Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brutal Deluxe superbrice
442stretto Tactiek 433
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 40.7
weak Schieten formidable
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Faccini rent richting de bal. Faccini passt de bal in één keer door. Heffernan is nu in balbezit. Abaturov verovert de bal door een tackle van achteren. Abaturov haalt uit met een fantastische trap. Dobias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Eikås bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula onderschept slim de pass. Nicula passt de bal in één keer door. Brook rent richting de bal. Brook schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Desreumeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Desreumeux speelt de bal door. Baraschi rent richting de bal. Büyükel rent richting de bal. Büyükel schiet op doel. Dobias bokst de bal weg.

13e minuut.
Blyacha met een sublieme pass. Büyükel is nu in balbezit. Piranda verovert de bal door een tackle van achteren. Baraschi rent richting de bal. Baraschi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Frigerio kopt de bal weg. Daar is Büyükel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piranda is nu in balbezit. Baraschi onderschept slim de pass. Baraschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Giglioli is nu in balbezit. Mikołajski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giglioli raakt geblesseerd tijdens het duel. Sal met een snel genomen vrije trap. Baraschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraschi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Eftimescu kopt de bal weg. Desreumeux speelt de bal door. Abaturov met een sublieme pass. Baraschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobias met een harde bal richting middenveld. Giglioli kopt de bal weg. Büyükel is nu in balbezit. Büyükel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Büyükel rent richting de bal. Büyükel passt de bal zonder na te denken. Baraschi rent richting de bal. Baraschi schiet op doel. Dobias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutal Deluxe - superbrice 0:1

41e minuut.
Frigerio probeert naar een medespeler te passen. Büyükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraschi is nu in balbezit. Baraschi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Heffernan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Vəlimətov de bal. Vəlimətov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eftimescu de bal. Baraschi is nu in balbezit. Baraschi schiet op doel. Dobias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baraschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraschi haalt uit met een fantastische trap. Dobias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutal Deluxe - superbrice 0:2

45e minuut.
Neacşu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutal Deluxe 66%, superbrice 34%.
Brutal Deluxe - superbrice 0:2

51e minuut.
Frigerio passt de bal zonder na te denken. Büyükel rent richting de bal. Büyükel passt de bal met de wreef. Baraschi is nu in balbezit. Baraschi schiet op doel. Dobias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

60e minuut.
Giglioli heeft problemen om de bal te vangen. Baraschi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikołajski. Mikołajski krijgt een gele kaart. Baraschi raakt geblesseerd tijdens het duel. Faccini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baraschi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Abaturov probeert naar een medespeler te passen. Büyükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükel passt de bal in één keer door. Baraschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraschi schiet op doel. Dobias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baraschi de bal. Baraschi haalt uit met een fantastische trap. Dobias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutal Deluxe - superbrice 0:3

66e minuut.
Catale geeft de bal voor. Buitenspel voor Nicula. Goede buitenspelval van de verdediging. Giglioli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Büyükel rent richting de bal. Büyükel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Abaturov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraschi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piranda. Piranda krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Desreumeux kopt de bal weg. Büyükel is nu in balbezit. Büyükel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Baraschi de bal. Baraschi schiet op doel. Dobias bokst de bal weg.

75e minuut.
Blyacha rent richting de bal. Desreumeux verovert de bal door een tackle van achteren. Desreumeux speelt de bal door. Büyükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükel draait met de bal, schiet en ... Dobias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraschi probeert naar een medespeler te passen. Büyükel rent richting de bal. Baraschi rent richting de bal. Baraschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutal Deluxe 59%, superbrice 41%.
Brutal Deluxe - superbrice 0:3