Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BolaPolimento 1.FC Skorpios
Normal Tactiek 532
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 42.6
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Uhlig geeft de bal voor. Inworp. Milello met de inworp. Rubin is nu in balbezit. Rubin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Goria controleert de bal met de borst. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă probeert naar een medespeler te passen. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aragona is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - 1.FC Skorpios 0:1

10e minuut.
Dobroděj onderschept slim de pass. Dobroděj passt de bal met de wreef. Aragona is nu in balbezit. Aragona draait met de bal, schiet en ... Iennaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - 1.FC Skorpios 0:2

14e minuut.
Daar is Aragona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casola bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragona maakt een afschuwelijke overtreding. Aragona krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Aragona de bal. Marchegia rent richting de bal. Aragona verovert de bal door een tackle van achteren. Aragona draait met de bal, schiet en ... Naundorf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Spreafico rent richting de bal. Spreafico geeft een hoge lob. Dobroděj kopt de bal weg. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doeltrap. Iennaro trapt de bal weg. Săndiţă kopt de bal weg. Aragona is nu in balbezit. Aragona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - 1.FC Skorpios 0:3

29e minuut.
Tebeşirci geeft een hoge lob. Iennaro probeert naar een medespeler te passen. Săndiţă kopt de bal weg. Naundorf is nu in balbezit. Naundorf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sito rent richting de bal. Naundorf verovert de bal door een tackle van achteren. Naundorf passt de bal zonder na te denken. Aragona rent richting de bal. Aragona haalt uit met een fantastische trap. Iennaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bigliazzi geeft een lange en hoge pass. Daar is Naundorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naundorf passt de bal zonder na te denken. Aragona rent richting de bal. Aragona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - 1.FC Skorpios 0:4

36e minuut.
Dobroděj met een sublieme pass. Naundorf rent richting de bal. Naundorf passt de bal met de wreef. Aragona bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragona draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BolaPolimento 70%, 1.FC Skorpios 30%.
BolaPolimento - 1.FC Skorpios 0:4

49e minuut.
Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigliazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Bigliazzi speelt de bal door. Naundorf rent richting de bal. Naundorf draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Aragona rent richting de bal. Spreafico schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aragona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tebeşirci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aragona kopt de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Săndiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Săndiţă probeert naar een medespeler te passen. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dardo rent richting de bal. Tebeşirci speelt de bal door. Naundorf is nu in balbezit. Aragona rent richting de bal. Aragona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Naundorf kopt de bal weg. Aragona is nu in balbezit. Săndiţă rent richting de bal. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - 1.FC Skorpios 0:5

61e minuut.
Aragona is nu in balbezit. Săndiţă rent richting de bal. Aragona bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Goria geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tebeşirci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Săndiţă heeft problemen om de bal te vangen. Săndiţă geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Aragona is nu in balbezit. Aragona passt de bal zonder na te denken. Săndiţă speelt de bal door. Aragona is nu in balbezit. Aragona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Di Mario probeert naar een medespeler te passen. Tebeşirci probeert naar een medespeler te passen. Săndiţă met een sublieme pass. Naundorf rent richting de bal. Naundorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - 1.FC Skorpios 0:6

79e minuut.
Spreafico geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tebeşirci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bigliazzi passt de bal met de wreef. Di Mario rent richting de bal. Dobroděj probeert naar een medespeler te passen. Naundorf is nu in balbezit. Naundorf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BolaPolimento 76%, 1.FC Skorpios 24%.
BolaPolimento - 1.FC Skorpios 0:6