Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Riccardoland Rizzo United
352 Tactiek FOK-D.VII
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 50
zwak Schieten formidabel
slecht Passen solide
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Díaz Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Barragán passt de bal met de wreef. Lucian rent richting de bal. Lucian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Riccardoland - Rizzo United 0:1

4e minuut.
Janiak probeert naar een medespeler te passen. Díaz Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Barragán geeft een hoge lob. Lucian springt en kopt de bal. Coppi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Memé passt de bal zonder na te denken. Daar is Karolek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karolek speelt de bal door. Klungelig pakt Janiak de bal. Janiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Díaz Barragán geeft een lange en hoge pass. Karolek kopt de bal weg. Klungelig pakt Pirali de bal. Lucian rent richting de bal. Lucian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Saccomano is nu in balbezit. Memé onderschept slim de pass. Memé geeft de bal voor. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Riccardoland - Rizzo United 0:2

14e minuut.
Cicognini probeert naar een medespeler te passen. Karolek met een sublieme pass. Janiak rent richting de bal. Janiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Riccardoland - Rizzo United 0:3

17e minuut.
Lucian rent richting de bal. Lucian passt de bal zonder na te denken. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak haalt uit met een fantastische trap. Pirali probeert de bal aan de voet te houden. Coppi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Riccardoland - Rizzo United 0:4

19e minuut.
Baccaro is nu in balbezit. Janiak onderschept slim de pass. Janiak passt de bal met de wreef. Lucian is nu in balbezit. Lucian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pirali probeert naar een medespeler te passen. Díaz Barragán is nu in balbezit. Díaz Barragán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coppi trapt de bal weg van het doel. Díaz Barragán probeert naar een medespeler te passen. Janiak rent richting de bal. Janiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Janiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cicognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak is nu in balbezit. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cicognini speelt de bal door. Karolek rent richting de bal. Karolek passt de bal zonder na te denken. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Omari speelt de bal door. Klungelig pakt Scariati de bal. Cicognini is nu in balbezit. Cicognini geeft een hoge lob. Lucian krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cicognini probeert de bal aan de voet te houden. Cicognini probeert naar een medespeler te passen. Pirali is nu in balbezit. Lucian onderschept slim de pass. Lucian schiet op doel. Coppi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lucian rent richting de bal. Lucian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Riccardoland - Rizzo United 0:5

27e minuut.
Saccomano met een sublieme pass. Scariati rent richting de bal. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coppi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karolek zal de hoekschop nemen. Daar is Simon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lucian krijgt zijn hoofd ertegen. Coppi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coppi probeert naar een medespeler te passen. Díaz Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Barragán geeft een hoge lob. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Corso is nu in balbezit. Corso geeft een lange en hoge pass. Lucian speelt de bal door. Janiak is nu in balbezit. Janiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Memé kopt de bal weg. Baccaro kan de bal niet met de borst controleren. Janiak probeert naar een medespeler te passen. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Coppi probeert naar een medespeler te passen. Memé kopt de bal weg. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek schiet op doel. Coppi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Cicognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicognini geeft de bal voor. Klungelig pakt Antichi de bal. Lucian is nu in balbezit. Antichi onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Memé rent richting de bal. Memé passt de bal met de wreef. Janiak speelt de bal door. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Janiak speelt de bal door. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek probeert naar een medespeler te passen. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Coppi met een harde bal richting middenveld. Díaz Barragán kopt de bal weg. Janiak rent richting de bal. Janiak draait met de bal, schiet en ... Coppi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riccardoland 79%, Rizzo United 21%.
Riccardoland - Rizzo United 0:5

46e minuut.
Janiak passt de bal met de wreef. Díaz Barragán is nu in balbezit. Díaz Barragán geeft een lange en hoge pass. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cicognini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karolek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karolek probeert naar een medespeler te passen. Janiak rent richting de bal. Janiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Riccardoland - Rizzo United 0:6

54e minuut.
Díaz Barragán rent richting de bal. Díaz Barragán geeft de bal voor. Lucian rent richting de bal. Lucian draait met de bal, schiet en ... Coppi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riccardoland - Rizzo United 0:7

56e minuut.
Scariati probeert naar een medespeler te passen. Panunzio heeft problemen om de bal te vangen. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cicognini speelt de bal door. Burato rent richting de bal. Burato passt de bal met de wreef. Janiak rent richting de bal. Janiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Riccardoland - Rizzo United 0:8

62e minuut.
Díaz Barragán rent richting de bal. Díaz Barragán passt de bal zonder na te denken. Lucian rent richting de bal. Lucian schiet op doel. Coppi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Riccardoland - Rizzo United 0:9

66e minuut.
Janiak heeft problemen om de bal te vangen. Lucian is nu in balbezit. Janiak rent richting de bal. Janiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Riccardoland - Rizzo United 0:10

74e minuut.
Daar is Baccaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Memé is nu in balbezit. Panunzio verovert de bal door een tackle van achteren. Panunzio passt de bal met de wreef. Cicognini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Panunzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak verovert de bal door een tackle van achteren. Janiak speelt de bal door. Lucian is nu in balbezit. Lucian schiet op doel. Coppi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Riccardoland - Rizzo United 0:11

77e minuut.
Karolek rent richting de bal. Karolek passt de bal zonder na te denken. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak schiet op doel. Coppi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Díaz Barragán is nu in balbezit. Díaz Barragán geeft de bal voor. Lucian springt en kopt de bal. Coppi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riccardoland - Rizzo United 0:12

79e minuut.
Saccomano speelt de bal door. Scariati heeft problemen om de bal te vangen. Lucian is nu in balbezit. Lucian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pirali is nu in balbezit. Pirali passt de bal met de wreef. Janiak rent richting de bal. Janiak schiet op doel. Coppi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riccardoland - Rizzo United 0:13

83e minuut.
Cicognini met een sublieme pass. Díaz Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Barragán passt de bal met de wreef. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Riccardoland - Rizzo United 0:14

85e minuut.
Cicognini is nu in balbezit. Cicognini geeft een lange en hoge pass. Karolek kopt de bal weg. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian draait met de bal, schiet en ... Coppi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janiak is nu in balbezit. Janiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Díaz Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Barragán passt de bal met de wreef. Janiak rent richting de bal. Janiak schiet op doel. Coppi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riccardoland - Rizzo United 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riccardoland 72%, Rizzo United 28%.
Riccardoland - Rizzo United 0:15