Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bradipi Muscolosi gicasoft.it
Normal Tactiek vita442
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 51.4
average Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Rañileufu heeft problemen om de bal te vangen. Rañileufu passt de bal in één keer door. Caiozzo is nu in balbezit. Caiozzo haalt uit met een fantastische trap. Savini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:1

4e minuut.
Rinaldo rent richting de bal. Rinaldo passt de bal zonder na te denken. Sepio probeert de bal aan de voet te houden. Rañileufu verovert de bal door een tackle van achteren. Rañileufu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:2

6e minuut.
Tonella probeert naar een medespeler te passen. Rañileufu rent richting de bal. Rañileufu passt de bal met de wreef. Daar is Caiozzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caiozzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Caiozzo rent richting de bal. Arrighetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiozzo verovert de bal door een tackle van achteren. Caiozzo schiet op doel. Savini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:3

10e minuut.
Sepio rent richting de bal. Cerasa onderschept slim de pass. Cerasa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caiozzo de bal. Caiozzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Facciu trapt de bal weg van het doel. Cerasa kopt de bal weg. Rañileufu rent richting de bal. Rañileufu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Savini met een harde bal richting middenveld. Zanello kopt de bal weg. Caiozzo rent richting de bal. Caiozzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Foppolo rent richting de bal. Foppolo speelt de bal door. Klungelig pakt Zampol de bal. Rañileufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu schiet op doel. Savini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:4

22e minuut.
Cerasa probeert naar een medespeler te passen. Tonella met een sublieme pass. Caiozzo rent richting de bal. Caiozzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:5

24e minuut.
Daar is Cerasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerasa probeert naar een medespeler te passen. Tonella probeert naar een medespeler te passen. Rañileufu rent richting de bal. Rañileufu schiet op doel. Savini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Rañileufu is nu in balbezit. Rañileufu passt de bal met de wreef. Caiozzo heeft problemen om de bal te vangen. Caiozzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:6

30e minuut.
Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnini speelt de bal door. Cerasa speelt de bal door. Klungelig pakt Rañileufu de bal. Rañileufu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Savini trapt de bal weg. Tonella kopt de bal weg. Klungelig pakt Rañileufu de bal. Rañileufu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rañileufu kopt de bal weg. Daar is Arrighetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caiozzo rent richting de bal. Caiozzo schiet op doel. Savini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:7

34e minuut.
Caiozzo is nu in balbezit. Caiozzo passt de bal met de wreef. Rañileufu is nu in balbezit. Rañileufu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:8

37e minuut.
Doeltrap. Savini trapt de bal weg. Cerasa kopt de bal weg. Rañileufu rent richting de bal. Rañileufu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:9

39e minuut.
Zanello onderschept slim de pass. Zanello passt de bal zonder na te denken. Rañileufu is nu in balbezit. Caiozzo rent richting de bal. Caiozzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Savini met een harde bal richting middenveld. Tonella kopt de bal weg. Rañileufu heeft problemen om de bal te vangen. Rañileufu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:10

43e minuut.
Tonella probeert naar een medespeler te passen. Zanello met een sublieme pass. Caiozzo rent richting de bal. Caiozzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bradipi Muscolosi 87%, gicasoft.it 13%.
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:11

46e minuut.
Cerasa onderschept slim de pass. Cerasa probeert naar een medespeler te passen. Sepio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu onderschept slim de pass. Rañileufu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Caiozzo is nu in balbezit. Zanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanello passt de bal in één keer door. Rañileufu is nu in balbezit. Rañileufu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Zanello probeert naar een medespeler te passen. Rañileufu rent richting de bal. Rañileufu passt de bal in één keer door. Caiozzo kan de bal niet met de borst controleren. Caiozzo draait met de bal, schiet en ... Savini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Rañileufu kopt de bal weg. Klungelig pakt Tonella de bal. Tonella speelt de bal door. Klungelig pakt Rañileufu de bal. Rañileufu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lipara speelt de bal door. Tonella met een sublieme pass. Caiozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiozzo schiet op doel. Savini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:12

53e minuut.
Inworp. Zanello met de inworp. Cerasa geeft de bal voor. Caiozzo springt en kopt de bal. Savini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:13

54e minuut.
Pro is nu in balbezit. Caiozzo onderschept slim de pass. Rañileufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu haalt uit met een fantastische trap. Savini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:14

56e minuut.
Cerasa passt de bal met de wreef. Tonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonella passt de bal met de wreef. Daar is Caiozzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caiozzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cerasa passt de bal zonder na te denken. Caiozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerasa met een sublieme pass. Rañileufu heeft problemen om de bal te vangen. Rañileufu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Rañileufu de bal onder controle te krijgen. Tonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonella speelt de bal door. Rañileufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caiozzo rent richting de bal. Caiozzo haalt uit met een fantastische trap. Arrighetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cerasa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Savini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zanello zal de hoekschop nemen. Caiozzo springt en kopt de bal. Savini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Zanello kopt de bal weg. Caiozzo rent richting de bal. Caiozzo passt de bal in één keer door. Daar is Rañileufu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rañileufu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zanello is nu in balbezit. Zanello speelt de bal door. Cerasa met een sublieme pass. Caiozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiozzo schiet op doel. Savini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Caiozzo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rañileufu de bal. Rañileufu passt de bal in één keer door. Caiozzo is nu in balbezit. Caiozzo schiet op doel. Savini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:15

76e minuut.
Savini probeert naar een medespeler te passen. Cerasa kopt de bal weg. Daar is Caiozzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rañileufu is nu in balbezit. Rañileufu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pagnini is nu in balbezit. Pagnini geeft de bal voor. Tonella speelt de bal door. Rañileufu is nu in balbezit. Rañileufu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanello met de inworp. Cerasa probeert naar een medespeler te passen. Caiozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiozzo haalt uit met een fantastische trap. Savini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Arrighetti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Todeschini de bal. Tonella speelt de bal door. Rañileufu is nu in balbezit. Rañileufu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Caiozzo de bal. Caiozzo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arrighetti de bal onder controle te krijgen. Rañileufu rent richting de bal. Rañileufu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:16

87e minuut.
Cerasa rent richting de bal. Caiozzo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Arrighetti ... Strafschop! Caiozzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rañileufu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:17

90e minuut.
Tonella passt de bal met de wreef. Cerasa is nu in balbezit. Cerasa speelt de bal door. Rañileufu rent richting de bal. Rañileufu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bradipi Muscolosi 88%, gicasoft.it 12%.
Bradipi Muscolosi - gicasoft.it 0:17