Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poco Atletico Nuce Maga
352 Tactiek 442rombo
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 61.6
zwak Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen matig


6e minuut.
Hutmacher geeft de bal voor. Edelman kopt de bal weg. Yacoub heeft problemen om de bal te vangen. Yacoub haalt uit met een fantastische trap. Grandoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Nuce Maga 0:1

8e minuut.
Gelosini passt de bal in één keer door. Yacoub probeert naar een medespeler te passen. Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Edelman schiet op doel. Grandoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Nuce Maga 0:2

14e minuut.
Pafko geeft de bal voor. Yacoub kopt de bal weg. Gelosini is nu in balbezit. Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Edelman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Gelosini rent richting de bal. Gelosini passt de bal zonder na te denken. Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Edelman haalt uit met een fantastische trap. Grandoni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Yacoub kan de bal niet met de borst controleren. Yacoub probeert naar een medespeler te passen. Edelman rent richting de bal. Edelman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Giordi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Edelman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Nuce Maga 0:3

24e minuut.
Antoś heeft problemen om de bal te vangen. Gelosini geeft een hoge lob. Edelman rent richting de bal. Edelman draait met de bal, schiet en ... Grandoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Nuce Maga 0:4

30e minuut.
Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini met een sublieme pass. Edelman rent richting de bal. Edelman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gelosini is nu in balbezit. Gelosini geeft een hoge lob. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub haalt uit met een fantastische trap. Grandoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Nuce Maga 0:5

36e minuut.
Hutmacher verovert de bal door een tackle van achteren. Hutmacher passt de bal in één keer door. Gelosini met een sublieme pass. Yacoub heeft problemen om de bal te vangen. Yacoub schiet op doel. Grandoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Edelman kopt de bal weg. Gelosini is nu in balbezit. Gelosini probeert naar een medespeler te passen. Yacoub rent richting de bal. Yacoub schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Nuce Maga 0:6

40e minuut.
Edelman probeert de bal met de borst te controleren. Edelman probeert naar een medespeler te passen. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub schiet op doel. Grandoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Nuce Maga 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poco Atletico 68%, Nuce Maga 32%.
Poco Atletico - Nuce Maga 0:7

47e minuut.
Hutmacher kopt de bal weg. Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Edelman passt de bal zonder na te denken. Yacoub heeft problemen om de bal te vangen. Yacoub draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Gelosini rent richting de bal. Gelosini passt de bal met de wreef. Edelman is nu in balbezit. Edelman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Nuce Maga 0:8

50e minuut.
Gelosini geeft een lange en hoge pass. Giordi kan de bal niet met de borst controleren. Edelman rent richting de bal. Edelman haalt uit met een fantastische trap. Grandoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Nuce Maga 0:9

52e minuut.
Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yacoub de bal. Edelman rent richting de bal. Edelman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Nuce Maga 0:10

53e minuut.
Rejman met een sublieme pass. Gelosini rent richting de bal. Gelosini passt de bal in één keer door. Yacoub rent richting de bal. Yacoub schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Magnanimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutmacher onderschept slim de pass. Hutmacher probeert naar een medespeler te passen. Gelosini is nu in balbezit. Gelosini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Antini passt de bal in één keer door. Edelman heeft problemen om de bal te vangen. Edelman passt de bal met de wreef. Yacoub heeft problemen om de bal te vangen. Yacoub draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hutmacher geeft de bal voor. Giordi heeft problemen om de bal te vangen. Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Edelman schiet op doel. Grandoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Nuce Maga 0:11

60e minuut.
Rejman met een snelle inworp. Gelosini rent richting de bal. Gelosini geeft een lange en hoge pass. Yacoub rent richting de bal. Yacoub draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piloti rent richting de bal. Piloti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antoś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gelosini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hutmacher geeft een lange en hoge pass. Yacoub kopt de bal weg. Edelman is nu in balbezit. Edelman draait met de bal, schiet en ... Grandoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Nuce Maga 0:12

64e minuut.
Gelosini verovert de bal door een tackle van achteren. Gelosini met een sublieme pass. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub draait met de bal, schiet en ... Grandoni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Edelman kopt de bal weg. Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini passt de bal met de wreef. Edelman heeft problemen om de bal te vangen. Edelman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rejman kopt de bal weg. Edelman is nu in balbezit. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub schiet op doel. Gelosini probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Grandoni met een harde bal richting middenveld. Rejman kopt de bal weg. Yacoub rent richting de bal. Yacoub draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Nuce Maga 0:13

81e minuut.
Yacoub rent richting de bal. Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini passt de bal zonder na te denken. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Antini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magnanimi rent richting de bal. Hutmacher met een sublieme pass. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Atletico - Nuce Maga 0:14

89e minuut.
Antini rent richting de bal. Edelman verovert de bal door een tackle van achteren. Gelosini probeert naar een medespeler te passen. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poco Atletico 71%, Nuce Maga 29%.
Poco Atletico - Nuce Maga 0:14