Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiocchi di Pianura A.C.F Chapecoense
Normal Tactiek 424z
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 52.8
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Bar Oz rent richting de bal. Bar Oz passt de bal zonder na te denken. Ban is nu in balbezit. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Musazzi onderschept slim de pass. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall probeert naar een medespeler te passen. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Marsilio geeft een lange en hoge pass. De Ninno bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejniczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olejniczak krijgt een gele kaart.

5e minuut.
D`hoker onderschept slim de pass. D`hoker geeft de bal voor. Colace heeft problemen om de bal te vangen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ... Pedante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
D`hoker schiet op doel. Marsilio probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bar Oz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ban krijgt zijn hoofd ertegen. Pedante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
D`hoker verovert de bal door een tackle van achteren. D`hoker passt de bal in één keer door. Ban heeft problemen om de bal te vangen. Ban schiet op doel. Pedante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:1

18e minuut.
Ban rent richting de bal. Ban passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt D`hoker de bal. D`hoker draait met de bal, schiet en ... Pedante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:2

20e minuut.
Bar Oz geeft de bal voor. Pedante speelt de bal door. Olejniczak kopt de bal weg. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ban rent richting de bal. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker geeft de bal voor. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:3

26e minuut.
Bar Oz rent richting de bal. Bar Oz geeft een lange en hoge pass. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:4

31e minuut.
Joya speelt de bal door. Bar Oz speelt de bal door. D`hoker rent richting de bal. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. Pedante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:5

34e minuut.
Bar Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bar Oz probeert naar een medespeler te passen. D`hoker rent richting de bal. D`hoker draait met de bal, schiet en ... Pedante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:6

35e minuut.
Marsilio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Bar Oz met de inworp. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Zilli heeft problemen om de bal te vangen. Sobrecueva geeft de bal voor. Marsilio rent richting de bal. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel. Pedante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Olejniczak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marsilio de bal. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker draait met de bal, schiet en ... Pedante werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ban passt de bal zonder na te denken. Musazzi rent richting de bal. D`hoker onderschept slim de pass. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. Pedante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Marsilio kopt de bal weg. Olejniczak heeft problemen om de bal te vangen. Olejniczak probeert naar een medespeler te passen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ... Pedante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiocchi di Pianura 77%, A.C.F Chapecoense 23%.
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:6

46e minuut.
Bar Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bar Oz de bal. Bar Oz geeft een lange en hoge pass. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:7

49e minuut.
Olejniczak speelt de bal door. D`hoker is nu in balbezit. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. Na een snelle pass probeert Selighini de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:8

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Selighini trapt de bal weg. Olejniczak kopt de bal weg. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Daar is Ruscone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bar Oz rent richting de bal. Bar Oz passt de bal in één keer door. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Joya verovert de bal door een tackle van achteren. Ban heeft problemen om de bal te vangen. Ban passt de bal in één keer door. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:9

56e minuut.
Olejniczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hall is nu in balbezit. Hall speelt de bal door. Bar Oz geeft de bal voor. Ban krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:10

60e minuut.
Arduino rent richting de bal. D`hoker onderschept slim de pass. D`hoker draait met de bal, schiet en ... Marsilio probeert de bal aan de voet te houden. Pedante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:11

62e minuut.
Aronica verovert de bal door een tackle van achteren. Aronica geeft de bal voor. D`hoker kopt de bal weg. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sobrecueva met een sublieme pass. Bar Oz is nu in balbezit. Bar Oz geeft een hoge lob. Daar is Ban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Hall passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Colace de bal. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap. Pedante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:12

72e minuut.
Brocchiana kopt de bal weg. Hall geeft de bal voor. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:13

73e minuut.
Ban rent richting de bal. Ban geeft de bal voor. Klungelig pakt D`hoker de bal. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. Pedante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:14

74e minuut.
Klungelig pakt Todisco de bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Selighini rent richting de bal. Ban onderschept slim de pass. Ban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hall met een sublieme pass. Olejniczak is nu in balbezit. Olejniczak geeft de bal voor. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Klungelig pakt Ban de bal. D`hoker is nu in balbezit. Daar is Ban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:15

79e minuut.
Joya speelt de bal door. Hall rent richting de bal. Hall met een sublieme pass. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ... Pedante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Colace geeft een lange en hoge pass. Inworp. Olejniczak met een snelle inworp. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ... Pedante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. D`hoker krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ban rent richting de bal. Ban passt de bal met de wreef. D`hoker rent richting de bal. D`hoker schiet op doel. Pedante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:16

85e minuut.
D`hoker verovert de bal door een tackle van achteren. Musazzi onderschept slim de pass. Musazzi passt de bal in één keer door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Colace heeft problemen om de bal te vangen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Selighini is nu in balbezit. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiocchi di Pianura 86%, A.C.F Chapecoense 14%.
Fiocchi di Pianura - A.C.F Chapecoense 0:17