Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ternana grifone
433 Tactiek 442
35% Balbezit 65%
87% Spel op eigen helft 13%
2 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 56.9
waardeloos Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
hopeloos Verdedigen goed


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nybråten met de inworp. Bercovich geeft een lange en hoge pass. Morvai springt en kopt de bal. De Pasquale probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ambrogi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:1

4e minuut.
Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi met een sublieme pass. Daar is Manuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrogi rent richting de bal. Ambrogi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Famiglia probeert de bal met de borst te controleren. Ambrogi rent richting de bal. Ambrogi passt de bal met de wreef. Bercovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercovich haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Zotti de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Morvai rent richting de bal. Morvai passt de bal met de wreef. Ambrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogi schiet op doel. De Pasquale maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai passt de bal in één keer door. Tosato met een sublieme pass. Daar is Morvai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morvai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:2

10e minuut.
Qafurov geeft een hoge lob. Inworp. Musso met een snelle inworp. Cristofalo is nu in balbezit. Cristofalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bercovich is nu in balbezit. Bercovich geeft een hoge lob. Ambrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Manuel passt de bal in één keer door. Morvai kan de bal niet met de borst controleren. Morvai geeft een lange en hoge pass. Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ambrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogi passt de bal met de wreef. Nybråten geeft de bal voor. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morvai rent richting de bal. Morvai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:3

17e minuut.
Ambrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellaporta verovert de bal door een tackle van achteren. Manuel onderschept slim de pass. Manuel geeft een lange en hoge pass. Morvai maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zotti kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tosato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morvai kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:4

19e minuut.
Manuel met een sublieme pass. Daar is Morvai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manuel rent richting de bal. Manuel geeft een lange en hoge pass. Ambrogi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Pasquale met een harde bal richting middenveld. Manuel met een sublieme pass. Ambrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tosato heeft problemen om de bal te vangen. Tosato geeft een hoge lob. Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi schiet op doel. De Pasquale werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bercovich speelt de bal door. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai passt de bal met de wreef. Ambrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai haalt uit met een fantastische trap. De Pasquale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:5

26e minuut.
Waleczek met een sublieme pass. Nybråten is nu in balbezit. Nybråten geeft de bal voor. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bercovich met een sublieme pass. Klungelig pakt Morvai de bal. Morvai passt de bal zonder na te denken. Ambrogi rent richting de bal. Ambrogi haalt uit met een fantastische trap. De Pasquale bokst de bal weg. Manuel rent richting de bal. Manuel passt de bal met de wreef. Morvai heeft problemen om de bal te vangen. Manuel is nu in balbezit. Manuel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Qafurov geeft een lange en hoge pass. Tosato bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosato speelt de bal door. Ambrogi rent richting de bal. Ambrogi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Zotti probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tosato zal de hoekschop nemen. Ambrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:6

30e minuut.
Dellaporta rent richting de bal. Ambrogi onderschept slim de pass. Morvai rent richting de bal. Ambrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:7

32e minuut.
Ciuffo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nybråten met de inworp. Klungelig pakt Ambrogi de bal. Ambrogi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morvai is nu in balbezit. Morvai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:8

34e minuut.
Nybråten rent richting de bal. Ambrogi rent richting de bal. Ciuffo is nu in balbezit. Ambrogi verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrogi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:9

36e minuut.
Zotti rent richting de bal. Morvai onderschept slim de pass. Morvai controleert de bal met de borst. Morvai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:10

40e minuut.
Manuel met een sublieme pass. Morvai is nu in balbezit. Tosato rent richting de bal. Tosato geeft een hoge lob. Ambrogi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:11

42e minuut.
Qafurov met een sublieme pass. Morvai is nu in balbezit. Morvai passt de bal met de wreef. Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ciuffo controleert de bal met de borst. Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogi verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrogi haalt uit met een fantastische trap. De Pasquale werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nybråten rent richting de bal. Nybråten geeft een lange en hoge pass. Ambrogi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana 87%, grifone 13%.
Ternana - grifone 0:11

47e minuut.
Nybråten passt de bal met de wreef. Manuel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ambrogi de bal. Ambrogi draait met de bal, schiet en ... Ciuffo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:12

49e minuut.
Morvai rent richting de bal. Tosato is nu in balbezit. Tosato passt de bal zonder na te denken. Ambrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Manuel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ambrogi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogi rent richting de bal. Ambrogi haalt uit met een fantastische trap. De Pasquale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Nybråten geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Manuel kopt de bal weg. Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi draait met de bal, schiet en ... De Pasquale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:13

53e minuut.
Tosato passt de bal met de wreef. Bercovich met een sublieme pass. Manuel speelt de bal door. Ambrogi kan de bal niet met de borst controleren. Ambrogi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:14

55e minuut.
Waleczek passt de bal met de wreef. Tosato met een sublieme pass. Morvai is nu in balbezit. Morvai haalt uit met een fantastische trap. De Pasquale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:15

56e minuut.
Cristofalo is nu in balbezit. Cristofalo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dellaporta de bal. Ambrogi rent richting de bal. Ambrogi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel passt de bal in één keer door. Daar is Ambrogi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrogi draait met de bal, schiet en ... De Pasquale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:16

61e minuut.
Tosato met een sublieme pass. Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi heeft problemen om de bal te vangen. Ambrogi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:17

62e minuut.
Micelli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Morvai de bal. Cristofalo rent richting de bal. Morvai verovert de bal door een tackle van achteren. Morvai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Qafurov probeert naar een medespeler te passen. Bercovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercovich passt de bal zonder na te denken. Ambrogi rent richting de bal. Ambrogi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel is nu in balbezit. Manuel passt de bal met de wreef. Ambrogi heeft problemen om de bal te vangen. Ambrogi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Waleczek is nu in balbezit. Waleczek passt de bal zonder na te denken. Bercovich probeert naar een medespeler te passen. Tosato rent richting de bal. Tosato geeft de bal voor. De Pasquale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:18

77e minuut.
Nybråten met de inworp. Bercovich is nu in balbezit. Bercovich geeft een lange en hoge pass. Morvai springt en kopt de bal. De Pasquale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:19

78e minuut.
Micelli is nu in balbezit. Ambrogi verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrogi passt de bal met de wreef. Morvai is nu in balbezit. Morvai schiet op doel. De Pasquale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ambrogi krijgt zijn hoofd ertegen. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai haalt uit met een fantastische trap. De Pasquale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:20

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tosato met een snelle inworp. Morvai geeft een lange en hoge pass. Ambrogi rent richting de bal. Ambrogi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:21

81e minuut.
Ambrogi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Micelli. Ambrogi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manuel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morvai krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
De Pasquale speelt de bal door. Nybråten speelt de bal door. Daar is Zotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. De Pasquale met een harde bal richting middenveld. Manuel kopt de bal weg. Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:22

85e minuut.
Pittorino probeert naar een medespeler te passen. Cristofalo rent richting de bal. Morvai verovert de bal door een tackle van achteren. Morvai schiet op doel. De Pasquale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Giarratana geeft een hoge lob. Bercovich speelt de bal door. Daar is Ambrogi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dellaporta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellaporta geeft een lange en hoge pass. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai draait met de bal, schiet en ... De Pasquale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - grifone 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana 86%, grifone 14%.
Ternana - grifone 0:23