Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cani Colpevoli papaveri
Normal Tactiek vamos555
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 50.1
slecht Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Virgola is nu in balbezit. Gerardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardi passt de bal zonder na te denken. Daar is Brandolesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandolesio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Cersosimo rent richting de bal. Atabaque onderschept slim de pass. Atabaque passt de bal met de wreef. Daar is Brandolesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gigante met een sublieme pass. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piscopo de bal onder controle te krijgen. Fatigato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:1

15e minuut.
Gerardi is nu in balbezit. Gerardi passt de bal in één keer door. Boschesi rent richting de bal. Daar is Atabaque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atabaque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Citerni geeft een hoge lob. Brandolesio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Atabaque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boschesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cambriani stond buitenspel. Calzetta neemt vlug de vrije trap. Atabaque kopt de bal weg. Brandolesio kan de bal niet met de borst controleren. Brandolesio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Boschesi de bal. Boschesi passt de bal met de wreef. Atabaque rent richting de bal. Atabaque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:2

21e minuut.
Brandolesio onderschept slim de pass. Brandolesio geeft de bal voor. Daar is Serangeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boschesi rent richting de bal. Boschesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Živanović passt de bal zonder na te denken. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio passt de bal in één keer door. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. Fatigato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Gigante kopt de bal weg. Gerardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerardi geeft de bal voor. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:3

27e minuut.
Brandolesio heeft problemen om de bal te vangen. Piscopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque verovert de bal door een tackle van achteren. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:4

30e minuut.
Boschesi is nu in balbezit. Serangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschesi verovert de bal door een tackle van achteren. Boschesi geeft een hoge lob. Brandolesio krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio passt de bal met de wreef. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque draait met de bal, schiet en ... Fatigato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:5

35e minuut.
Cambriani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerardi rent richting de bal. Gerardi passt de bal met de wreef. Brandolesio heeft problemen om de bal te vangen. Brandolesio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gigante probeert naar een medespeler te passen. Boschesi heeft problemen om de bal te vangen. Gigante geeft een lange en hoge pass. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:6

39e minuut.
Garibbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Živanović heeft problemen om de bal te vangen. Živanović geeft een hoge lob. Atabaque rent richting de bal. Atabaque schiet op doel. Fatigato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cersosimo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:7

44e minuut.
Gigante is nu in balbezit. Gigante passt de bal in één keer door. Atabaque rent richting de bal. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piscopo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cani Colpevoli 86%, papaveri 14%.
Cani Colpevoli - papaveri 0:8

46e minuut.
Gigante bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigante geeft de bal voor. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio schiet op doel. Fatigato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Fatigato trapt de bal weg van het doel. Garibbo kopt de bal weg. Daar is Brandolesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap. Fatigato probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Citerni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio passt de bal zonder na te denken. Daar is Atabaque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atabaque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Brandolesio kopt de bal weg. Atabaque rent richting de bal. Ponti begaat een overtreding. Ponti krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Boschesi verovert de bal door een tackle van achteren. Boschesi speelt de bal door. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:9

54e minuut.
Atabaque passt de bal met de wreef. Daar is Gigante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gigante passt de bal zonder na te denken. Boschesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschesi draait met de bal, schiet en ... Fatigato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Virgola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardi verovert de bal door een tackle van achteren. Gerardi probeert naar een medespeler te passen. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:10

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garibbo zal de hoekschop nemen. Gigante probeert naar een medespeler te passen. Gerardi is nu in balbezit. Gerardi geeft de bal voor. Fatigato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:11

61e minuut.
Virgola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigante probeert naar een medespeler te passen. Atabaque rent richting de bal. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Garibbo rent richting de bal. Garibbo met een sublieme pass. Gerardi rent richting de bal. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Giannetta geeft de bal voor. Boschesi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boschesi de bal. Boschesi haalt uit met een fantastische trap. Fatigato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:12

66e minuut.
Calzetta onderschept slim de pass. Gerardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardi met een sublieme pass. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque schiet op doel. Fatigato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:13

69e minuut.
Giannetta geeft een lange en hoge pass. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio passt de bal in één keer door. Boschesi is nu in balbezit. Boschesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gerardi is nu in balbezit. Gerardi speelt de bal door. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piscopo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cersosimo trapt de bal weg. Klungelig pakt Garibbo de bal. Garibbo geeft een lange en hoge pass. Atabaque kan de bal niet met de borst controleren. Atabaque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:14

79e minuut.
Daar is Gigante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gigante probeert naar een medespeler te passen. Gerardi rent richting de bal. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Granato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cantù komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Garibbo rent richting de bal. Garibbo passt de bal met de wreef. Atabaque heeft problemen om de bal te vangen. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:15

82e minuut.
Ponti rent richting de bal. Garibbo onderschept slim de pass. Garibbo met een sublieme pass. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:16

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giannetta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gigante is nu in balbezit. Gigante geeft een lange en hoge pass. Brandolesio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:17

86e minuut.
Gigante passt de bal met de wreef. Boschesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschesi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brandolesio de bal. Brandolesio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Atabaque de bal. Atabaque passt de bal in één keer door. Boschesi is nu in balbezit. Boschesi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cersosimo de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garibbo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Atabaque krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Piscopo met een harde bal richting middenveld. Inworp. Garibbo met de inworp. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Atabaque heeft problemen om de bal te vangen. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. Fatigato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - papaveri 0:18

89e minuut.
Fatigato met een harde bal richting middenveld. Citerni speelt de bal door. Brandolesio probeert naar een medespeler te passen. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cani Colpevoli 90%, papaveri 10%.
Cani Colpevoli - papaveri 0:18