Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lacarbocrema arianna
Normal Tactiek Larghi
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 41.8
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
La Morte passt de bal zonder na te denken. Leyva rent richting de bal. Leyva passt de bal met de wreef. Autet is nu in balbezit. Autet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Marchesino trapt de bal weg. Espina kopt de bal weg. Jón probeert naar een medespeler te passen. Autet rent richting de bal. Autet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - arianna 0:1

4e minuut.
Leyva rent richting de bal. Leyva geeft een lange en hoge pass. Daar is Loda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Autet rent richting de bal. Autet schiet op doel. Marchesino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Naso geeft de bal voor. Crognale kopt de bal weg. Daar is Cicaloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Klungelig pakt Cicaloni de bal. Gon rent richting de bal. Jón probeert naar een medespeler te passen. Autet is nu in balbezit. Autet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - arianna 0:2

8e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... Spanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leyva zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Morocutti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crognale rent richting de bal. Crognale passt de bal in één keer door. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - arianna 0:3

13e minuut.
Strafforello is nu in balbezit. Espina onderschept slim de pass. Espina speelt de bal door. Autet rent richting de bal. Autet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - arianna 0:4

21e minuut.
Espina met de inworp. Jón probeert de bal met de borst te controleren. Jón probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ferranti rent richting de bal. Jón speelt de bal door. Cicaloni is nu in balbezit. Leyva onderschept slim de pass. Leyva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - arianna 0:5

32e minuut.
Verdyck rent richting de bal. Verdyck passt de bal in één keer door. Espina speelt de bal door. Autet bereikt de bal nog maar net als eerste. Autet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pizarro geeft een hoge lob. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal met de wreef. Autet rent richting de bal. Autet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Jón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jón speelt de bal door. Espina speelt de bal door. Autet bereikt de bal nog maar net als eerste. Autet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro passt de bal zonder na te denken. Autet rent richting de bal. Autet schiet op doel. Marchesino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - arianna 0:6

45e minuut.
Ferranti rent richting de bal. Jón is nu in balbezit. Ferranti begaat een overtreding. Ferranti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lacarbocrema 83%, arianna 17%.
lacarbocrema - arianna 0:6

56e minuut.
Leyva probeert naar een medespeler te passen. Naso rent richting de bal. Autet verovert de bal door een tackle van achteren. Autet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - arianna 0:7

58e minuut.
Marchesino probeert naar een medespeler te passen. Crognale kopt de bal weg. Autet bereikt de bal nog maar net als eerste. Autet haalt uit met een fantastische trap. Spanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Spanu met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morocutti met een snelle inworp. Crognale geeft een lange en hoge pass. Marchesino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Autet bereikt de bal nog maar net als eerste. Autet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - arianna 0:8

60e minuut.
Loda rent richting de bal. Espina is nu in balbezit. Espina passt de bal in één keer door. Autet heeft problemen om de bal te vangen. Autet schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - arianna 0:9

62e minuut.
Autet probeert de bal aan de voet te houden. Leyva rent richting de bal. Leyva geeft een lange en hoge pass. Autet bereikt de bal nog maar net als eerste. Autet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Daar is Autet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gon is nu in balbezit. Autet onderschept slim de pass. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Espina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jón is nu in balbezit. Jón geeft een hoge lob. Leyva rent richting de bal. Leyva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jón rent richting de bal. Jón met een sublieme pass. Espina rent richting de bal. Espina geeft een lange en hoge pass. Autet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marchesino met een harde bal richting middenveld. Jón kopt de bal weg. Autet rent richting de bal. Autet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Castro de bal. Autet is nu in balbezit. Naso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Naso krijgt een gele kaart. Autet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Autet legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Marchesino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - arianna 0:10

73e minuut.
Autet rent richting de bal. La Morte begaat een overtreding. Autet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pizarro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spanu kan de bal niet met de borst controleren. Autet rent richting de bal. Autet haalt uit met een fantastische trap. Paal! Espina rent richting de bal. Espina geeft een lange en hoge pass. Autet bereikt de bal nog maar net als eerste. Autet haalt uit met een fantastische trap. Marchesino bokst de bal weg.

80e minuut.
Crognale speelt de bal door. Espina heeft problemen om de bal te vangen. Espina passt de bal in één keer door. Brussolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jón geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Brussolo met de inworp. Jón speelt de bal door. Loda bereikt de bal nog maar net als eerste. Autet onderschept slim de pass. Autet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Jón controleert de bal met de borst. Jón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cicaloni de bal. Autet rent richting de bal. Autet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - arianna 0:11

85e minuut.
Crognale kan de bal niet met de borst controleren. Crognale geeft de bal voor. Loda kan de bal niet met de borst controleren. Espina is nu in balbezit. Espina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - arianna 0:12

88e minuut.
Spanu probeert naar een medespeler te passen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro probeert naar een medespeler te passen. Autet rent richting de bal. Autet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lacarbocrema 82%, arianna 18%.
lacarbocrema - arianna 0:12