Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Pavia Polisportiva Juventina
Normal Tactiek 442-forse
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 48.3
weak Schieten incredible
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Sánchez Quiroga geeft een hoge lob. Domenichelli is nu in balbezit. Albacar onderschept slim de pass. Albacar draait met de bal, schiet en ... Bordello probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Domenichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenichelli speelt de bal door. SnoopDog rent richting de bal. Albacar rent richting de bal. Albacar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. SnoopDog rent richting de bal. SnoopDog haalt uit met een fantastische trap. Bordello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kuyenray rent richting de bal. Kuyenray probeert naar een medespeler te passen. Albacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Severo heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Micali neemt de hoekschop. Albacar is nu in balbezit. Albacar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Daar is SnoopDog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uršić rent richting de bal. Uršić passt de bal zonder na te denken. Albacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:1

15e minuut.
Sikiewicz onderschept slim de pass. Sikiewicz geeft een lange en hoge pass. Tamé bereikt de bal nog maar net als eerste. SnoopDog onderschept slim de pass. SnoopDog haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kuyenray geeft een lange en hoge pass. SnoopDog controleert de bal met de borst. Tamé bereikt de bal nog maar net als eerste. SnoopDog onderschept slim de pass. SnoopDog draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:2

20e minuut.
Sikiewicz passt de bal in één keer door. Micali rent richting de bal. Micali met een sublieme pass. Albacar is nu in balbezit. Albacar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:3

22e minuut.
Bettinaglio geeft een hoge lob. Inworp. Stoppa met een snelle inworp. Daar is Albacar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albacar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. SnoopDog rent richting de bal. SnoopDog draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:4

26e minuut.
Orvieto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoppa met de inworp. Albacar rent richting de bal. Albacar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bordello trapt de bal weg. Uršić kopt de bal weg. SnoopDog rent richting de bal. SnoopDog schiet op doel. Bordello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:5

33e minuut.
Albacar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uršić de bal. Uršić met een sublieme pass. SnoopDog is nu in balbezit. SnoopDog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:6

39e minuut.
Kuyenray speelt de bal door. Stoppa geeft de bal voor. Severo heeft problemen om de bal te vangen. SnoopDog is nu in balbezit. SnoopDog draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
SnoopDog onderschept slim de pass. SnoopDog probeert naar een medespeler te passen. Uršić probeert naar een medespeler te passen. Albacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:7

41e minuut.
Bettinaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacar met een sublieme pass. SnoopDog is nu in balbezit. SnoopDog draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:8

44e minuut.
Uršić geeft een lange en hoge pass. Daar is Severo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. SnoopDog rent richting de bal. SnoopDog schiet op doel. Bordello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pavia 78%, Polisportiva Juventina 22%.
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:9

47e minuut.
Albacar geeft de bal voor. Daar is Tamé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. SnoopDog rent richting de bal. SnoopDog draait met de bal, schiet en ... Severo probeert de bal aan de voet te houden. Bordello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. SnoopDog is nu in balbezit. SnoopDog schiet op doel. Bordello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:10

49e minuut.
Daar is Caiazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uršić rent richting de bal. Uršić passt de bal zonder na te denken. SnoopDog bereikt de bal nog maar net als eerste. SnoopDog schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kuyenray kopt de bal weg. Daar is Caiazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uršić met een sublieme pass. SnoopDog is nu in balbezit. SnoopDog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:11

51e minuut.
Albacar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt SnoopDog de bal. Albacar is nu in balbezit. Albacar draait met de bal, schiet en ... Bordello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:12

53e minuut.
SnoopDog geeft een hoge lob. Klungelig pakt Severo de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Micali zal de hoekschop nemen. SnoopDog springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Albacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kuyenray rent richting de bal. Bettinaglio begaat een overtreding. Kuyenray raakt geblesseerd tijdens het duel. Bettinaglio probeert naar een medespeler te passen. Kuyenray zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. SnoopDog bereikt de bal nog maar net als eerste. SnoopDog draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:13

59e minuut.
Ricciuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricciuto passt de bal met de wreef. Stoppa probeert naar een medespeler te passen. Albacar rent richting de bal. Albacar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sánchez Quiroga geeft de bal voor. Micali kopt de bal weg. Daar is Severo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. SnoopDog bereikt de bal nog maar net als eerste. SnoopDog draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:14

69e minuut.
Pircher met een sublieme pass. Micali met een sublieme pass. Kuyenray probeert naar een medespeler te passen. SnoopDog is nu in balbezit. SnoopDog haalt uit met een fantastische trap. Bordello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Severo is nu in balbezit. Uršić verovert de bal door een tackle van achteren. Uršić speelt de bal door. Albacar rent richting de bal. Albacar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Bordello trapt de bal weg van het doel. Kuyenray speelt de bal door. SnoopDog heeft problemen om de bal te vangen. SnoopDog haalt uit met een fantastische trap. Bordello bokst de bal weg.

72e minuut.
Micali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. SnoopDog krijgt zijn hoofd ertegen. Severo heeft problemen om de bal te vangen. SnoopDog rent richting de bal. SnoopDog draait met de bal, schiet en ... Bordello bokst de bal weg. Albacar is nu in balbezit. Albacar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Orvieto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoppa met de inworp. Albacar is nu in balbezit. Albacar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kuyenray kopt de bal weg. Severo heeft problemen om de bal te vangen. SnoopDog is nu in balbezit. SnoopDog schiet op doel. Bordello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

81e minuut.
Pircher speelt de bal door. Micali is nu in balbezit. Micali passt de bal zonder na te denken. Albacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Albacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Uršić probeert naar een medespeler te passen. SnoopDog bereikt de bal nog maar net als eerste. SnoopDog draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:15

86e minuut.
Albacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacar passt de bal met de wreef. Caiazza heeft problemen om de bal te vangen. Albacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Severo trapt de bal weg. Kuyenray kopt de bal weg. SnoopDog heeft problemen om de bal te vangen. Albacar is nu in balbezit. Albacar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:16

88e minuut.
Stoppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoppa probeert naar een medespeler te passen. Micali met een sublieme pass. SnoopDog bereikt de bal nog maar net als eerste. SnoopDog schiet op doel. Bordello bokst de bal weg. Domenichelli kopt de bal weg. Stoppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoppa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bettinaglio rent richting de bal. Albacar verovert de bal door een tackle van achteren. Albacar probeert naar een medespeler te passen. SnoopDog bereikt de bal nog maar net als eerste. SnoopDog schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pavia 79%, Polisportiva Juventina 21%.
AC Pavia - Polisportiva Juventina 0:16