Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bose Boben Urano FC
Normal Tactiek check
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.8 gemiddelde waardering 47.5
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Duy Thắng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dziambel is nu in balbezit. Met opzet legt Mietto zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mietto naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dziambel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dziambel kan niet meer verder spelen. Kopczyński komt het veld opgelopen. Juventino met een snel genomen vrije trap. Urvet rent richting de bal. Urvet haalt uit met een fantastische trap. Urbášek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Sosa passt de bal met de wreef. Duy Thắng rent richting de bal. Urvet is nu in balbezit. Urvet haalt uit met een fantastische trap. Urbášek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Danilović geeft een lange en hoge pass. Argazzi onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Duy Thắng zal de hoekschop nemen. Sosa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Urano FC 0:1

14e minuut.
Banchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino onderschept slim de pass. Juventino passt de bal met de wreef. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Codecasa geeft een hoge lob. Inworp. Duy Thắng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urvet rent richting de bal. Urvet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Argazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sosa is nu in balbezit. Sosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Urano FC 0:2

20e minuut.
Suárez geeft een lange en hoge pass. Juventino kopt de bal weg. Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet schiet op doel. Urbášek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Codecasa probeert naar een medespeler te passen. Alías speelt de bal door. Juventino speelt de bal door. Sosa is nu in balbezit. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Urano FC 0:3

22e minuut.
Duy Thắng met de inworp. Juventino is nu in balbezit. Juventino probeert naar een medespeler te passen. Urvet is nu in balbezit. Urvet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Urbášek bokst de bal weg.

23e minuut.
Alías speelt de bal door. Parisier rent richting de bal. Parisier geeft een hoge lob. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Urvet heeft problemen om de bal te vangen. Urvet passt de bal in één keer door. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa schiet op doel. Urbášek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Urano FC 0:4

28e minuut.
Parisier probeert naar een medespeler te passen. Juventino is nu in balbezit. Juventino passt de bal in één keer door. Urvet is nu in balbezit. Urvet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Urano FC 0:5

31e minuut.
Duy Thắng is nu in balbezit. Duy Thắng passt de bal zonder na te denken. Alías speelt de bal door. Sosa is nu in balbezit. Sosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Urano FC 0:6

33e minuut.
Duy Thắng met een snelle inworp. Kopczyński met een sublieme pass. Juventino speelt de bal door. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ... Urbášek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Banchi heeft problemen om de bal te vangen. Urvet is nu in balbezit. Urvet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Urano FC 0:7

37e minuut.
Urvet geeft een lange en hoge pass. Daar is Parisier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parisier passt de bal zonder na te denken. Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Urano FC 0:8

37e minuut.
Vivardi rent richting de bal. Vivardi passt de bal zonder na te denken. Banchi heeft problemen om de bal te vangen. Urvet is nu in balbezit. Urvet haalt uit met een fantastische trap. Urbášek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Juventino met een sublieme pass. Urvet rent richting de bal. Urvet passt de bal met de wreef. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa schiet op doel. Urbášek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urvet is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bose Boben 84%, Urano FC 16%.
Bose Boben - Urano FC 0:8

46e minuut.
Ribár komt het veld opgelopen. Venditti komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Urbášek trapt de bal weg. Venditti kopt de bal weg. Urvet heeft problemen om de bal te vangen. Urvet schiet op doel. Urbášek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Urano FC 0:9

55e minuut.
Urbášek met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Venditti de bal. Venditti speelt de bal door. Urvet is nu in balbezit. Urvet schiet op doel. Paal! Urbášek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Argazzi kopt de bal weg. Venditti geeft een lange en hoge pass. Urvet maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ribár verovert de bal door een tackle van achteren. Ribár met een sublieme pass. Venditti speelt de bal door. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet haalt uit met een fantastische trap. Urbášek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Venditti verovert de bal door een tackle van achteren. Venditti draait met de bal, schiet en ... Argazzi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parisier neemt de hoekschop. Urvet krijgt zijn hoofd ertegen. Urbášek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Urano FC 0:10

61e minuut.
Venditti rent richting de bal. Venditti passt de bal in één keer door. Urvet rent richting de bal. Urvet haalt uit met een fantastische trap. Urbášek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Ribár bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Urano FC 0:11

64e minuut.
Codecasa verovert de bal door een tackle van achteren. Codecasa met een sublieme pass. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet rent richting de bal. Urvet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ribár is nu in balbezit. Ribár haalt uit met een fantastische trap. Urbášek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Juventino probeert naar een medespeler te passen. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Banchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet verovert de bal door een tackle van achteren. Urvet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Suárez trapt de bal weg. Alías kopt de bal weg. Banchi is nu in balbezit. Urvet verovert de bal door een tackle van achteren. Urvet schiet op doel. Urbášek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Juventino kopt de bal weg. Argazzi heeft problemen om de bal te vangen. Ribár is nu in balbezit. Ribár schiet op doel. Urbášek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Urano FC 0:12

74e minuut.
Alías met een sublieme pass. Parisier rent richting de bal. Parisier met een sublieme pass. Klungelig pakt Ribár de bal. Juventino probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ingarao komt het veld opgelopen. Urbášek met een harde bal richting middenveld. Parisier kopt de bal weg. Ribár bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribár schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Urvet krijgt zijn hoofd ertegen. Urbášek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ribár bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribár draait met de bal, schiet en ... Urbášek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Parisier passt de bal met de wreef. Ribár heeft problemen om de bal te vangen. Argazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribár verovert de bal door een tackle van achteren. Ribár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Alías rent richting de bal. Alías passt de bal in één keer door. Urvet rent richting de bal. Urvet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Urano FC 0:13

84e minuut.
Vivardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivardi met een sublieme pass. Ribár is nu in balbezit. Ribár schiet op doel. Argazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ingarao met een sublieme pass. Parisier is nu in balbezit. Parisier speelt de bal door. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bose Boben 86%, Urano FC 14%.
Bose Boben - Urano FC 0:13