Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupiae tt team
Normal Tactiek 433 stefano
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 42.8
weak Schieten very good
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen adequate


5e minuut.
Tessaroli is nu in balbezit. Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunović probeert naar een medespeler te passen. Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupiae - tt team 0:1

6e minuut.
Aversa is nu in balbezit. Aversa probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Miglietto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trifunović probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Trifunović geeft een hoge lob. Buonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua onderschept slim de pass. Miglietto is nu in balbezit. Miglietto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Carrobbio speelt de bal door. Miglietto kopt de bal weg. Caligiuri is nu in balbezit. Benigno verovert de bal door een tackle van achteren. Benigno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bevilacqua rent richting de bal. Bevilacqua geeft de bal voor. Tessaroli met een sublieme pass. Daar is Trifunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trifunović schiet op doel. Carrobbio bokst de bal weg. Francioli heeft problemen om de bal te vangen. Benigno bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Benigno kopt de bal weg. Miglietto heeft problemen om de bal te vangen. Bevilacqua rent richting de bal. Bevilacqua haalt uit met een fantastische trap. Carrobbio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupiae - tt team 0:2

21e minuut.
Miglietto geeft de bal voor. Aversa heeft problemen om de bal te vangen. Trifunović kopt de bal weg. Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Patanini Bonito de bal. Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessaroli is nu in balbezit. Tessaroli geeft een lange en hoge pass. Bevilacqua maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Marchesini de bal. Miglietto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglietto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Galastri probeert naar een medespeler te passen. Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunović passt de bal zonder na te denken. Tessaroli rent richting de bal. Tessaroli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupiae - tt team 0:3

28e minuut.
Bevilacqua kopt de bal weg. Klungelig pakt Benigno de bal. Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunović draait met de bal, schiet en ... Carrobbio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupiae - tt team 0:4

29e minuut.
Crispino passt de bal zonder na te denken. Tessaroli heeft problemen om de bal te vangen. Maiellaro begaat een overtreding. Maiellaro krijgt een gele kaart. Tessaroli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tessaroli kan niet meer verder spelen. Falco komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Trifunović onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bevilacqua de bal. Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Benigno rent richting de bal. Benigno passt de bal zonder na te denken. Bevilacqua rent richting de bal. Bevilacqua draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Marchesini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrobbio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Aversa probeert naar een medespeler te passen. Trifunović is nu in balbezit. Trifunović geeft de bal voor. Bevilacqua is nu in balbezit. Bevilacqua haalt uit met een fantastische trap. Carrobbio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Falco kopt de bal weg. Benigno is nu in balbezit. Benigno probeert naar een medespeler te passen. Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Caligiuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunović onderschept slim de pass. Trifunović schiet op doel. Carrobbio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupiae - tt team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupiae 87%, tt team 13%.
Lupiae - tt team 0:5

47e minuut.
Aversa speelt de bal door. Zampogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampogna passt de bal met de wreef. Benigno is nu in balbezit. Benigno geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupiae - tt team 0:6

49e minuut.
Falco bereikt de bal nog maar net als eerste. Benigno is nu in balbezit. Falco probeert naar een medespeler te passen. Trifunović rent richting de bal. Trifunović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klungelig pakt Bevilacqua de bal. Francioli rent richting de bal. Trifunović verovert de bal door een tackle van achteren. Trifunović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marchesini de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miglietto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Falco bereikt de bal nog maar net als eerste. Falco schiet op doel. Carrobbio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bevilacqua springt en kopt de bal. Carrobbio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Siragusa probeert de bal aan de voet te houden. Miglietto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonvino verovert de bal door een tackle van achteren. Bevilacqua verovert de bal door een tackle van achteren. Bevilacqua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupiae - tt team 0:7

56e minuut.
Trifunović rent richting de bal. Trifunović passt de bal in één keer door. Bevilacqua is nu in balbezit. Bevilacqua schiet op doel. Carrobbio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Trifunović geeft de bal voor. Klungelig pakt Buonvino de bal. Miglietto is nu in balbezit. Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupiae - tt team 0:8

60e minuut.
Maiellaro kopt de bal weg. Pantelli probeert naar een medespeler te passen. Zampogna geeft een hoge lob. Bevilacqua is nu in balbezit. Bevilacqua schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Buonvino geeft de bal voor. Roma kan de bal niet met de borst controleren. Patanini Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Carrobbio met een harde bal richting middenveld. Vasino kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Caligiuri de bal onder controle te krijgen. Benigno rent richting de bal. Benigno geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupiae - tt team 0:9

67e minuut.
Pantelli probeert naar een medespeler te passen. Benigno is nu in balbezit. Falco probeert naar een medespeler te passen. Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua haalt uit met een fantastische trap. Carrobbio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupiae - tt team 0:10

68e minuut.
Crispino heeft problemen om de bal te vangen. Crispino passt de bal in één keer door. Aversa rent richting de bal. Trifunović onderschept slim de pass. Trifunović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Miglietto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglietto passt de bal zonder na te denken. Bevilacqua is nu in balbezit. Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Francioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Francioli geeft een lange en hoge pass. Roma kopt de bal weg. Daar is Trifunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trifunović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupiae - tt team 0:11

83e minuut.
Trifunović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buonvino de bal. Bevilacqua rent richting de bal. Bevilacqua haalt uit met een fantastische trap. Marchesini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Miglietto neemt de hoekschop. Bevilacqua probeert de bal aan de voet te houden. Falco met een sublieme pass. Benigno is nu in balbezit. Benigno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Maiellaro kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falco met de inworp. Trifunović rent richting de bal. Trifunović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Miglietto met een sublieme pass. Trifunović is nu in balbezit. Trifunović passt de bal zonder na te denken. Bevilacqua is nu in balbezit. Bevilacqua passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Francioli verovert de bal door een tackle van achteren. Francioli probeert naar een medespeler te passen. Bevilacqua is nu in balbezit. Bevilacqua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupiae - tt team 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupiae 85%, tt team 15%.
Lupiae - tt team 0:12