Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Pimonte maya
343 Tactiek 4231
37% Balbezit 63%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 59
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 45.1
zwak Schieten uitstekend
hopeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Massimino is nu in balbezit. Massimino passt de bal met de wreef. Pienig geeft een hoge lob. Dalle Macchie is nu in balbezit. Dalle Macchie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Celada kopt de bal weg. Klungelig pakt Eloy de bal. Eloy passt de bal met de wreef. Dalle Macchie is nu in balbezit. Dalle Macchie draait met de bal, schiet en ... Sartorio bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pedemonte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Celada kopt de bal weg. Eloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:1

7e minuut.
Zazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazzi speelt de bal door. Dalle Macchie met een sublieme pass. Eloy rent richting de bal. Eloy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Pedemonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedemonte passt de bal met de wreef. Eloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Celada bereikt de bal nog maar net als eerste. Celada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dalle Macchie heeft problemen om de bal te vangen. Dalle Macchie probeert naar een medespeler te passen. Eloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy draait met de bal, schiet en ... Sartorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:2

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sartorio niet meer kan verder spelen. Cabras komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Eloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy haalt uit met een fantastische trap. Bitetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Celada bereikt de bal nog maar net als eerste. Celada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Celada passt de bal zonder na te denken. Eloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy passt de bal in één keer door. Dalle Macchie is nu in balbezit. Dalle Macchie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Zazzi geeft een hoge lob. Eloy is nu in balbezit. Eloy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bitetti de bal onder controle te krijgen. Cabras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cabras probeert naar een medespeler te passen. Eloy kopt de bal weg. Dalle Macchie rent richting de bal. Dalle Macchie schiet op doel. Cabras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:3

22e minuut.
Eloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy passt de bal met de wreef. Dalle Macchie heeft problemen om de bal te vangen. Eloy is nu in balbezit. Eloy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Rettino kopt de bal weg. Dalle Macchie rent richting de bal. Dalle Macchie passt de bal zonder na te denken. Eloy heeft problemen om de bal te vangen. Eloy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Bitetti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rettino met de inworp. Zazzi rent richting de bal. Zazzi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Pienig rent richting de bal. Pienig passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Massimino de bal. Massimino geeft een lange en hoge pass. Eloy springt en kopt de bal. Cabras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pisciello heeft problemen om de bal te vangen. Dalle Macchie is nu in balbezit. Dalle Macchie schiet op doel. Cabras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Massimino verovert de bal door een tackle van achteren. Massimino passt de bal in één keer door. Pisciello verovert de bal door een tackle van achteren. Eloy rent richting de bal. Eloy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Massimino met een snelle inworp. Rettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rettino passt de bal in één keer door. Eloy heeft problemen om de bal te vangen. Eloy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:4

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Di Pierro de bal onder controle te krijgen. Celada is nu in balbezit. Zazzi is nu in balbezit. Zazzi geeft een hoge lob. Eloy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dalle Macchie rent richting de bal. Eloy rent richting de bal. Zazzi met een sublieme pass. Eloy rent richting de bal. Eloy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zazzi heeft problemen om de bal te vangen. Zazzi geeft de bal voor. Eloy is nu in balbezit. Eloy draait met de bal, schiet en ... Cabras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:5

37e minuut.
Zazzi passt de bal met de wreef. Eloy rent richting de bal. Celada bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy is nu in balbezit. Eloy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cabras probeert naar een medespeler te passen. Rettino kopt de bal weg. Daar is Pisciello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalle Macchie is nu in balbezit. Dalle Macchie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pedemonte speelt de bal door. Rettino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mei. Mei krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Celada heeft problemen om de bal te vangen. Celada haalt uit met een fantastische trap. Dolfi probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pedemonte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eloy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:6

45e minuut.
Dalle Macchie passt de bal in één keer door. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy onderschept slim de pass. Eloy haalt uit met een fantastische trap. Cabras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Pimonte 89%, maya 11%.
Red Pimonte - maya 0:7

