Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Internazionalez Augusta
Normal Tactiek FinoAllaFineATT
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 54
poor Schieten formidable
weak Passen excellent
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Quinteros met de inworp. Melaer rent richting de bal. Melaer geeft een hoge lob. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:1

2e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă passt de bal met de wreef. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele draait met de bal, schiet en ... Iacobone probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Iacobone trapt de bal weg. Callejas kopt de bal weg. Szeremet rent richting de bal. Szeremet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Quinteros probeert de bal met de borst te controleren. Martorana probeert naar een medespeler te passen. Cecchetti rent richting de bal. Melaer onderschept slim de pass. Melaer geeft een hoge lob. Iacobone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:2

5e minuut.
Oriali kopt de bal weg. Melaer geeft een lange en hoge pass. Szeremet kopt de bal weg. Makelele rent richting de bal. Makelele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Makelele geeft een hoge lob. Daar is Oriali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeremet rent richting de bal. Szeremet haalt uit met een fantastische trap. Iacobone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:3

8e minuut.
Belardetti probeert naar een medespeler te passen. Busana rent richting de bal. Szeremet rent richting de bal. Makelele rent richting de bal. Makelele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:4

12e minuut.
Iacobone trapt de bal weg van het doel. Melaer kopt de bal weg. Lăcustă geeft een hoge lob. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:5

13e minuut.
Callejas onderschept slim de pass. Callejas geeft de bal voor. Klungelig pakt Oriali de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Callejas neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szeremet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:6

16e minuut.
Martorana rent richting de bal. Martorana probeert naar een medespeler te passen. Lăcustă met een sublieme pass. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lăcustă heeft problemen om de bal te vangen. Lăcustă probeert naar een medespeler te passen. Makelele rent richting de bal. Makelele geeft de bal voor. Szeremet maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Krounaitis geeft een hoge lob. Oriali kopt de bal weg. Callejas geeft een lange en hoge pass. Makelele is nu in balbezit. Makelele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:7

22e minuut.
Makelele rent richting de bal. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă passt de bal in één keer door. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:8

23e minuut.
Quinteros is nu in balbezit. Quinteros geeft een hoge lob. Szeremet is nu in balbezit. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lăcustă probeert naar een medespeler te passen. Makelele heeft problemen om de bal te vangen. Totaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele verovert de bal door een tackle van achteren. Makelele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:9

29e minuut.
Callejas onderschept slim de pass. Callejas passt de bal in één keer door. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă passt de bal zonder na te denken. Melaer speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Melaer kopt de bal weg. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă geeft de bal voor. Klungelig pakt Makelele de bal. Makelele haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:10

33e minuut.
Quinteros rent richting de bal. Quinteros speelt de bal door. Daar is Croci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makelele is nu in balbezit. Makelele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Szeremet haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oriali de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Callejas neemt de hoekschop. Klungelig pakt Szeremet de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Callejas met een snelle inworp. Lăcustă heeft problemen om de bal te vangen. Lăcustă geeft een hoge lob. Szeremet kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Quinteros met de inworp. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă geeft een hoge lob. Makelele springt en kopt de bal. Iacobone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:11

41e minuut.
Makelele passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szeremet de bal. Croci is nu in balbezit. Makelele verovert de bal door een tackle van achteren. Makelele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Makelele rent richting de bal. Daar is Lăcustă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeremet is nu in balbezit. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Internazionalez 82%, Augusta 18%.
FC Internazionalez - Augusta 0:12

46e minuut.
Daar is Makelele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeremet rent richting de bal. Szeremet met een sublieme pass. Daar is Makelele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makelele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Cilea geeft een hoge lob. Quinteros kopt de bal weg. Lăcustă met een sublieme pass. Makelele is nu in balbezit. Makelele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Callejas kopt de bal weg. Lăcustă controleert de bal met de borst. Lăcustă speelt de bal door. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Quinteros geeft een hoge lob. Szeremet is nu in balbezit. Oriali verovert de bal door een tackle van achteren. Makelele verovert de bal door een tackle van achteren. Makelele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:13

52e minuut.
Martorana rent richting de bal. Makelele verovert de bal door een tackle van achteren. Makelele geeft een hoge lob. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cilea speelt de bal door. Suchan is nu in balbezit. Melaer probeert naar een medespeler te passen. Szeremet rent richting de bal. Szeremet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:14

56e minuut.
Quinteros kopt de bal weg. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă geeft een hoge lob. Szeremet springt en kopt de bal. Iacobone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:15

57e minuut.
Makelele verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă speelt de bal door. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:16

60e minuut.
Makelele passt de bal met de wreef. Lăcustă is nu in balbezit. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Croci bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă onderschept slim de pass. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:17

62e minuut.
Callejas is nu in balbezit. Callejas passt de bal zonder na te denken. Melaer is nu in balbezit. Melaer geeft een lange en hoge pass. Iacobone probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Callejas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szeremet de bal. Lăcustă met een sublieme pass. Makelele rent richting de bal. Makelele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:18

65e minuut.
Melaer rent richting de bal. Melaer passt de bal in één keer door. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros geeft een lange en hoge pass. Makelele krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Callejas kopt de bal weg. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă passt de bal zonder na te denken. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lăcustă geeft een hoge lob. Croci kopt de bal weg. Szeremet rent richting de bal. Szeremet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lăcustă geeft een hoge lob. Doeltrap. Croci trapt de bal weg van het doel. Callejas kopt de bal weg. Lăcustă geeft een hoge lob. Iacobone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:19

74e minuut.
Iacobone speelt de bal door. Belardetti kopt de bal weg. Suchan geeft een hoge lob. Makelele is nu in balbezit. Makelele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:20

76e minuut.
Suchan passt de bal in één keer door. Krounaitis rent richting de bal. Krounaitis geeft een lange en hoge pass. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Iacobone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Callejas geeft een hoge lob. Makelele kopt de bal weg. Daar is Szeremet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeremet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:21

81e minuut.
Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Croci de bal onder controle te krijgen. Makelele is nu in balbezit. Makelele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:22

83e minuut.
Szeremet is nu in balbezit. Met opzet legt Oriali zijn tegenspeler op de grond. Szeremet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melaer komt bij de bal en schiet. Croci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Augusta 0:23

87e minuut.
Szeremet is nu in balbezit. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă speelt de bal door. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Internazionalez 83%, Augusta 17%.
FC Internazionalez - Augusta 0:23