Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Bilboa katasqualo
ONE PIECE!!! Tactiek Defend
41% Balbezit 59%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 46.9
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


11e minuut.
Careri verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantino probeert naar een medespeler te passen. Cacciari rent richting de bal. Tarantino onderschept slim de pass. Tarantino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Maestrello kopt de bal weg. Bartocciniacci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cardoso. Bartocciniacci wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bartocciniacci kan niet meer verder spelen. Verdelli komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Daar is Agnellutti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agnellutti probeert naar een medespeler te passen. Verdelli heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Audino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - katasqualo 0:1

30e minuut.
Tarantino kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tardivi de bal onder controle te krijgen. Careri bereikt de bal nog maar net als eerste. Careri schiet op doel. Kefaloukos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tucceri passt de bal in één keer door. Daar is Tardivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Careri rent richting de bal. Tardivi is nu in balbezit. Tardivi draait met de bal, schiet en ... Kefaloukos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tarantino bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Athletic Bilboa - katasqualo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Bilboa 44%, katasqualo 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athletic Bilboa - katasqualo 1:1

54e minuut.
Canavese is nu in balbezit. Canavese passt de bal zonder na te denken. Turcato rent richting de bal. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Audino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Ivezić rent richting de bal. Maestrello rent richting de bal. Maestrello geeft de bal voor. Cardoso maakt een snoekduik en kopt de bal. Audino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Salpietro kan de bal niet met de borst controleren. Pausa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausa geeft een lange en hoge pass. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Careri verovert de bal door een tackle van achteren. Careri geeft een hoge lob. Tarantino is nu in balbezit. Tarantino schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - katasqualo 2:1

61e minuut.
Maestrello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Garré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garré geeft een lange en hoge pass. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Audino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Pausa heeft problemen om de bal te vangen. Turcato is nu in balbezit. Pausa met een sublieme pass. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tardivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanboglis begaat een overtreding. Tardivi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salpietro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ivezić kopt de bal weg. Klungelig pakt Turcato de bal. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Audino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Buitenspel voor Careri. Goede buitenspelval van de verdediging. Alampi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Agnellutti heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Audino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Bilboa 45%, katasqualo 55%.
Athletic Bilboa - katasqualo 2:1