Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerchi Nebbiosi Milla
Normal Tactiek 2terz2att
34% Balbezit 66%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 43.1
unsatisfactory Schieten very good
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen adequate


9e minuut.
Üprus heeft problemen om de bal te vangen. Üprus speelt de bal door. Bajerski is nu in balbezit. Bajerski schiet op doel. Robusti probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wieniawa neemt de hoekschop. Arezzini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:1

11e minuut.
Robusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa passt de bal met de wreef. Arezzini is nu in balbezit. Arezzini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajerski verovert de bal door een tackle van achteren. Arezzini rent richting de bal. Arezzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:2

19e minuut.
Cangio onderschept slim de pass. Cangio probeert naar een medespeler te passen. Porzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arezzini verovert de bal door een tackle van achteren. Arezzini draait met de bal, schiet en ... Luzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bajerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio verovert de bal door een tackle van achteren. Üprus speelt de bal door. Arezzini rent richting de bal. Arezzini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tardelli rent richting de bal. Bajerski verovert de bal door een tackle van achteren. Bajerski passt de bal met de wreef. Arezzini heeft problemen om de bal te vangen. Arezzini schiet op doel. Luzardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Milnes is nu in balbezit. Milnes probeert naar een medespeler te passen. Bajerski rent richting de bal. Arezzini rent richting de bal. Arezzini schiet op doel. Luzardo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Milnes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arezzini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa passt de bal zonder na te denken. Üprus probeert naar een medespeler te passen. Bajerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:3

33e minuut.
Michałowicz speelt de bal door. Daar is Milnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milnes passt de bal zonder na te denken. Bajerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajerski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Üprus heeft problemen om de bal te vangen. Üprus passt de bal in één keer door. Arezzini rent richting de bal. Arezzini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bajerski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerchi Nebbiosi 86%, Milla 14%.
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:3

46e minuut.
Dobor komt het veld opgelopen. Schaufler komt het veld opgelopen. Sztoic komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Wieniawa passt de bal zonder na te denken. Filemon rent richting de bal. Filemon passt de bal met de wreef. Arezzini is nu in balbezit. Arezzini draait met de bal, schiet en ... Luzardo bokst de bal weg.

48e minuut.
Schaufler geeft de bal voor. Daar is Robusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztoic rent richting de bal. Sztoic schiet op doel. Robusti probeert de bal aan de voet te houden. Luzardo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:4

51e minuut.
Wieniawa met een sublieme pass. Üprus rent richting de bal. Üprus passt de bal met de wreef. Sztoic rent richting de bal. Sztoic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:5

53e minuut.
Sztoic kopt de bal weg. Arezzini heeft problemen om de bal te vangen. Üprus met een sublieme pass. Sztoic heeft problemen om de bal te vangen. Sztoic draait met de bal, schiet en ... Luzardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Wieniawa geeft de bal voor. Cangio kopt de bal weg. Klungelig pakt Porzia de bal. Arezzini rent richting de bal. Arezzini schiet op doel. Luzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:6

56e minuut.
Mombelli speelt de bal door. Vitiello heeft problemen om de bal te vangen. Sztoic is nu in balbezit. Klungelig pakt Sztoic de bal. Sztoic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Üprus probeert naar een medespeler te passen. Sztoic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic passt de bal in één keer door. Arezzini controleert de bal met de borst. Arezzini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Arezzini passt de bal met de wreef. Üprus is nu in balbezit. Üprus met een sublieme pass. Sztoic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:7

63e minuut.
Sztoic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robusti. Sztoic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Üprus met een snel genomen vrije trap. Sztoic is nu in balbezit. Sztoic schiet op doel. Luzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Vitiello de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa passt de bal met de wreef. Sztoic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Arezzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa met een sublieme pass. Sztoic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:8

70e minuut.
Wieniawa met een sublieme pass. Arezzini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porzia. Porzia krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Tardelli speelt de bal door. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa geeft een lange en hoge pass. Sztoic heeft problemen om de bal te vangen. Sztoic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Schaufler passt de bal met de wreef. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa speelt de bal door. Arezzini heeft problemen om de bal te vangen. Arezzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:9

81e minuut.
Üprus heeft problemen om de bal te vangen. Porzia is nu in balbezit. Üprus onderschept slim de pass. Wieniawa geeft de bal voor. Sztoic krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:10

83e minuut.
Wieniawa heeft problemen om de bal te vangen. Wieniawa speelt de bal door. Porzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arezzini verovert de bal door een tackle van achteren. Arezzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:11

85e minuut.
Üprus kopt de bal weg. Arezzini is nu in balbezit. Arezzini speelt de bal door. Sztoic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic draait met de bal, schiet en ... Luzardo bokst de bal weg.

87e minuut.
Arezzini speelt de bal door. Üprus bereikt de bal nog maar net als eerste. Üprus geeft de bal voor. Sztoic rent richting de bal. Sztoic schiet op doel. Luzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:12

87e minuut.
Mombelli probeert naar een medespeler te passen. Lampugnani is nu in balbezit. Arezzini is nu in balbezit. Arezzini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Üprus passt de bal met de wreef. Schaufler heeft problemen om de bal te vangen. Schaufler geeft een hoge lob. Porzia heeft problemen om de bal te vangen. Arezzini bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wieniawa zal de hoekschop nemen. Sztoic is nu in balbezit. Sztoic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:13

90e minuut.
Arezzini rent richting de bal. Arezzini geeft de bal voor. Daar is Tardelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztoic rent richting de bal. Sztoic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerchi Nebbiosi 86%, Milla 14%.
Cerchi Nebbiosi - Milla 0:14