Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Astuzia old boys
Normal Tactiek p1
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 54.7
zwak Schieten solide
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Travaglio is nu in balbezit. Bucur onderschept slim de pass. Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniccio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Łagódka kopt de bal weg. Miniccio rent richting de bal. Miniccio passt de bal met de wreef. Varrà is nu in balbezit. Varrà draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Claverio geeft een hoge lob. Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniccio schiet op doel. Vivenzio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabbadini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Astuzia - old boys 0:1

14e minuut.
Claverio kopt de bal weg. Vivenzio is nu in balbezit. Miniccio onderschept slim de pass. Miniccio schiet op doel. Sabbadini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Astuzia - old boys 0:2

15e minuut.
Fragomeni met een sublieme pass. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miniccio. Miniccio krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Łagódka passt de bal zonder na te denken. Claverio rent richting de bal. Claverio speelt de bal door. Varrà bereikt de bal nog maar net als eerste. Varrà haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Travaglio de bal. Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Travaglio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Travaglio krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Varrà is nu in balbezit. Varrà draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Travaglio de bal. Miniccio rent richting de bal. Miniccio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bucur passt de bal in één keer door. Miniccio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Modini. Miniccio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Facetti wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Facetti passt de bal zonder na te denken. Miniccio is nu in balbezit. Miniccio passt de bal zonder na te denken. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur draait met de bal, schiet en ... Sabbadini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Anforti kopt de bal weg. Claverio controleert de bal met de borst. Claverio geeft een lange en hoge pass. Miniccio maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bucur geeft de bal voor. Vivenzio heeft problemen om de bal te vangen. Miniccio rent richting de bal. Miniccio schiet op doel. Sabbadini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Pasco de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łagódka neemt de hoekschop. Miniccio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Astuzia - old boys 0:3

43e minuut.
Travaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Travaglio passt de bal zonder na te denken. Fragomeni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varrà is nu in balbezit. Varrà draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Astuzia 84%, old boys 16%.
Real Astuzia - old boys 0:3

46e minuut.
Šamanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šamanskas geeft de bal voor. Pasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Varrà verovert de bal door een tackle van achteren. Varrà geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Claverio geeft een lange en hoge pass. Łagódka kopt de bal weg. Varrà rent richting de bal. Varrà draait met de bal, schiet en ... Sabbadini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Astuzia - old boys 0:4

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saccoman komt het veld opgelopen. Becia komt het veld opgelopen. De Irigoyen komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Becia geeft een hoge lob. Vivenzio heeft problemen om de bal te vangen. Travaglio rent richting de bal. Becia onderschept slim de pass. Becia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bucur met een sublieme pass. Becia bereikt de bal nog maar net als eerste. Becia passt de bal zonder na te denken. Varrà rent richting de bal. Varrà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Astuzia - old boys 0:5

60e minuut.
Greci met een harde bal richting middenveld. De Irigoyen kopt de bal weg. Becia bereikt de bal nog maar net als eerste. Varrà bereikt de bal nog maar net als eerste. Varrà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Astuzia - old boys 0:6

62e minuut.
Klungelig pakt Modini de bal. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka speelt de bal door. Daar is Becia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Varrà bereikt de bal nog maar net als eerste. Becia is nu in balbezit. Becia passt de bal met de wreef. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Sabbadini bokst de bal weg.

65e minuut.
De Irigoyen geeft een hoge lob. Greci kopt de bal weg. Becia rent richting de bal. Becia draait met de bal, schiet en ... Sabbadini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Astuzia - old boys 0:7

67e minuut.
Guidotti rent richting de bal. Bucur onderschept slim de pass. Bucur speelt de bal door. Becia rent richting de bal. Becia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Astuzia - old boys 0:8

70e minuut.
Bigoni passt de bal met de wreef. Facetti is nu in balbezit. Facetti probeert naar een medespeler te passen. Becia bereikt de bal nog maar net als eerste. Becia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sabbadini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Buitenspel voor Bigoni. Goede buitenspelval van de verdediging. Anforti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Varrà is nu in balbezit. Becia rent richting de bal. Becia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Facetti met een sublieme pass. Becia is nu in balbezit. Varrà bereikt de bal nog maar net als eerste. Varrà haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Vivenzio de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bucur zal de hoekschop nemen. Becia maakt een snoekduik en kopt de bal. Sabbadini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Varrà rent richting de bal. Varrà geeft een hoge lob. Sabbadini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Becia is nu in balbezit. Becia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Astuzia - old boys 0:9

82e minuut.
Sabbadini trapt de bal weg van het doel. De Irigoyen kopt de bal weg. Becia heeft problemen om de bal te vangen. Becia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Astuzia - old boys 0:10

82e minuut.
Daar is Fragomeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varrà verovert de bal door een tackle van achteren. Varrà speelt de bal door. Becia is nu in balbezit. Becia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Varrà is nu in balbezit. Łagódka rent richting de bal. Łagódka passt de bal met de wreef. Becia is nu in balbezit. Becia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Łagódka met een sublieme pass. Becia heeft problemen om de bal te vangen. Varrà is nu in balbezit. Becia is nu in balbezit. Becia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Facetti rent richting de bal. Facetti passt de bal met de wreef. Becia rent richting de bal. Varrà is nu in balbezit. Varrà haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Astuzia 85%, old boys 15%.
Real Astuzia - old boys 0:10