Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sbrighton ossoduro69
Normal Tactiek superpippo
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 52.2
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Pawlica rent richting de bal. Pawlica geeft een hoge lob. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap. Papaleo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:1

2e minuut.
Tombesi heeft problemen om de bal te vangen. Vergaert rent richting de bal. Vergaert geeft een lange en hoge pass. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zuffellato heeft problemen om de bal te vangen. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Pawlica met de inworp. Filipović is nu in balbezit. Filipović probeert naar een medespeler te passen. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango geeft een lange en hoge pass. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... Papaleo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:2

7e minuut.
Dalmacija met de inworp. Vergaert is nu in balbezit. Vergaert passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pieniążek de bal. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek passt de bal met de wreef. Vergaert is nu in balbezit. Vergaert haalt uit met een fantastische trap. Zuffellato probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:3

12e minuut.
Papaleo probeert naar een medespeler te passen. Pawlica heeft problemen om de bal te vangen. Pawlica met een sublieme pass. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Papaleo trapt de bal weg. Arango kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomasini de bal. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:4

17e minuut.
Chippari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergaert verovert de bal door een tackle van achteren. Vergaert passt de bal met de wreef. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dalmacija passt de bal met de wreef. Zuffellato is nu in balbezit. Pieniążek onderschept slim de pass. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap. Papaleo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Aslam geeft een lange en hoge pass. Vergaert kopt de bal weg. Chippari kan de bal niet met de borst controleren. Pieniążek verovert de bal door een tackle van achteren. Pieniążek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tomasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlica met een sublieme pass. Klungelig pakt Pieniążek de bal. Pieniążek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dalmacija geeft een lange en hoge pass. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek passt de bal in één keer door. Filipović is nu in balbezit. Filipović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Arango passt de bal zonder na te denken. Dalmacija bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmacija passt de bal met de wreef. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap. Papaleo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:5

32e minuut.
Dalmacija bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmacija met een sublieme pass. Pieniążek is nu in balbezit. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:6

34e minuut.
Campomaggio speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawlica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipović is nu in balbezit. Filipović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dalmacija passt de bal in één keer door. Pieniążek rent richting de bal. Zuffellato rent richting de bal. Pieniążek onderschept slim de pass. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gacuś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalmacija is nu in balbezit. Dalmacija geeft een lange en hoge pass. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:7

40e minuut.
Daar is Chippari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalmacija met een sublieme pass. Vergaert is nu in balbezit. Vergaert draait met de bal, schiet en ... Papaleo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:8

41e minuut.
Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango passt de bal in één keer door. Vergaert speelt de bal door. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Zuffellato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniążek geeft een lange en hoge pass. Zuffellato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filipović rent richting de bal. Filipović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:9

43e minuut.
Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek geeft een hoge lob. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović schiet op doel. Papaleo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sbrighton 88%, ossoduro69 12%.
Sbrighton - ossoduro69 0:10

46e minuut.
Pieniążek speelt de bal door. Filipović is nu in balbezit. Filipović geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Papaleo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pieniążek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:11

52e minuut.
Bergsteinnsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Pieniążek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuffellato rent richting de bal. Pieniążek verovert de bal door een tackle van achteren. Pieniążek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Gacuś passt de bal in één keer door. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek passt de bal zonder na te denken. Vergaert rent richting de bal. Vergaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Zuffellato geeft een lange en hoge pass. Ronghua kopt de bal weg. Daar is Capitoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:12

61e minuut.
Zuffellato probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dalmacija geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek schiet op doel. Papaleo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:13

64e minuut.
Pawlica geeft de bal voor. Daar is Zuffellato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... Papaleo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dalmacija bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmacija geeft een hoge lob. Labricciosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:14

67e minuut.
Dalmacija met een sublieme pass. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek speelt de bal door. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Papaleo trapt de bal weg. Dalmacija bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmacija geeft een lange en hoge pass. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:15

72e minuut.
Pawlica is nu in balbezit. Pawlica passt de bal met de wreef. Dalmacija geeft een lange en hoge pass. Daar is Pieniążek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniążek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:16

76e minuut.
Buccirossi verovert de bal door een tackle van achteren. Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango passt de bal in één keer door. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pawlica met een sublieme pass. Vergaert is nu in balbezit. Vergaert passt de bal in één keer door. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:17

81e minuut.
Capitoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tomasini de bal. Filipović is nu in balbezit. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - ossoduro69 0:18

83e minuut.
Dalmacija rent richting de bal. Dalmacija geeft een lange en hoge pass. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Papaleo met een harde bal richting middenveld. Aslam kopt de bal weg. Filipović rent richting de bal. Filipović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sbrighton 90%, ossoduro69 10%.
Sbrighton - ossoduro69 0:18