Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antas toraomeravigliao
Attack Tactiek attacco
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 46.8
weak Schieten solid
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Zini rent richting de bal. Zini met een sublieme pass. Leccese is nu in balbezit. Maio rent richting de bal. Maio draait met de bal, schiet en ... Findanna bokst de bal weg.

14e minuut.
Sistu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă onderschept slim de pass. Leccese bereikt de bal nog maar net als eerste. Leccese haalt uit met een fantastische trap. Findanna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antas - toraomeravigliao 0:1

15e minuut.
Inworp. Strauch met een snelle inworp. Zini speelt de bal door. Leccese is nu in balbezit. Leccese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Abrami kopt de bal weg. Deniz geeft de bal voor. Tilincă kopt de bal weg. Leccese rent richting de bal. Leccese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Willka met een sublieme pass. Maio bereikt de bal nog maar net als eerste. Impallomeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Maio onderschept slim de pass. Maio schiet op doel. Findanna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Zini passt de bal in één keer door. Tilincă rent richting de bal. Tilincă probeert naar een medespeler te passen. Leccese is nu in balbezit. Leccese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Strauch kopt de bal weg. Tilincă heeft problemen om de bal te vangen. Tilincă met een sublieme pass. Daar is Leccese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leccese draait met de bal, schiet en ... Findanna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Zini passt de bal met de wreef. Willka is nu in balbezit. Willka passt de bal zonder na te denken. Maio rent richting de bal. Maio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pamio geeft de bal voor. Carrilero kopt de bal weg. Willka probeert naar een medespeler te passen. Leccese bereikt de bal nog maar net als eerste. Leccese draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Findanna met een sublieme pass. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Findanna met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strauch met de inworp. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Antas - toraomeravigliao 0:2

45e minuut.
Deniz met een sublieme pass. Strauch rent richting de bal. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Leccese bereikt de bal nog maar net als eerste. Leccese haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tilincă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Antas - toraomeravigliao 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antas 81%, toraomeravigliao 19%.
Antas - toraomeravigliao 0:3

49e minuut.
Felletto heeft problemen om de bal te vangen. Willka bereikt de bal nog maar net als eerste. Willka passt de bal zonder na te denken. Maio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Zini passt de bal zonder na te denken. Strauch geeft een hoge lob. Maio rent richting de bal. Maio draait met de bal, schiet en ... Findanna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antas - toraomeravigliao 0:4

51e minuut.
Ioppi probeert naar een medespeler te passen. Maieron heeft problemen om de bal te vangen. Tilincă onderschept slim de pass. Tilincă schiet op doel. Findanna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zini probeert naar een medespeler te passen. Binescu speelt de bal door. Willka met een sublieme pass. Maio is nu in balbezit. Maio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tilincă verovert de bal door een tackle van achteren. Tilincă speelt de bal door. Zini rent richting de bal. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Leccese de bal. Tilincă is nu in balbezit. Met opzet legt Sistu zijn tegenspeler op de grond. Sistu krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Doeltrap. Findanna trapt de bal weg van het doel. Zini kopt de bal weg. Daar is Tilincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilincă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Felletto passt de bal zonder na te denken. Strauch met een sublieme pass. Leccese bereikt de bal nog maar net als eerste. Leccese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antas - toraomeravigliao 0:5

67e minuut.
Strauch heeft problemen om de bal te vangen. Sistu is nu in balbezit. Tilincă verovert de bal door een tackle van achteren. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Findanna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Antas - toraomeravigliao 0:6

70e minuut.
Tilincă is nu in balbezit. Tilincă speelt de bal door. Zini met een sublieme pass. Maio is nu in balbezit. Maio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antas - toraomeravigliao 0:7

73e minuut.
Maio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maio geeft een hoge lob. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Lanzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tilincă neemt de hoekschop. Willka kopt de bal weg. Maio heeft problemen om de bal te vangen. Leccese rent richting de bal. Leccese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Findanna trapt de bal weg. Zini kopt de bal weg. Tilincă rent richting de bal. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antas - toraomeravigliao 0:8

81e minuut.
Strauch heeft problemen om de bal te vangen. Strauch passt de bal in één keer door. Leccese rent richting de bal. Leccese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Strauch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zini rent richting de bal. Zini passt de bal met de wreef. Leccese is nu in balbezit. Leccese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antas - toraomeravigliao 0:9

87e minuut.
Maio rent richting de bal. Maio passt de bal met de wreef. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Pamio probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maio neemt de hoekschop. Strauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antas 87%, toraomeravigliao 13%.
Antas - toraomeravigliao 0:9