bal te vangen. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik draait met de bal, schiet en ... Mosto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magrini heeft problemen om de bal te vangen. Mosto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Doeltrap. Magrini met een harde bal richting middenveld. Stergiou kopt de bal weg. Barragán rent richting de bal. Barragán geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Barragán onderschept slim de pass. Barragán met een sublieme pass. Szatanik rent richting de bal. Szatanik draait met de bal, schiet en ... Mosto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:2

13e minuut.
Daar is Tegner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik onderschept slim de pass. Szatanik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:3

22e minuut.
Magrini trapt de bal weg. Szatanik probeert naar een medespeler te passen. Castagnero is nu in balbezit. Barragán verovert de bal door een tackle van achteren. Barragán schiet op doel. Mosto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Magrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stergiou neemt de hoekschop. Barragán krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Barragán is nu in balbezit. Barragán passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szatanik de bal. Szatanik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:4

32e minuut.
Bubici heeft problemen om de bal te vangen. Ardu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cerqueti de bal. Barragán rent richting de bal. Barragán draait met de bal, schiet en ... Mosto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Şerb rent richting de bal. Şerb probeert naar een medespeler te passen. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik rent richting de bal. Szatanik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Stergiou rent richting de bal. Stergiou met een sublieme pass. Goffetti speelt de bal door. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:5

40e minuut.
Ardu probeert naar een medespeler te passen. Szatanik rent richting de bal. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Famiani speelt de bal door. Burlandi is nu in balbezit. Burlandi geeft een hoge lob. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Szatanik is nu in balbezit. Nicolini verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolini probeert naar een medespeler te passen. Barragán is nu in balbezit. Barragán schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:6

44e minuut.
Tegner passt de bal in één keer door. Cerqueti is nu in balbezit. Barragán is nu in balbezit. Barragán haalt uit met een fantastische trap. Mosto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamagotchi 81%, Vieni avanti Molinaro 19%.
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:7

48e minuut.
Goffetti met een sublieme pass. Macchi rent richting de bal. Barragán rent richting de bal. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mosto met een harde bal richting middenveld. Goffetti kopt de bal weg. Barragán rent richting de bal. Barragán haalt uit met een fantastische trap. Mosto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:8

51e minuut.
Kettunen onderschept slim de pass. Kettunen geeft een lange en hoge pass. Daar is Cerqueti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barragán rent richting de bal. Barragán schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Nicolini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ardu met de inworp. Goffetti is nu in balbezit. Goffetti geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Castagnero rent richting de bal. Szatanik is nu in balbezit. Barragán heeft problemen om de bal te vangen. Barragán haalt uit met een fantastische trap. Magrini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:9

56e minuut.
Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco passt de bal in één keer door. Szatanik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Castagnero de bal. Szatanik rent richting de bal. Szatanik passt de bal met de wreef. Barragán rent richting de bal. Barragán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Kettunen probeert naar een medespeler te passen. Stergiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán probeert naar een medespeler te passen. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:10

65e minuut.
Castagnero probeert de bal met de borst te controleren. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnero is nu in balbezit. Barragán verovert de bal door een tackle van achteren. Barragán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mosto trapt de bal weg van het doel. Barragán kan de bal niet met de borst controleren. Barragán haalt uit met een fantastische trap. Mosto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stergiou zal de hoekschop nemen. Barragán krijgt zijn hoofd ertegen. Mosto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Nicolini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stergiou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barragán rent richting de bal. Barragán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Vanazzi heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stergiou. Vanazzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cerqueti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ardu kopt de bal weg. Bubici is nu in balbezit. Szatanik verovert de bal door een tackle van achteren. Szatanik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ardu rent richting de bal. Ardu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Castagnero de bal onder controle te krijgen. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:11

79e minuut.
Castagnero bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik rent richting de bal. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán schiet op doel. Mosto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:12

84e minuut.
Kettunen speelt de bal door. Goffetti rent richting de bal. Goffetti passt de bal zonder na te denken. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Goffetti kopt de bal weg. Nicolini rent richting de bal. Szatanik onderschept slim de pass. Szatanik draait met de bal, schiet en ... Mosto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:13

86e minuut.
Barco speelt de bal door. Tegner heeft problemen om de bal te vangen. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:14

89e minuut.
Macchi rent richting de bal. Szatanik verovert de bal door een tackle van achteren. Bubici rent richting de bal. Szatanik onderschept slim de pass. Szatanik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamagotchi 92%, Vieni avanti Molinaro 8%.
Tamagotchi - Vieni avanti Molinaro 0:14