Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Ma Non Troppo Monterchiese
Normal Tactiek vsfelix
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.7 gemiddelde waardering 39.9
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Gratkiewicz kopt de bal weg. Roccon kan de bal niet met de borst controleren. Mortaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roccon raakt geblesseerd tijdens het duel. Michelena legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Michelena is nu in balbezit. Michelena schiet op doel. Paal!

3e minuut.
Maestrelli trapt de bal weg. Gratkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gratkiewicz geeft de bal voor. Michelena is nu in balbezit. Michelena schiet op doel. Pisano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Ciavattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Santone is nu in balbezit. Santone passt de bal zonder na te denken. Roccon rent richting de bal. Roccon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ciavattini heeft problemen om de bal te vangen. Santone is nu in balbezit. Ciavattini speelt de bal door. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gratkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roccon geeft een lange en hoge pass. Baldassi springt en kopt de bal. Boscagli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Michelena schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maestrelli de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciavattini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Michelena springt en kopt de bal. Pisano bokst de bal weg.

20e minuut.
Santone met een sublieme pass. Gratkiewicz is nu in balbezit. Gratkiewicz met een sublieme pass. Roccon is nu in balbezit. Roccon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pisano bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Boscagli onderschept slim de pass. Ciavattini rent richting de bal. Michelena rent richting de bal. Baldassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldassi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lo Ritto met een snelle inworp. Gratkiewicz speelt de bal door. Michelena rent richting de bal. Michelena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - Monterchiese 0:1

34e minuut.
Santone verovert de bal door een tackle van achteren. Ciavattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavattini met een sublieme pass. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pisano met een harde bal richting middenveld. Gratkiewicz kopt de bal weg. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Ma Non Troppo 88%, Monterchiese 12%.
Atletico Ma Non Troppo - Monterchiese 0:1

49e minuut.
Roccon kopt de bal weg. Baldassi is nu in balbezit. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena haalt uit met een fantastische trap. Pisano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - Monterchiese 0:2

55e minuut.
Santone geeft de bal voor. Baldassi is nu in balbezit. Baldassi passt de bal zonder na te denken. Michelena rent richting de bal. Michelena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - Monterchiese 0:3

57e minuut.
Zurri speelt de bal door. Roccon is nu in balbezit. Roccon passt de bal zonder na te denken. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ciavattini geeft een lange en hoge pass. Baldassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldassi met een sublieme pass. Michelena rent richting de bal. Michelena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pisano trapt de bal weg van het doel. Gratkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Roccon de bal. Roccon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - Monterchiese 0:4

70e minuut.
Gratkiewicz rent richting de bal. Gratkiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maestrelli de bal. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - Monterchiese 0:5

74e minuut.
Gratkiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roccon de bal. Michelena rent richting de bal. Michelena schiet op doel. Pisano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - Monterchiese 0:6

76e minuut.
Roccon is nu in balbezit. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosdocimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena onderschept slim de pass. Michelena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Roccon rent richting de bal. Roccon draait met de bal, schiet en ... Prosdocimo probeert de bal aan de voet te houden. Michelena rent richting de bal. Michelena draait met de bal, schiet en ... Pisano bokst de bal weg. Paal!

81e minuut.
Ciavattini met een sublieme pass. Michelena rent richting de bal. Michelena passt de bal met de wreef. Roccon rent richting de bal. Roccon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Gratkiewicz rent richting de bal. Gratkiewicz speelt de bal door. Ciavattini met een sublieme pass. Michelena rent richting de bal. Michelena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Michelena kopt de bal weg. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Roccon de bal. Roccon draait met de bal, schiet en ... Pisano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - Monterchiese 0:7

88e minuut.
Baldassi neemt de hoekschop. Prosdocimo heeft problemen om de bal te vangen. Michelena is nu in balbezit. Michelena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - Monterchiese 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Ma Non Troppo 79%, Monterchiese 21%.
Atletico Ma Non Troppo - Monterchiese 0:8