Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the ALLIANCE of SIXTEEN Leghorn Legion
Normal Tactiek trigun.2
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.8 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Oberti kopt de bal weg. Quaglietti rent richting de bal. Quaglietti passt de bal met de wreef. Borghezio rent richting de bal. Borghezio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lonardi is nu in balbezit. Nardini verovert de bal door een tackle van achteren. Nardini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN - Leghorn Legion 0:1

4e minuut.
Nardini onderschept slim de pass. Nardini passt de bal in één keer door. Borghezio rent richting de bal. Borghezio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oberti de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN - Leghorn Legion 0:2

12e minuut.
Bei verovert de bal door een tackle van achteren. Francescotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescotti met een sublieme pass. Borghezio rent richting de bal. Borghezio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN - Leghorn Legion 0:3

14e minuut.
Arcudi met een sublieme pass. Bei probeert naar een medespeler te passen. Borghezio rent richting de bal. Quaglietti rent richting de bal. Quaglietti haalt uit met een fantastische trap. Tavarozzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN - Leghorn Legion 0:4

19e minuut.
Mula speelt de bal door. Francescotti rent richting de bal. Lonardi begaat een overtreding. Lonardi krijgt een gele kaart. Francescotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Francescotti wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tavarozzi probeert wanhopig de bal te grijpen. Quaglietti bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN - Leghorn Legion 0:5

24e minuut.
Memmoli is nu in balbezit. Memmoli geeft een hoge lob. Borghezio heeft problemen om de bal te vangen. Nardini is nu in balbezit. Nardini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Arcudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Memmoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmoli passt de bal in één keer door. Borghezio is nu in balbezit. Borghezio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Borghezio is nu in balbezit. Borghezio passt de bal in één keer door. Quaglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaglietti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN - Leghorn Legion 0:6

33e minuut.
Mula met een sublieme pass. Memmoli speelt de bal door. Borghezio rent richting de bal. Borghezio schiet op doel. Tavarozzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN - Leghorn Legion 0:7

42e minuut.
Covioli geeft een lange en hoge pass. Borghezio heeft problemen om de bal te vangen. Borghezio speelt de bal door. Nardini rent richting de bal. Nardini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the ALLIANCE of SIXTEEN 72%, Leghorn Legion 28%.
the ALLIANCE of SIXTEEN - Leghorn Legion 0:7

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Quaglietti de bal onder controle te krijgen. Nolano rent richting de bal. Borghezio verovert de bal door een tackle van achteren. Borghezio draait met de bal, schiet en ... Tavarozzi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Daar is Bonaparte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonaparte geeft een hoge lob. Mula rent richting de bal. Mula geeft de bal voor. Borghezio springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tavarozzi trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Memmoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mula de bal. Mula geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Forte verovert de bal door een tackle van achteren. Forte met een sublieme pass. Cofacci rent richting de bal. Cofacci schiet op doel. Biscia kopt de bal weg. Paal! Zupo rent richting de bal. Zupo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN - Leghorn Legion 1:7

83e minuut.
Daar is Borghezio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borghezio passt de bal in één keer door. Nardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardini haalt uit met een fantastische trap. Tavarozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN - Leghorn Legion 1:8

85e minuut.
Oberti geeft een lange en hoge pass. Zupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggi begaat een overtreding. Maggi krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Francescotti met een sublieme pass. Memmoli probeert naar een medespeler te passen. Borghezio is nu in balbezit. Quaglietti is nu in balbezit. Quaglietti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN - Leghorn Legion 1:9

90e minuut.
Francescotti geeft de bal voor. Borghezio kopt de bal weg. Oberti heeft problemen om de bal te vangen. Quaglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaglietti draait met de bal, schiet en ... Tavarozzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the ALLIANCE of SIXTEEN 67%, Leghorn Legion 33%.
the ALLIANCE of SIXTEEN - Leghorn Legion 1:9