Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Mesci Salentina F.C.
451 Tactiek 5DEF ALAD
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 39.8
poor Schieten solid
poor Passen average
weak Verdedigen average


8e minuut.
Tronci is nu in balbezit. Valerio onderschept slim de pass. Valerio schiet op doel. Intero probeert de bal aan de voet te houden. Camardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pizzetti kopt de bal weg. Gangas rent richting de bal. Gangas passt de bal in één keer door. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Mesci - Salentina F.C. 0:1

11e minuut.
Sciarra onderschept slim de pass. Sciarra speelt de bal door. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio schiet op doel. Camardi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gangas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goater rent richting de bal. Ricotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goater is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gangas wilt de vrije trap nemen. Camardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Mesci - Salentina F.C. 0:2

16e minuut.
Sciarra is nu in balbezit. Intero rent richting de bal. Sciarra onderschept slim de pass. Sciarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Mesci - Salentina F.C. 0:3

19e minuut.
Gerari passt de bal zonder na te denken. Piastra rent richting de bal. Gressier begaat een overtreding. Gressier krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Salati passt de bal in één keer door. Valerio rent richting de bal. Valerio passt de bal in één keer door. Sciarra is nu in balbezit. Sciarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gangas kopt de bal weg. Sciarra is nu in balbezit. Ricotti is nu in balbezit. Sciarra verovert de bal door een tackle van achteren. Sciarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Searles onderschept slim de pass. Searles geeft een hoge lob. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio draait met de bal, schiet en ... Camardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Valerio de bal onder controle te krijgen. Facini met een sublieme pass. Daar is Vannicola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Salati geeft een hoge lob. Gangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangas probeert naar een medespeler te passen. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Camardi trapt de bal weg van het doel. Inworp. Gangas met een snelle inworp. Salati rent richting de bal. Salati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Valerio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Goater kopt de bal weg. Klungelig pakt Valerio de bal. Valerio speelt de bal door. Sciarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Mesci 78%, Salentina F.C. 22%.
Dynamo Mesci - Salentina F.C. 0:3

52e minuut.
Valerio is nu in balbezit. Valerio geeft de bal voor. Gangas rent richting de bal. Sciarra is nu in balbezit. Sciarra schiet op doel. De bal raakt de paal. Intero bereikt de bal nog maar net als eerste. Intero geeft een lange en hoge pass. Salati geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Valerio rent richting de bal. Valerio speelt de bal door. Tronci bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciarra verovert de bal door een tackle van achteren. Sciarra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Intero geeft de bal voor. Gerari kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vannicola de bal onder controle te krijgen. Salati rent richting de bal. Salati geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Mesci - Salentina F.C. 0:4

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gangas zal de hoekschop nemen. Sciarra heeft problemen om de bal te vangen. Valerio rent richting de bal. Valerio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Mesci - Salentina F.C. 0:5

76e minuut.
Camardi probeert naar een medespeler te passen. Searles kopt de bal weg. Salati heeft problemen om de bal te vangen. Salati geeft een hoge lob. Valerio probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Salati rent richting de bal. Salati geeft de bal voor. Gangas probeert naar een medespeler te passen. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Mesci 74%, Salentina F.C. 26%.
Dynamo Mesci - Salentina F.C. 0:5