Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSC Bari Palazzolo FC
Normal Tactiek 541 prova
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 53.3
weak Schieten very good
weak Passen excellent
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Zamfir heeft problemen om de bal te vangen. Broggi is nu in balbezit. Zamfir onderschept slim de pass. Zamfir schiet op doel. Na een snelle pass probeert Muraglia de bal onder controle te krijgen. Trotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Zamfir passt de bal met de wreef. Sylwester rent richting de bal. Sylwester passt de bal met de wreef. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... Trotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Drąg verovert de bal door een tackle van achteren. Drąg passt de bal in één keer door. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... Sylwester probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muraglia heeft problemen om de bal te vangen. Sylwester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylwester haalt uit met een fantastische trap. Trotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Inworp. Curuś met een snelle inworp. Uskoković is nu in balbezit. Uskoković geeft een lange en hoge pass. Van Gijseghem maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - Palazzolo FC 0:1

9e minuut.
Fara is nu in balbezit. Sylwester verovert de bal door een tackle van achteren. Sylwester probeert naar een medespeler te passen. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem schiet op doel. Trotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sylwester probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fara rent richting de bal. Sylwester speelt de bal door. Van Gijseghem heeft problemen om de bal te vangen. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - Palazzolo FC 0:2

22e minuut.
Massanisso geeft een lange en hoge pass. Uskoković is nu in balbezit. Uskoković passt de bal met de wreef. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Sylwester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sylwester passt de bal in één keer door. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Van Gijseghem rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - Palazzolo FC 0:3

25e minuut.
Curuś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ribas komt het veld opgelopen. Van Gijseghem legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Trotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mironescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sylwester geeft een lange en hoge pass. Van Gijseghem heeft problemen om de bal te vangen. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap. Trotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Mironescu verovert de bal door een tackle van achteren. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sylwester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sylwester draait met de bal, schiet en ... Muraglia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ribas zal de hoekschop nemen. Van Gijseghem springt en kopt de bal. Trotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - Palazzolo FC 0:4

33e minuut.
Trappe speelt de bal door. Bux heeft problemen om de bal te vangen. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Zamfir rent richting de bal. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem passt de bal zonder na te denken. Sylwester is nu in balbezit. Sylwester haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - Palazzolo FC 0:5

38e minuut.
Massanisso passt de bal in één keer door. Sylwester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylwester geeft de bal voor. Van Gijseghem krijgt zijn hoofd ertegen. Trotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - Palazzolo FC 0:6

39e minuut.
De Filippy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Van Gijseghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bux bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem onderschept slim de pass. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - Palazzolo FC 0:7

40e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Zamfir geeft de bal voor. Broggi probeert de bal aan de voet te houden. Sylwester is nu in balbezit. Sylwester geeft een lange en hoge pass. Trotti bokst de bal weg. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - Palazzolo FC 0:8

45e minuut.
Ribas passt de bal in één keer door. Van Gijseghem rent richting de bal. Zamfir rent richting de bal. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - Palazzolo FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Bari 85%, Palazzolo FC 15%.
SSC Bari - Palazzolo FC 0:9

53e minuut.
Ribas geeft de bal voor. Daar is Pussini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap. Trotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - Palazzolo FC 0:10

54e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Zamfir speelt de bal door. Sylwester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylwester haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - Palazzolo FC 0:11

56e minuut.
Sylwester kopt de bal weg. Van Gijseghem is nu in balbezit. Muraglia is nu in balbezit. Van Gijseghem onderschept slim de pass. Van Gijseghem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Mironescu rent richting de bal. Mironescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Pussini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - Palazzolo FC 0:12

62e minuut.
Ribas passt de bal met de wreef. Mironescu rent richting de bal. Mironescu passt de bal met de wreef. Van Gijseghem probeert de bal met de borst te controleren. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trotti bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Van Gijseghem is nu in balbezit. Muraglia onderschept slim de pass. Muraglia geeft een lange en hoge pass. Dubuisson kopt de bal weg. Ribas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - Palazzolo FC 0:13

70e minuut.
Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir passt de bal in één keer door. Mironescu is nu in balbezit. Mironescu geeft de bal voor. Van Gijseghem maakt een snoekduik en kopt de bal. Trotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Zamfir speelt de bal door. Sylwester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylwester haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - Palazzolo FC 0:14

74e minuut.
Fara met een sublieme pass. Zamfir rent richting de bal. Zamfir passt de bal zonder na te denken. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sylwester speelt de bal door. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir passt de bal in één keer door. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem schiet op doel. Trotti bokst de bal weg. Zamfir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pussini de bal. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pussini geeft de bal voor. Inworp. Sylwester zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trotti probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Zamfir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Bari - Palazzolo FC 0:15

86e minuut.
Zamfir heeft problemen om de bal te vangen. Broggi rent richting de bal. Zamfir onderschept slim de pass. Zamfir geeft een hoge lob. Van Gijseghem krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Zamfir verovert de bal door een tackle van achteren. Zamfir geeft de bal voor. Van Gijseghem probeert de bal met de borst te controleren. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap. Trotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Bari 87%, Palazzolo FC 13%.
SSC Bari - Palazzolo FC 0:15