Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andalucìa FC Olympique Spotorno
Normal Tactiek Mihajlovic
42% Balbezit 58%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 58.5
poor Schieten brilliant
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Villavicencio is nu in balbezit. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caldera. Gullo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ballack neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Doeltrap. Tiberio met een harde bal richting middenveld. Nys kopt de bal weg. Sene-Absa geeft een hoge lob. Villavicencio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:1

3e minuut.
Nys geeft een hoge lob. Tiberio speelt de bal door. Nys kopt de bal weg. Gullo controleert de bal met de borst. Gullo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nys met een snelle inworp. Daar is Ballack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballack geeft een hoge lob. Villavicencio krijgt zijn hoofd ertegen. Tiberio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:2

6e minuut.
Obermayer geeft de bal voor. Caldera heeft problemen om de bal te vangen. Gullo rent richting de bal. Gullo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:3

9e minuut.
Mendolaro passt de bal met de wreef. Nys speelt de bal door. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:4

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Caldera de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Obermayer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Villavicencio springt en kopt de bal. Tiberio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:5

14e minuut.
Ballack onderschept slim de pass. Ballack geeft de bal voor. Daar is Villavicencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villavicencio schiet op doel. Tiberio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Polcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballack verovert de bal door een tackle van achteren. Ballack passt de bal zonder na te denken. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Tiberio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:6

18e minuut.
Daar is Polcini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villavicencio onderschept slim de pass. Villavicencio passt de bal in één keer door. Gullo rent richting de bal. Gullo haalt uit met een fantastische trap. Tiberio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Consalvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa draait met de bal, schiet en ... Tiberio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:7

20e minuut.
Nys heeft problemen om de bal te vangen. Nys geeft een lange en hoge pass. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio schiet op doel. Tiberio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:8

26e minuut.
Gullo is nu in balbezit. Gullo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Villavicencio de bal. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Tiberio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:9

31e minuut.
Obermayer kopt de bal weg. Sene-Absa probeert de bal aan de voet te houden. Sene-Absa passt de bal zonder na te denken. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:10

34e minuut.
Obermayer is nu in balbezit. Obermayer geeft de bal voor. Villavicencio probeert de bal aan de voet te houden. Villavicencio schiet op doel. Tiberio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:11

35e minuut.
Tiberio trapt de bal weg. Ballack probeert de bal met de borst te controleren. Ballack met een sublieme pass. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:12

37e minuut.
Villavicencio passt de bal met de wreef. Ballack rent richting de bal. Ballack probeert naar een medespeler te passen. Gullo heeft problemen om de bal te vangen. Gullo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:13

39e minuut.
Obermayer is nu in balbezit. Obermayer geeft de bal voor. Daar is Caldera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sene-Absa kopt de bal weg. Obermayer speelt de bal door. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Tiberio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:14

43e minuut.
Mottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo onderschept slim de pass. Gullo geeft een lange en hoge pass. Villavicencio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:15

43e minuut.
Pedrazzo geeft een lange en hoge pass. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa passt de bal met de wreef. Obermayer geeft de bal voor. Villavicencio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:16

44e minuut.
Farri met een sublieme pass. Daar is Polcini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andalucìa FC 92%, Olympique Spotorno 8%.
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:17

48e minuut.
Ballack kopt de bal weg. Nys heeft problemen om de bal te vangen. Nys geeft de bal voor. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Caldera rent richting de bal. Caldera geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nys zal de hoekschop nemen. Villavicencio springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Obermayer rent richting de bal. Obermayer probeert naar een medespeler te passen. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Tiberio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:18

53e minuut.
Caldera geeft een hoge lob. Nys is nu in balbezit. Nys geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gullo de bal. Gullo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Sulayman rent richting de bal. Sulayman passt de bal in één keer door. Daar is Obermayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obermayer geeft een hoge lob. Gullo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:19

60e minuut.
Ballack geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gullo de bal. Mottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo onderschept slim de pass. Gullo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:20

61e minuut.
Obermayer geeft een lange en hoge pass. Gullo kopt de bal weg. Klungelig pakt Consalvo de bal. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Gullo rent richting de bal. Mottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo verovert de bal door een tackle van achteren. Gullo haalt uit met een fantastische trap. Caldera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Tiberio met een sublieme pass. Nys is nu in balbezit. Nys geeft een lange en hoge pass. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:21

66e minuut.
Caldera probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tiberio trapt de bal weg van het doel. Obermayer kan de bal niet met de borst controleren. Obermayer geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gullo de bal onder controle te krijgen. Gullo haalt uit met een fantastische trap. Tiberio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:22

72e minuut.
Gullo passt de bal in één keer door. Villavicencio is nu in balbezit. Consalvo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villavicencio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villavicencio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:23

74e minuut.
Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa passt de bal met de wreef. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Tiberio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:24

75e minuut.
Capitanio is nu in balbezit. Sene-Absa verovert de bal door een tackle van achteren. Sene-Absa passt de bal met de wreef. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gullo rent richting de bal. Gullo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:25

76e minuut.
Pievano geeft een hoge lob. Sulayman rent richting de bal. Sulayman geeft de bal voor. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mendolaro onderschept slim de pass. Mendolaro geeft een hoge lob. Villavicencio kopt de bal weg. Gullo rent richting de bal. Gullo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:26

82e minuut.
Villavicencio probeert naar een medespeler te passen. Obermayer speelt de bal door. Daar is Gullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gullo schiet op doel. Tiberio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:27

84e minuut.
Nys rent richting de bal. Nys passt de bal met de wreef. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Tiberio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:28

85e minuut.
Vilar verovert de bal door een tackle van achteren. Vilar geeft een hoge lob. Gullo kan de bal niet met de borst controleren. Gullo haalt uit met een fantastische trap. Tiberio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:29

88e minuut.
Capitanio passt de bal zonder na te denken. Inworp. Mendolaro met de inworp. Obermayer is nu in balbezit. Obermayer geeft een lange en hoge pass. Tiberio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andalucìa FC 86%, Olympique Spotorno 14%.
Andalucìa FC - Olympique Spotorno 0:30