Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Trento Colata Pisana
Attack Tactiek Ora basta
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Benavente speelt de bal door. Yücel speelt de bal door. Talavi rent richting de bal. Talavi schiet op doel. Badiali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Colata Pisana 0:1

9e minuut.
Daar is Yücel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yücel geeft de bal voor. Daar is Gaglianone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Colata Pisana 0:2

15e minuut.
Zanelli rent richting de bal. Zanelli met een sublieme pass. Castellari controleert de bal met de borst. Gaglianone rent richting de bal. Gaglianone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Badiali geeft een lange en hoge pass. Thorbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorbjörnsson passt de bal in één keer door. Gaglianone rent richting de bal. Gaglianone draait met de bal, schiet en ... Bonoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaglianone is nu in balbezit. Gaglianone schiet op doel. Bonoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaglianone is nu in balbezit. Gaglianone schiet op doel. Bonoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Colata Pisana 0:3

26e minuut.
Gaglianone bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaglianone passt de bal zonder na te denken. Cerbone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talavi rent richting de bal. Talavi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Eterno passt de bal zonder na te denken. Yücel rent richting de bal. Yücel passt de bal in één keer door. Gaglianone is nu in balbezit. Gaglianone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Colata Pisana 0:4

33e minuut.
Zanelli passt de bal in één keer door. Gaglianone rent richting de bal. Thorbjörnsson met een sublieme pass. Talavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Eterno kopt de bal weg. Bait geeft een hoge lob. Yücel kopt de bal weg. Klungelig pakt Talavi de bal. Talavi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Colata Pisana 0:5

40e minuut.
Bonoli met een sublieme pass. Eterno kopt de bal weg. Badiali heeft problemen om de bal te vangen. Gaglianone rent richting de bal. Gaglianone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Colata Pisana 0:6

43e minuut.
Bá Cường met een sublieme pass. Eterno probeert naar een medespeler te passen. Talavi is nu in balbezit. Talavi schiet op doel. Bonoli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Colata Pisana 0:7

44e minuut.
Baiamonti heeft problemen om de bal te vangen. Baiamonti passt de bal met de wreef. Bait rent richting de bal. Gaglianone is nu in balbezit. Gaglianone geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonoli bokst de bal weg. Talavi controleert de bal met de borst. Bonoli bokst de bal weg. Talavi is nu in balbezit. Talavi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Colata Pisana 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Trento 89%, Colata Pisana 11%.
Real Trento - Colata Pisana 0:8

49e minuut.
Inworp. Yücel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eterno probeert naar een medespeler te passen. Talavi rent richting de bal. Talavi speelt de bal door. Paal! Gaglianone bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Colata Pisana 0:9

58e minuut.
Yücel rent richting de bal. Yücel passt de bal zonder na te denken. Talavi is nu in balbezit. Talavi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Colata Pisana 0:10

61e minuut.
Eterno probeert naar een medespeler te passen. Daar is Thorbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thorbjörnsson speelt de bal door. Talavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Yücel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thorbjörnsson de bal. Thorbjörnsson met een sublieme pass. Talavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavi schiet op doel. Bonoli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Colata Pisana 0:11

70e minuut.
Roda passt de bal in één keer door. Bá Cường rent richting de bal. Bá Cường geeft de bal voor. Gaglianone is nu in balbezit. Gaglianone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bá Cường is nu in balbezit. Bá Cường geeft een hoge lob. Gaglianone is nu in balbezit. Gaglianone schiet op doel. Bonoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Colata Pisana 0:12

75e minuut.
Eterno met een sublieme pass. Thorbjörnsson rent richting de bal. Thorbjörnsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Talavi de bal. Talavi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Diana passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Talavi de bal onder controle te krijgen. Thorbjörnsson met een sublieme pass. Gaglianone heeft problemen om de bal te vangen. Gaglianone schiet op doel. Bonoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Eterno kopt de bal weg. Talavi probeert de bal met de borst te controleren. Castellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavi verovert de bal door een tackle van achteren. Talavi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Castellari met een sublieme pass. Yücel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücel speelt de bal door. Talavi is nu in balbezit. Talavi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yücel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanelli is nu in balbezit. Eterno verovert de bal door een tackle van achteren. Eterno geeft een lange en hoge pass. Bonoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Thorbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorbjörnsson passt de bal met de wreef. Gaglianone rent richting de bal. Gaglianone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Colata Pisana 0:13

90e minuut.
Zanelli passt de bal met de wreef. Castellari rent richting de bal. Castellari speelt de bal door. Gaglianone rent richting de bal. Gaglianone haalt uit met een fantastische trap. Bonoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Trento - Colata Pisana 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Trento 80%, Colata Pisana 20%.
Real Trento - Colata Pisana 0:14