46e minuut.
Celada is nu in balbezit. Celada passt de bal in één keer door. Dalle Macchie rent richting de bal. Dalle Macchie haalt uit met een fantastische trap. Cabras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

46e minuut.
Cabras met een harde bal richting middenveld. Massimino kopt de bal weg. Dalle Macchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dalle Macchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalle Macchie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Zazzi speelt de bal door. Pedemonte rent richting de bal. Pedemonte passt de bal in één keer door. Dalle Macchie rent richting de bal. Dalle Macchie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Inworp. Di Pierro met een snelle inworp. Zazzi met een sublieme pass. Celada bereikt de bal nog maar net als eerste. Celada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabras trapt de bal weg. Klungelig pakt Dolfi de bal. Eloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:8

55e minuut.
Zagaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Celada verovert de bal door een tackle van achteren. Celada passt de bal zonder na te denken. Eloy is nu in balbezit. Eloy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pisciello de bal. Dalle Macchie rent richting de bal. Dalle Macchie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Pisciello probeert de bal aan de voet te houden. Pedemonte is nu in balbezit. Pedemonte passt de bal met de wreef. Eloy is nu in balbezit. Eloy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:9

60e minuut.
Celada passt de bal met de wreef. Dalle Macchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:10

61e minuut.
Zazzi passt de bal zonder na te denken. Daar is Eloy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eloy passt de bal zonder na te denken. Dalle Macchie rent richting de bal. Dalle Macchie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:11

63e minuut.
Celada passt de bal met de wreef. Dolfi is nu in balbezit. Eloy verovert de bal door een tackle van achteren. Celada is nu in balbezit. Celada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:12

63e minuut.
Simino speelt de bal door. Daar is Filolungo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simino rent richting de bal. Eloy onderschept slim de pass. Eloy haalt uit met een fantastische trap. Cabras bokst de bal weg.

64e minuut.
Bitetti met een harde bal richting middenveld. Pedemonte geeft de bal voor. Eloy rent richting de bal. Eloy schiet op doel. Cabras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:13

68e minuut.
Pedemonte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazzi speelt de bal door. Eloy rent richting de bal. Eloy draait met de bal, schiet en ... Cabras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bitetti de bal. Dalle Macchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalle Macchie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Zazzi de bal. Dalle Macchie speelt de bal door. Eloy rent richting de bal. Celada bereikt de bal nog maar net als eerste. Celada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:14

72e minuut.
Filolungo passt de bal zonder na te denken. Inworp. Massimino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazzi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:15

73e minuut.
Zazzi geeft de bal voor. Rettino probeert naar een medespeler te passen. Eloy rent richting de bal. Eloy draait met de bal, schiet en ... Bitetti probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pedemonte zal de hoekschop nemen. Daar is Dalle Macchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy schiet op doel. Cabras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:16

78e minuut.
Zagaglia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedemonte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Celada bereikt de bal nog maar net als eerste. Celada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mendez is nu in balbezit. Mendez geeft een lange en hoge pass. Dalle Macchie is nu in balbezit. Dalle Macchie draait met de bal, schiet en ... Cabras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:17

81e minuut.
Rettino is nu in balbezit. Rettino passt de bal met de wreef. Eloy rent richting de bal. Eloy schiet op doel. Cabras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:18

83e minuut.
Zazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazzi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dalle Macchie de bal. Eloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:19

85e minuut.
Dalle Macchie geeft een lange en hoge pass. Daar is Zagaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eloy rent richting de bal. Eloy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bitetti de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:20

86e minuut.
Klungelig pakt Filolungo de bal. Zazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Zazzi probeert naar een medespeler te passen. Celada is nu in balbezit. Celada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bitetti rent richting de bal. Zazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Zazzi speelt de bal door. Dalle Macchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalle Macchie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cabras trapt de bal weg. Pedemonte kopt de bal weg. Zazzi rent richting de bal. Celada bereikt de bal nog maar net als eerste. Celada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dalle Macchie rent richting de bal. Dalle Macchie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - maya 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Pimonte 92%, maya 8%.
Red Pimonte - maya 0:21