Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mainagioia90 Borgonero
424 Tactiek Ste 31312
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 54.5
matig Schieten uitstekend
matig Passen solide
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Figus rent richting de bal. Gavrančić onderschept slim de pass. Gavrančić passt de bal zonder na te denken. Palmeros rent richting de bal. Palmeros schiet op doel. Boerchi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:1

8e minuut.
Palmeros rent richting de bal. Palmeros geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Stefanoni de bal onder controle te krijgen. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Stefanoni met een harde bal richting middenveld. Duneau kopt de bal weg. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Duneau verovert de bal door een tackle van achteren. Duneau speelt de bal door. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:2

11e minuut.
Traversino passt de bal zonder na te denken. Rossi rent richting de bal. Palmeros onderschept slim de pass. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:3

12e minuut.
Daar is Traversino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmeros verovert de bal door een tackle van achteren. Palmeros passt de bal zonder na te denken. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Boerchi trapt de bal weg van het doel. Petrucci kopt de bal weg. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:4

17e minuut.
Traversino speelt de bal door. Anghilieri is nu in balbezit. Anghilieri passt de bal met de wreef. Kuranty rent richting de bal. Kuranty draait met de bal, schiet en ... Oborski bokst de bal weg.

18e minuut.
Bajo geeft een lange en hoge pass. Cahangirov probeert naar een medespeler te passen. Palmeros rent richting de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Petrucci kopt de bal weg. Klungelig pakt Rossi de bal. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap. Boerchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:5

23e minuut.
Buoro geeft een hoge lob. Zadra probeert naar een medespeler te passen. Albreht heeft problemen om de bal te vangen. Albreht geeft de bal voor. Palmeros springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Boerchi speelt de bal door. Piórko kopt de bal weg. Klungelig pakt Lomuzio de bal. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Piórko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duneau is nu in balbezit. Duneau passt de bal met de wreef. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:6

30e minuut.
Petrucci speelt de bal door. Kim is nu in balbezit. Kim passt de bal met de wreef. Palmeros heeft problemen om de bal te vangen. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Siemaszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Duneau geeft een hoge lob. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Boerchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Albreht passt de bal met de wreef. Gavrančić rent richting de bal. Gavrančić probeert naar een medespeler te passen. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:7

42e minuut.
Cahangirov geeft een lange en hoge pass. Duneau rent richting de bal. Duneau speelt de bal door. Palmeros rent richting de bal. Palmeros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:8

43e minuut.
Duneau kopt de bal weg. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros rent richting de bal. Palmeros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:9

44e minuut.
Palmeros passt de bal zonder na te denken. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim passt de bal in één keer door. Palmeros rent richting de bal. Palmeros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim passt de bal zonder na te denken. Palmeros rent richting de bal. Palmeros draait met de bal, schiet en ... Boerchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mainagioia90 80%, Borgonero 20%.
Mainagioia90 - Borgonero 0:10

48e minuut.
Albreht controleert de bal met de borst. Albreht met een sublieme pass. Klungelig pakt Rossi de bal. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Rossi geeft een lange en hoge pass. Daar is Buoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:11

53e minuut.
Gavrančić onderschept slim de pass. Gavrančić speelt de bal door. Duneau probeert naar een medespeler te passen. Palmeros heeft problemen om de bal te vangen. Palmeros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boerchi trapt de bal weg. Petrucci kopt de bal weg. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:12

55e minuut.
Buoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht onderschept slim de pass. Albreht probeert naar een medespeler te passen. Palmeros rent richting de bal. Palmeros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Albreht passt de bal met de wreef. Rossi rent richting de bal. Rossi geeft de bal voor. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palmeros rent richting de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:13

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oborski met een harde bal richting middenveld. Petrucci kopt de bal weg. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:14

66e minuut.
Klungelig pakt Palmeros de bal. Boerchi speelt de bal door. Duneau geeft een hoge lob. Palmeros rent richting de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:15

68e minuut.
Buoro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albreht met een snelle inworp. Petrucci geeft de bal voor. Palmeros maakt een snoekduik en kopt de bal. Boerchi bokst de bal weg.

71e minuut.
Petrucci kopt de bal weg. Klungelig pakt Buoro de bal. Albreht rent richting de bal. Albreht schiet op doel. Boerchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:16

76e minuut.
Duneau is nu in balbezit. Duneau speelt de bal door. Petrucci met een sublieme pass. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Anghilieri heeft problemen om de bal te vangen. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht geeft een lange en hoge pass. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:17

80e minuut.
Gavrančić geeft een hoge lob. Rossi heeft problemen om de bal te vangen. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros schiet op doel. Boerchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:18

81e minuut.
Petrucci geeft een lange en hoge pass. Duneau kopt de bal weg. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:19

84e minuut.
Gavrančić is nu in balbezit. Gavrančić geeft een lange en hoge pass. Palmeros kopt de bal weg. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Duneau rent richting de bal. Duneau probeert naar een medespeler te passen. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Stefanoni probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:20

88e minuut.
Gavrančić geeft een hoge lob. Rossi kopt de bal weg. Klungelig pakt Bajo de bal. Duneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Duneau draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mainagioia90 - Borgonero 0:21

89e minuut.
Bajo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rossi de bal. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mainagioia90 84%, Borgonero 16%.
Mainagioia90 - Borgonero 0:21