Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asini Onesti Mediterranea
Normal Tactiek CATERPILLAR INF
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 33.3
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Buranello rent richting de bal. Fracchia is nu in balbezit. Buranello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fracchia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

5e minuut.
Ameli passt de bal zonder na te denken. Sanna rent richting de bal. Met opzet legt Marjonen zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marjonen naar de kleedkamers voor een vroege douche.

5e minuut.
Erdemoğlu geeft een lange en hoge pass. Ameli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fracchia de bal onder controle te krijgen. Sanna rent richting de bal. Sanna geeft de bal voor. Vărzaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Erdemoğlu geeft de bal voor. Vedovelli met een sublieme pass. Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà haalt uit met een fantastische trap. Vărzaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Espín geeft een lange en hoge pass. Pedreiro kopt de bal weg. Gubana is nu in balbezit. Gubana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asini Onesti - Mediterranea 0:1

36e minuut.
Cardamoni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodosiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gubana bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Burzyński passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cenci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buranello rent richting de bal. Buranello geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asini Onesti 52%, Mediterranea 48%.
Asini Onesti - Mediterranea 0:1

61e minuut.
Cataldi speelt de bal door. Teodosiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiev passt de bal in één keer door. Pedreiro is nu in balbezit. Pedreiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodosiev met de inworp. Vedovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedreiro onderschept slim de pass. Pedreiro geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Burzyński geeft een lange en hoge pass. Fracchia is nu in balbezit. Buonavolontà tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buonavolontà krijgt een gele kaart. Fracchia raakt geblesseerd tijdens het duel. Banićević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pedreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedreiro draait met de bal, schiet en ... Cardamoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Asini Onesti - Mediterranea 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asini Onesti 43%, Mediterranea 57%.
Asini Onesti - Mediterranea 0:2