Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barbara FC Birimbao
433 Tactiek 4 3 3
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 40.7
weak Schieten solid
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Baccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccioli geeft een hoge lob. Daar is Codazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncati bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbara FC - Birimbao 0:1

9e minuut.
Piangerelli rent richting de bal. Trump met een sublieme pass. Codazza speelt de bal door. Roncati rent richting de bal. Roncati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Koumis passt de bal in één keer door. Codazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazza passt de bal in één keer door. Baccioli rent richting de bal. Baccioli schiet op doel. Braj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Braj trapt de bal weg. Tutorić kopt de bal weg. Codazza speelt de bal door. Baccioli heeft problemen om de bal te vangen. Baccioli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Baccioli heeft problemen om de bal te vangen. Baccioli speelt de bal door. Codazza speelt de bal door. Klungelig pakt Roncati de bal. Roncati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Koumis speelt de bal door. Codazza is nu in balbezit. Codazza passt de bal met de wreef. Baccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccioli schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Trump rent richting de bal. Trump passt de bal in één keer door. Codazza met een sublieme pass. Baccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccioli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbara FC 76%, Birimbao 24%.
Barbara FC - Birimbao 0:1

47e minuut.
Tutorić speelt de bal door. Trump bereikt de bal nog maar net als eerste. Trump speelt de bal door. Roncati bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Codazza rent richting de bal. Codazza passt de bal zonder na te denken. Roncati is nu in balbezit. Roncati draait met de bal, schiet en ... Braj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbara FC - Birimbao 0:2

56e minuut.
Roncati kopt de bal weg. Marnini heeft problemen om de bal te vangen. Codazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazza haalt uit met een fantastische trap. Braj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbara FC - Birimbao 0:3

64e minuut.
Baccioli probeert naar een medespeler te passen. Codazza met een sublieme pass. Daar is Maggioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncati rent richting de bal. Roncati draait met de bal, schiet en ... Braj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Braj niet meer kan verder spelen. Triggiani komt het veld opgelopen. Triggiani trapt de bal weg van het doel. Chiappa kopt de bal weg. Baccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccioli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marnini de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Maggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncati onderschept slim de pass. Codazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazza haalt uit met een fantastische trap. Paal! Baccioli rent richting de bal. Baccioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbara FC - Birimbao 0:4

70e minuut.
Roncati verovert de bal door een tackle van achteren. Roncati passt de bal in één keer door. Codazza is nu in balbezit. Codazza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baccioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bulgarello speelt de bal door. Codazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazza speelt de bal door. Klungelig pakt Roncati de bal. Roncati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbara FC - Birimbao 0:5

86e minuut.
Trump kopt de bal weg. Koumis probeert de bal met de borst te controleren. Codazza speelt de bal door. Roncati is nu in balbezit. Roncati haalt uit met een fantastische trap. Triggiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baccioli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbara FC - Birimbao 0:6

90e minuut.
Baccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumis rent richting de bal. Baccioli is nu in balbezit. Baccioli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marnini de bal onder controle te krijgen. Triggiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Codazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbara FC - Birimbao 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbara FC 73%, Birimbao 27%.
Barbara FC - Birimbao 0:7