Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Augusta Taurinorum W4rriors
343 Tactiek mod_4312
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 58.3
good Schieten excellent
average Passen formidable
solid Verdedigen good


4e minuut.
Auterio verovert de bal door een tackle van achteren. Auterio geeft een lange en hoge pass. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso haalt uit met een fantastische trap. Chitic werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Russi probeert de bal aan de voet te houden. Pussini speelt de bal door. Rosso is nu in balbezit. Rosso schiet op doel. Chitic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - W4rriors 0:1

8e minuut.
Pussini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pussini passt de bal met de wreef. Rosso rent richting de bal. Rosso haalt uit met een fantastische trap. Chitic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Madafferi geeft een lange en hoge pass. Rosso springt en kopt de bal. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - W4rriors 0:2

20e minuut.
Rosso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cudos kopt de bal weg. Stangarone met een sublieme pass. Daar is Forlani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forlani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Szulca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Martorelli de bal. Martorelli met een sublieme pass. Forlani rent richting de bal. Forlani haalt uit met een fantastische trap. Chitic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klungelig pakt Rosso de bal. Pussini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pussini passt de bal zonder na te denken. Daar is Madafferi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madafferi draait met de bal, schiet en ... Chitic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Aguiar de bal. Aguiar passt de bal zonder na te denken. Pussini met een sublieme pass. Rosso is nu in balbezit. Rosso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Van Moer geeft een hoge lob. Partele kopt de bal weg. Duchêne rent richting de bal. Forlani onderschept slim de pass. Forlani draait met de bal, schiet en ... Chitic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Madafferi is nu in balbezit. Madafferi draait met de bal, schiet en ... Chitic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - W4rriors 0:3

35e minuut.
Aguiar rent richting de bal. Madafferi onderschept slim de pass. Madafferi speelt de bal door. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlani draait met de bal, schiet en ... Chitic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Cudos heeft problemen om de bal te vangen. Stangarone is nu in balbezit. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos rent richting de bal. Cudos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - W4rriors 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Augusta Taurinorum 70%, W4rriors 30%.
Augusta Taurinorum - W4rriors 1:3

46e minuut.
Barreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Barreiro speelt de bal door. Russi probeert naar een medespeler te passen. Forlani rent richting de bal. Forlani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Aguiar probeert naar een medespeler te passen. Pussini rent richting de bal. Pussini geeft een lange en hoge pass. Rosso is nu in balbezit. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - W4rriors 1:4

55e minuut.
Stangarone is nu in balbezit. Stangarone passt de bal in één keer door. Pussini probeert naar een medespeler te passen. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ... Chitic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Daar is Forlani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martorelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Madafferi de bal. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Martorelli is nu in balbezit. Martorelli passt de bal met de wreef. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - W4rriors 1:5

68e minuut.
Rosso haalt uit met een fantastische trap. Russi probeert de bal aan de voet te houden. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlani draait met de bal, schiet en ... Chitic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - W4rriors 1:6

73e minuut.
Stangarone kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosso de bal. Madafferi is nu in balbezit. Madafferi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - W4rriors 1:7

75e minuut.
Stangarone probeert naar een medespeler te passen. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Madafferi speelt de bal door. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pintea kopt de bal weg. Martorelli speelt de bal door. Forlani rent richting de bal. Forlani haalt uit met een fantastische trap. Chitic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - W4rriors 1:8

79e minuut.
Rosso passt de bal in één keer door. Madafferi rent richting de bal. Pintea geeft een hoge lob. Auterio bereikt de bal nog maar net als eerste. Auterio geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Pussini is nu in balbezit. Pussini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Forlani de bal. Forlani draait met de bal, schiet en ... Van Moer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Pussini kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosso de bal. Russi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso onderschept slim de pass. Rosso draait met de bal, schiet en ... Chitic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Partele speelt de bal door. Martorelli is nu in balbezit. Martorelli probeert naar een medespeler te passen. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - W4rriors 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Augusta Taurinorum 80%, W4rriors 20%.
Augusta Taurinorum - W4rriors 1:9