Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo cef Utah
Sweep Tactiek 555-4312
50% Balbezit 50%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 40.9
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Santiago passt de bal zonder na te denken. De Persis probeert naar een medespeler te passen. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Menichetti is nu in balbezit. Gramsci rent richting de bal. Gramsci geeft een lange en hoge pass. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cef - Utah 0:1

6e minuut.
Battista met de inworp. Santiago is nu in balbezit. Santiago geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Persis de bal. De Persis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cef - Utah 0:2

9e minuut.
Conversi probeert de bal met de borst te controleren. De Persis met een sublieme pass. Kennedy is nu in balbezit. Kennedy haalt uit met een fantastische trap. Parollo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cef - Utah 0:3

14e minuut.
Piroddi geeft een lange en hoge pass. Santiago is nu in balbezit. Santiago speelt de bal door. Kennedy is nu in balbezit. Kennedy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Gramsci passt de bal zonder na te denken. De Persis is nu in balbezit. De Persis passt de bal met de wreef. Kennedy is nu in balbezit. Kennedy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Battista rent richting de bal. Battista passt de bal zonder na te denken. Dubuś is nu in balbezit. Santiago is nu in balbezit. Santiago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Santiago passt de bal in één keer door. Kennedy controleert de bal met de borst. De Persis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Persis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Scarangello de bal onder controle te krijgen. Parollo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Magnoni geeft een hoge lob. Inworp. Santiago met een snelle inworp. Gramsci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramsci geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Scarangello rent richting de bal. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago passt de bal zonder na te denken. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy draait met de bal, schiet en ... Parollo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cef - Utah 0:4

37e minuut.
De Persis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Persis met een sublieme pass. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy haalt uit met een fantastische trap. Scarangello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parollo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cef - Utah 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo cef 76%, Utah 24%.
dinamo cef - Utah 0:5

49e minuut.
Daar is Menichetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago is nu in balbezit. Santiago speelt de bal door. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Conversi is nu in balbezit. Battista verovert de bal door een tackle van achteren. Battista met een sublieme pass. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mamagakis is nu in balbezit. Mamagakis geeft een hoge lob. Kennedy kopt de bal weg. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Parollo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cef - Utah 0:6

62e minuut.
Dubuś rent richting de bal. Dubuś passt de bal in één keer door. Kennedy rent richting de bal. Kennedy draait met de bal, schiet en ... Parollo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cef - Utah 0:7

65e minuut.
Gramsci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramsci met een sublieme pass. De Persis is nu in balbezit. Kennedy rent richting de bal. Kennedy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Parollo trapt de bal weg. Battista kopt de bal weg. Kennedy is nu in balbezit. Kennedy draait met de bal, schiet en ... Parollo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cef - Utah 0:8

71e minuut.
Scarangello trapt de bal weg van het doel. Battista kopt de bal weg. Conversi is nu in balbezit. De Persis verovert de bal door een tackle van achteren. De Persis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cef - Utah 0:9

73e minuut.
Menichetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago speelt de bal door. De Persis is nu in balbezit. De Persis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cef - Utah 0:10

84e minuut.
Battista kopt de bal weg. Conversi probeert de bal met de borst te controleren. Santiago geeft een lange en hoge pass. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bugatti passt de bal in één keer door. Inworp. Battista met een snelle inworp. Santiago is nu in balbezit. Santiago geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo cef 78%, Utah 22%.
dinamo cef - Utah 0:10