Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:53
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Tarcon Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Fucili della Cioccolata cornaleto
Normal Tactiek tttpr
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 46.2
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen weak


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sazon met de inworp. Casademunt is nu in balbezit. Casademunt draait met de bal, schiet en ... Ferrilli verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili della Cioccolata - cornaleto 0:1

17e minuut.
Comparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon onderschept slim de pass. Sazon passt de bal in één keer door. Akifsoy is nu in balbezit. Akifsoy haalt uit met een fantastische trap. Fallulera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Akifsoy passt de bal met de wreef. Finnsson is nu in balbezit. Finnsson passt de bal met de wreef. Casademunt is nu in balbezit. Casademunt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili della Cioccolata - cornaleto 0:2

23e minuut.
Sazon is nu in balbezit. Masolino is nu in balbezit. Sazon begaat een overtreding. Sazon krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Casademunt verovert de bal door een tackle van achteren. Akifsoy rent richting de bal. Akifsoy passt de bal met de wreef. Casademunt rent richting de bal. Casademunt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Fallulera trapt de bal weg van het doel. Sazon kopt de bal weg. Daar is Maschio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Finnsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Comparini de bal. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Comparini verovert de bal door een tackle van achteren. Comparini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ripodas rent richting de bal. Ripodas geeft de bal voor. Finnsson met een sublieme pass. Akifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili della Cioccolata - cornaleto 0:3

38e minuut.
Daar is Zlatanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maschio onderschept slim de pass. Maschio met een sublieme pass. Akifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifsoy schiet op doel. Fallulera bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sazon met een snelle inworp. Finnsson probeert de bal met de borst te controleren. Finnsson speelt de bal door. Casademunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademunt draait met de bal, schiet en ... Fallulera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili della Cioccolata - cornaleto 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fucili della Cioccolata 70%, cornaleto 30%.
Fucili della Cioccolata - cornaleto 0:4

47e minuut.
Sazon passt de bal zonder na te denken. Casademunt rent richting de bal. Casademunt speelt de bal door. Akifsoy rent richting de bal. Akifsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Fallulera trapt de bal weg van het doel. Andrzejewski kopt de bal weg. Anselmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akifsoy rent richting de bal. Akifsoy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Casademunt geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fallulera met een harde bal richting middenveld. Sazon kopt de bal weg. Akifsoy rent richting de bal. Akifsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Inworp. Casademunt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Finnsson is nu in balbezit. Finnsson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maschio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili della Cioccolata - cornaleto 0:5

57e minuut.
Panetta rent richting de bal. Finnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Finnsson probeert naar een medespeler te passen. Akifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili della Cioccolata - cornaleto 0:6

58e minuut.
Sazon passt de bal met de wreef. Finnsson rent richting de bal. Finnsson passt de bal in één keer door. Akifsoy is nu in balbezit. Akifsoy draait met de bal, schiet en ... Fallulera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Comparini geeft een hoge lob. Zlatanović is nu in balbezit. Zlatanović probeert naar een medespeler te passen. Akifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Casademunt passt de bal in één keer door. Akifsoy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anselmi. Anselmi krijgt een gele kaart.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sazon met de inworp. Masolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademunt onderschept slim de pass. Casademunt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abbegnano is nu in balbezit. Abbegnano geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sazon neemt de hoekschop. Akifsoy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Ferrilli heeft problemen om de bal te vangen. Akifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifsoy draait met de bal, schiet en ... Fallulera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zlatanović verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatanović probeert naar een medespeler te passen. Finnsson probeert naar een medespeler te passen. Casademunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademunt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili della Cioccolata - cornaleto 0:7

72e minuut.
Ripodas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Casademunt de bal. Finnsson probeert naar een medespeler te passen. Akifsoy is nu in balbezit. Akifsoy draait met de bal, schiet en ... Fallulera bokst de bal weg.

79e minuut.
Masolino rent richting de bal. Sazon is nu in balbezit. Sazon passt de bal met de wreef. Daar is Casademunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casademunt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Finnsson rent richting de bal. Finnsson schiet op doel. Ferrilli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casademunt rent richting de bal. Casademunt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Panetta rent richting de bal. Andrzejewski onderschept slim de pass. Finnsson speelt de bal door. Casademunt rent richting de bal. Casademunt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Casademunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademunt passt de bal met de wreef. Zlatanović rent richting de bal. Akifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fucili della Cioccolata 77%, cornaleto 23%.
Fucili della Cioccolata - cornaleto 0:7