Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
obimin fc Real Sbandati
Normal Tactiek Ciure1
35% Balbezit 65%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 61
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 55.9
matig Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo geeft een lange en hoge pass. Leković heeft problemen om de bal te vangen. Ferreyra rent richting de bal. Ferreyra geeft een hoge lob. Tufi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Leković schiet op doel. Lualdi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. madmon geeft de bal voor. Leković springt en kopt de bal. Tufi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:1

9e minuut.
madmon onderschept slim de pass. madmon probeert naar een medespeler te passen. Moysidis rent richting de bal. Moysidis schiet op doel. Tufi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Leković rent richting de bal. Leković met een sublieme pass. madmon rent richting de bal. madmon schiet op doel. Lualdi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:2

14e minuut.
Moysidis kopt de bal weg. madmon bereikt de bal nog maar net als eerste. madmon passt de bal met de wreef. Daar is Ferreyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreyra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Tufi trapt de bal weg. Klungelig pakt Bechi de bal. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gazzano is nu in balbezit. Gazzano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ferreyra de bal. Leković rent richting de bal. Leković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:3

18e minuut.
Ferreyra met een sublieme pass. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković draait met de bal, schiet en ... Tufi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:4

18e minuut.
Moysidis onderschept slim de pass. Leković is nu in balbezit. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis draait met de bal, schiet en ... Tufi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:5

20e minuut.
Gregoracci probeert naar een medespeler te passen. Baraba probeert naar een medespeler te passen. Ferreyra is nu in balbezit. Reggiani probeert naar een medespeler te passen. Ferreyra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lualdi geeft een hoge lob. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo passt de bal zonder na te denken. Ferreyra is nu in balbezit. Ferreyra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Culverhouse met een sublieme pass. Leković is nu in balbezit. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ferreyra met een sublieme pass. madmon is nu in balbezit. madmon speelt de bal door. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Culverhouse is nu in balbezit. Culverhouse passt de bal in één keer door. Daar is Moysidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Lualdi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Cabelo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt madmon de bal. madmon passt de bal in één keer door. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Moysidis is nu in balbezit. Moysidis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Leković de bal. Leković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:6

32e minuut.
Moysidis verovert de bal door een tackle van achteren. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković passt de bal zonder na te denken. Moysidis rent richting de bal. Moysidis draait met de bal, schiet en ... Tufi bokst de bal weg.

33e minuut.
Culverhouse rent richting de bal. Leković is nu in balbezit. Leković passt de bal in één keer door. Moysidis rent richting de bal. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:7

36e minuut.
madmon kopt de bal weg. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Culverhouse speelt de bal door. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković schiet op doel. Tufi bokst de bal weg.

37e minuut.
Ferreyra met een snelle inworp. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković met een sublieme pass. Klungelig pakt Culverhouse de bal. Culverhouse geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:8

39e minuut.
Ferreyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreyra geeft de bal voor. Daar is Leković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Leković is nu in balbezit. Ferreyra rent richting de bal. Ferreyra passt de bal met de wreef. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:9

43e minuut.
Ferreyra heeft problemen om de bal te vangen. Gazzano is nu in balbezit. Met opzet legt Ferreyra zijn tegenspeler op de grond. Ferreyra krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Leković speelt de bal door. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechi verovert de bal door een tackle van achteren. Leković onderschept slim de pass. Leković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obimin fc 85%, Real Sbandati 15%.
obimin fc - Real Sbandati 0:9

46e minuut.
von Holtei komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ferreyra geeft de bal voor. Petrarca is nu in balbezit. Moysidis verovert de bal door een tackle van achteren. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Tufi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:10

55e minuut.
von Holtei speelt de bal door. Baraba heeft problemen om de bal te vangen. Baraba geeft een hoge lob. Moysidis rent richting de bal. Moysidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
madmon passt de bal zonder na te denken. Ferreyra met een sublieme pass. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis schiet op doel. Tufi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Klungelig pakt Lualdi de bal. Ferreyra is nu in balbezit. Ferreyra passt de bal zonder na te denken. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Moysidis de bal. von Holtei probeert naar een medespeler te passen. Leković is nu in balbezit. Leković haalt uit met een fantastische trap. Tufi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:11

61e minuut.
Buonanno met een sublieme pass. Faustino bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustino passt de bal in één keer door. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ferreyra geeft de bal voor. Moysidis probeert de bal met de borst te controleren. Bechi begaat een overtreding. Bechi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Reggiani rent richting de bal. Leković verovert de bal door een tackle van achteren. Leković passt de bal met de wreef. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Mâţea komt het veld opgelopen. Mishali komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cabelo speelt de bal door. Klungelig pakt Mishali de bal. von Holtei is nu in balbezit. Mishali rent richting de bal. Mishali schiet op doel. Tufi bokst de bal weg. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:12

66e minuut.
Faustino speelt de bal door. Buonanno rent richting de bal. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cabelo passt de bal met de wreef. von Holtei met een sublieme pass. Klungelig pakt Moysidis de bal. Mishali rent richting de bal. Mishali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:13

71e minuut.
Moysidis schiet op doel. Petrarca probeert de bal aan de voet te houden. madmon geeft een lange en hoge pass. Mishali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishali schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Moysidis de bal. Moysidis draait met de bal, schiet en ... Tufi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:14

71e minuut.
Ledoux komt het veld opgelopen.

72e minuut.
madmon rent richting de bal. madmon probeert naar een medespeler te passen. Mishali is nu in balbezit. Mishali schiet op doel. Tufi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:15

75e minuut.
Ferreyra speelt de bal door. madmon rent richting de bal. madmon passt de bal zonder na te denken. Daar is Mishali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mishali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:16

78e minuut.
madmon is nu in balbezit. madmon geeft een lange en hoge pass. Moysidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mishali rent richting de bal. Mishali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tufi met een harde bal richting middenveld. von Holtei probeert naar een medespeler te passen. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis schiet op doel. Tufi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:17

80e minuut.
Ferreyra neemt de hoekschop. Mishali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishali geeft een hoge lob. Moysidis rent richting de bal. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, madmon zal de hoekschop nemen. Daar is Mishali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moysidis rent richting de bal. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petrarca de bal onder controle te krijgen. Tufi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mishali is nu in balbezit. Mishali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:18

83e minuut.
Petrarca met een harde bal richting middenveld. Cabelo kopt de bal weg. Daar is Gazzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mishali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishali haalt uit met een fantastische trap. Tufi bokst de bal weg.

84e minuut.
Tufi trapt de bal weg van het doel. Cabelo kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferreyra de bal. Mishali rent richting de bal. Mishali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:19

87e minuut.
Cabelo speelt de bal door. Mâţea met een sublieme pass. Lualdi is nu in balbezit. Mishali onderschept slim de pass. Mishali haalt uit met een fantastische trap. Tufi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:20

90e minuut.
Daar is Moysidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moysidis speelt de bal door. Daar is Mishali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mishali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
obimin fc - Real Sbandati 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obimin fc 94%, Real Sbandati 6%.
obimin fc - Real Sbandati 0:21