Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scimmioni Taglienti The Alpha Divers
Normal Tactiek 451 sos altos
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 51.2
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Äckerle verovert de bal door een tackle van achteren. Äckerle passt de bal zonder na te denken. Carbonini is nu in balbezit. Carbonini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:1

7e minuut.
Daar is Grada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivien bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivien geeft een lange en hoge pass. Carbonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonini haalt uit met een fantastische trap. Belardetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tomankiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Äckerle maakt een snoekduik en kopt de bal. Belardetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Äckerle is nu in balbezit. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino schiet op doel. Zanelotti probeert de bal aan de voet te houden. Belardetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Äckerle de bal. Äckerle probeert naar een medespeler te passen. Carbonini is nu in balbezit. Carbonini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:2

18e minuut.
Äckerle is nu in balbezit. Äckerle passt de bal zonder na te denken. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:3

21e minuut.
Pelegrino met een sublieme pass. Rondini rent richting de bal. Äckerle onderschept slim de pass. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:4

27e minuut.
Tomankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Grada rent richting de bal. Äckerle verovert de bal door een tackle van achteren. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zanelotti de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:5

31e minuut.
Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino speelt de bal door. Carbonini rent richting de bal. Carbonini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tomankiewicz geeft een hoge lob. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanelotti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Äckerle raakt geblesseerd tijdens het duel. Äckerle legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Belardetti bokst de bal weg.

35e minuut.
Devrimci geeft de bal voor. Klungelig pakt Mussati de bal. Carbonini is nu in balbezit. Carbonini draait met de bal, schiet en ... Belardetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:6

38e minuut.
Klungelig pakt Äckerle de bal. Äckerle passt de bal zonder na te denken. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:7

39e minuut.
Amici speelt de bal door. Grada is nu in balbezit. Pelegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vivien verovert de bal door een tackle van achteren. Vivien passt de bal in één keer door. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:8

43e minuut.
Grada rent richting de bal. Grada geeft een lange en hoge pass. Kormány kopt de bal weg. Vivien bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivien geeft een lange en hoge pass. Belardetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vivien zal de hoekschop nemen. Äckerle springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Zanelotti de bal onder controle te krijgen. Vivien rent richting de bal. Vivien geeft een hoge lob. Äckerle springt en kopt de bal. Belardetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scimmioni Taglienti 82%, The Alpha Divers 18%.
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:8

47e minuut.
Pelegrino schiet op doel. Zanelotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Nunno is nu in balbezit. Vivien onderschept slim de pass. Vivien geeft een lange en hoge pass. Paal!

50e minuut.
Zanelotti geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vivien geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tomankiewicz met een sublieme pass. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle passt de bal in één keer door. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:9

52e minuut.
Cerasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimci onderschept slim de pass. Tomankiewicz geeft de bal voor. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mussati de bal. Carbonini rent richting de bal. Carbonini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Rondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondini geeft een hoge lob. Kormány geeft een hoge lob. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:10

59e minuut.
Klungelig pakt Carbonini de bal. Mussati bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle onderschept slim de pass. Carbonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mussati trapt de bal weg. Pelegrino kopt de bal weg. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Belardetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:11

62e minuut.
Grada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino onderschept slim de pass. Pelegrino geeft een hoge lob. Carbonini rent richting de bal. Carbonini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Äckerle verovert de bal door een tackle van achteren. Äckerle passt de bal met de wreef. Carbonini rent richting de bal. Carbonini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:12

71e minuut.
Cerasa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz met een sublieme pass. Carbonini rent richting de bal. Carbonini probeert naar een medespeler te passen. Belardetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Tomankiewicz rent richting de bal. Devrimci is nu in balbezit. Devrimci speelt de bal door. Klungelig pakt Äckerle de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Belardetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:13

78e minuut.
Zanelotti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vivien met een snelle inworp. Pelegrino geeft de bal voor. Belardetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:14

79e minuut.
Di Nunno kan de bal niet met de borst controleren. Di Nunno passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pelegrino de bal. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Belardetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mussati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Grada bereikt de bal nog maar net als eerste. Grada passt de bal zonder na te denken. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino geeft een hoge lob. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:15

87e minuut.
Kormány rent richting de bal. Vivien bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivien passt de bal in één keer door. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Doeltrap. Belardetti met een harde bal richting middenveld. Devrimci kopt de bal weg. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scimmioni Taglienti 94%, The Alpha Divers 6%.
Scimmioni Taglienti - The Alpha Divers 0:16