Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSK il morto Montesardo
Normal Tactiek 4132 torneo
37% Balbezit 63%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 50.5
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Tallote verovert de bal door een tackle van achteren. Tallote met een sublieme pass. Daar is Hennessey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Grabowski rent richting de bal. Motzo rent richting de bal. Grabowski rent richting de bal. Grabowski draait met de bal, schiet en ... Prestipino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK il morto - Montesardo 0:1

6e minuut.
Grabowski met een sublieme pass. Korzeniewski rent richting de bal. Motzo is nu in balbezit. Motzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK il morto - Montesardo 0:2

7e minuut.
Korzeniewski is nu in balbezit. Inworp. Tallote met een snelle inworp. Motzo rent richting de bal. Motzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski geeft de bal voor. Franceschelli Calamiti rent richting de bal. Grabowski onderschept slim de pass. Grabowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Korzeniewski de bal. Tallote bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallote haalt uit met een fantastische trap. Prestipino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Inworp. Tallote zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biscia bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski rent richting de bal. Korzeniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK il morto - Montesardo 0:3

18e minuut.
Motzo probeert naar een medespeler te passen. Zwierzchowski probeert naar een medespeler te passen. Motzo is nu in balbezit. Motzo draait met de bal, schiet en ... Prestipino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK il morto - Montesardo 0:4

20e minuut.
Hennessey met de inworp. Grabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabowski geeft de bal voor. Motzo rent richting de bal. Motzo schiet op doel. Paal! Prestipino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Zwierzchowski speelt de bal door. Hennessey rent richting de bal. Hennessey passt de bal in één keer door. Grabowski rent richting de bal. Grabowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK il morto - Montesardo 0:5

28e minuut.
Tallote met een sublieme pass. Korzeniewski rent richting de bal. Korzeniewski passt de bal met de wreef. Motzo rent richting de bal. Motzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK il morto - Montesardo 0:6

32e minuut.
Tallote passt de bal zonder na te denken. Hennessey is nu in balbezit. Hennessey passt de bal in één keer door. Motzo rent richting de bal. Motzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Biscia verovert de bal door een tackle van achteren. Biscia passt de bal in één keer door. Grabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Biscia speelt de bal door. Inworp. Tallote met de inworp. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Grabowski rent richting de bal. Cimaduomo rent richting de bal. Grabowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grabowski haalt uit met een fantastische trap. Prestipino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK il morto - Montesardo 0:7

42e minuut.
Motzo passt de bal in één keer door. Tallote is nu in balbezit. Tallote passt de bal in één keer door. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tallote kopt de bal weg. Motzo met een sublieme pass. Klungelig pakt Grabowski de bal. Grabowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK il morto - Montesardo 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK il morto 86%, Montesardo 14%.
CSK il morto - Montesardo 0:8

46e minuut.
Hennessey passt de bal met de wreef. Daar is Grabowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabowski passt de bal met de wreef. Motzo rent richting de bal. Motzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK il morto - Montesardo 0:9

47e minuut.
Pierino met een sublieme pass. Rognato heeft problemen om de bal te vangen. Biscia rent richting de bal. Korzeniewski onderschept slim de pass. Korzeniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hennessey passt de bal met de wreef. Grabowski is nu in balbezit. Grabowski speelt de bal door. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Balewski met een sublieme pass. Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski probeert naar een medespeler te passen. Motzo is nu in balbezit. Motzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK il morto - Montesardo 0:10

59e minuut.
Grabowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iozzi. Grabowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Hennessey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Korzeniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Prestipino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK il morto - Montesardo 0:11

60e minuut.
Grabowski passt de bal in één keer door. Korzeniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski passt de bal in één keer door. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tallote rent richting de bal. Korzeniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallote met een sublieme pass. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Zwierzchowski rent richting de bal. Zwierzchowski met een sublieme pass. Grabowski rent richting de bal. Grabowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSK il morto - Montesardo 0:12

68e minuut.
Prestipino trapt de bal weg van het doel. Hennessey kopt de bal weg. Motzo is nu in balbezit. Motzo haalt uit met een fantastische trap. Cimaduomo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prestipino bokst de bal weg.

71e minuut.
Biscia probeert naar een medespeler te passen. Iozzi rent richting de bal. Motzo is nu in balbezit. Motzo draait met de bal, schiet en ... Prestipino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK il morto - Montesardo 0:13

72e minuut.
Grabowski passt de bal in één keer door. Biscia rent richting de bal. Biscia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Korzeniewski de bal. Korzeniewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Prestipino probeert naar een medespeler te passen. Hennessey kopt de bal weg. Motzo rent richting de bal. Motzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Motzo controleert de bal met de borst. Zwierzchowski is nu in balbezit. Zwierzchowski speelt de bal door. Grabowski rent richting de bal. Grabowski schiet op doel. Paal! Prestipino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK il morto - Montesardo 0:14

79e minuut.
Balewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cimaduomo de bal. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski probeert naar een medespeler te passen. Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Motzo is nu in balbezit. Motzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Grabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabowski probeert naar een medespeler te passen. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski probeert naar een medespeler te passen. Motzo rent richting de bal. Grabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK il morto - Montesardo 0:15

90e minuut.
Franceschelli Calamiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franceschelli Calamiti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hennessey met een snelle inworp. Motzo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK il morto 93%, Montesardo 7%.
CSK il morto - Montesardo 0:15