Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Livorno Calcio 1915 Fc Pontiliano
Normal Tactiek ISS1.2dc
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 54.2
weak Schieten formidable
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen excellent


1e minuut.
Valtýrsson rent richting de bal. Valtýrsson probeert naar een medespeler te passen. Gorrara heeft problemen om de bal te vangen. Szostak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostak draait met de bal, schiet en ... Latufara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:1

3e minuut.
Sacanda passt de bal in één keer door. Lemonis speelt de bal door. Tichý geeft een hoge lob. Gorrara is nu in balbezit. Gorrara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dummermuth met een snelle inworp. Gorrara geeft een hoge lob. Daar is Padovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dummermuth geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ustrnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustrnul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:2

5e minuut.
Pomponi heeft problemen om de bal te vangen. Ustrnul is nu in balbezit. Ustrnul passt de bal zonder na te denken. Gorrara heeft problemen om de bal te vangen. Gorrara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tichý passt de bal zonder na te denken. Ustrnul probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gorrara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorrara schiet op doel. Na een snelle pass probeert Padovan de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:3

8e minuut.
Tichý met de inworp. Szostak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostak geeft een hoge lob. Ustrnul springt en kopt de bal. Latufara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Brancalion geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dummermuth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorrara rent richting de bal. Gorrara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Szostak verovert de bal door een tackle van achteren. Szostak probeert naar een medespeler te passen. Ustrnul heeft problemen om de bal te vangen. Ustrnul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:4

17e minuut.
Dummermuth passt de bal zonder na te denken. Daar is Valtýrsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valtýrsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gorrara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorrara schiet op doel. Latufara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ustrnul rent richting de bal. Ustrnul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:5

24e minuut.
Sammaritano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustrnul is nu in balbezit. Sammaritano begaat een overtreding. Sammaritano krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Paviglianiti geeft een lange en hoge pass. Portolan kopt de bal weg. Szostak speelt de bal door. Daar is Gorrara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorrara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:6

32e minuut.
Padovan geeft een hoge lob. Inworp. Dummermuth met een snelle inworp. Szostak rent richting de bal. Szostak geeft een lange en hoge pass. Latufara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Gorrara rent richting de bal. Paal! Gorrara draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:7

35e minuut.
Valtýrsson verovert de bal door een tackle van achteren. Valtýrsson met een sublieme pass. Dummermuth met een sublieme pass. Ustrnul is nu in balbezit. Ustrnul haalt uit met een fantastische trap. Latufara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ustrnul is nu in balbezit. Ustrnul schiet op doel. Latufara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Padovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Gorrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorrara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:8

37e minuut.
Ustrnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostak speelt de bal door. Ustrnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustrnul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:9

40e minuut.
Paviglianiti met een snelle inworp. Dummermuth speelt de bal door. Gorrara rent richting de bal. Gorrara haalt uit met een fantastische trap. Latufara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Tichý bereikt de bal nog maar net als eerste. Tichý geeft een hoge lob. Ustrnul maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szostak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostak haalt uit met een fantastische trap. Latufara probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Brancalion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancalion passt de bal in één keer door. Paviglianiti heeft problemen om de bal te vangen. Gorrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorrara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tichý onderschept slim de pass. Tichý geeft een lange en hoge pass. Padovan heeft problemen om de bal te vangen. Gorrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorrara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno Calcio 1915 85%, Fc Pontiliano 15%.
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:10

47e minuut.
Valtýrsson kopt de bal weg. Szostak rent richting de bal. Szostak speelt de bal door. Ustrnul is nu in balbezit. Ustrnul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Latufara met een harde bal richting middenveld. Valtýrsson kopt de bal weg. Szostak speelt de bal door. Klungelig pakt Gorrara de bal. Gorrara draait met de bal, schiet en ... Latufara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Ustrnul bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:11

49e minuut.
Klungelig pakt Gorrara de bal. Gorrara passt de bal zonder na te denken. Ustrnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustrnul draait met de bal, schiet en ... Latufara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:12

51e minuut.
Padovan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bombarda de bal. Valtýrsson probeert naar een medespeler te passen. Gorrara is nu in balbezit. Gorrara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:13

54e minuut.
Gorrara haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Latufara trapt de bal weg van het doel. Gorrara controleert de bal met de borst. Gorrara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tichý speelt de bal door. Szostak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostak passt de bal met de wreef. Ustrnul rent richting de bal. Ustrnul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Ustrnul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tichý geeft de bal voor. Gorrara is nu in balbezit. Gorrara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Szostak is nu in balbezit. Szostak probeert naar een medespeler te passen. Ustrnul probeert de bal met de borst te controleren. Ustrnul schiet op doel. Latufara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gorrara is nu in balbezit. Gorrara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:14

70e minuut.
Inworp. Tichý met een snelle inworp. Szostak met een sublieme pass. Gorrara rent richting de bal. Gorrara schiet op doel. Latufara bokst de bal weg. Ustrnul rent richting de bal. Ustrnul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:15

72e minuut.
Ustrnul is nu in balbezit. Ustrnul met een sublieme pass. Gorrara rent richting de bal. Gorrara schiet op doel. Latufara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:16

73e minuut.
Randazzo is nu in balbezit. Ustrnul verovert de bal door een tackle van achteren. Ustrnul speelt de bal door. Gorrara rent richting de bal. Gorrara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:17

76e minuut.
Szostak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostak geeft een hoge lob. Ustrnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustrnul haalt uit met een fantastische trap. Latufara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:18

84e minuut.
Tichý kopt de bal weg. Daar is Ustrnul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szostak is nu in balbezit. Szostak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:19

87e minuut.
Klungelig pakt Szostak de bal. Tichý is nu in balbezit. Tichý geeft een hoge lob. Gorrara rent richting de bal. Gorrara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno Calcio 1915 84%, Fc Pontiliano 16%.
Livorno Calcio 1915 - Fc Pontiliano 0:19