Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerretese United Realcampo
Normal Tactiek REALCAMPO III
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 26.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Campomaggio speelt de bal door. Masseroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masseroni passt de bal zonder na te denken. Pecoroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecoroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerretese United - Realcampo 0:1

15e minuut.
Campomaggio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Merighetti komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Inworp. Masseroni met de inworp. Travaglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Travaglini geeft een hoge lob. Cinghialotti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Tortora passt de bal met de wreef. Pecoroni rent richting de bal. Palombo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palombo krijgt een gele kaart. Pecoroni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cinghialotti neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Masseroni passt de bal zonder na te denken. Cinghialotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecoroni is nu in balbezit. Cinghialotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerretese United 77%, Realcampo 23%.
Cerretese United - Realcampo 0:1

48e minuut.
Biscegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscegli geeft een hoge lob. Faralli probeert de bal aan de voet te houden. Cinghialotti rent richting de bal. Cinghialotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerretese United - Realcampo 0:2

69e minuut.
Biscegli is nu in balbezit. Masseroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortora begaat een overtreding. Tortora krijgt een gele kaart. Masseroni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Figallo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spitalere kopt de bal weg. Cinghialotti is nu in balbezit. Cinghialotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Masseroni geeft de bal voor. Klungelig pakt Baccigalupi de bal. Spitalere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotti rent richting de bal. Cinghialotti draait met de bal, schiet en ... Cirilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerretese United 76%, Realcampo 24%.
Cerretese United - Realcampo 0:2