Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siracusa Calcio 1924 U.S. Levi
Normal Tactiek Bizona
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
19.5 gemiddelde waardering 43.9
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec passt de bal zonder na te denken. Barbolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbolini schiet op doel. Mauceri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:1

8e minuut.
Ciaponi is nu in balbezit. Gürses onderschept slim de pass. Gürses speelt de bal door. Barbolini rent richting de bal. Barbolini haalt uit met een fantastische trap. Mauceri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Zanisi de bal. Barbolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbolini haalt uit met een fantastische trap. Mauceri bokst de bal weg.

12e minuut.
Moriconi is nu in balbezit. Moriconi geeft een lange en hoge pass. Cazal probeert naar een medespeler te passen. Danzeisen rent richting de bal. Danzeisen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barbolini rent richting de bal. Barbolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:2

16e minuut.
Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone passt de bal zonder na te denken. Gürses met een sublieme pass. Barbolini is nu in balbezit. Barbolini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:3

18e minuut.
Gyulai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zanisi de bal. Barbolini is nu in balbezit. Barbolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:4

29e minuut.
Cazal rent richting de bal. Cazal geeft een hoge lob. Barbolini rent richting de bal. Barbolini draait met de bal, schiet en ... Mauceri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:5

31e minuut.
Ciaponi rent richting de bal. Ciaponi geeft een hoge lob. Cazal heeft problemen om de bal te vangen. Murer rent richting de bal. Cazal geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barbolini maakt een snoekduik en kopt de bal. Mauceri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Zanisi geeft de bal voor. Inworp. Gyulai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erjavec is nu in balbezit. Erjavec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Moriconi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazal passt de bal in één keer door. Erjavec heeft problemen om de bal te vangen. Erjavec geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:6

37e minuut.
Danzeisen geeft de bal voor. Zanisi kopt de bal weg. Murer rent richting de bal. Cazal is nu in balbezit. Cazal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cazal passt de bal in één keer door. Danzeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Danzeisen geeft de bal voor. Gyulai rent richting de bal. Gyulai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Moriconi rent richting de bal. Danzeisen verovert de bal door een tackle van achteren. Erjavec met een sublieme pass. Barbolini rent richting de bal. Barbolini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:7

43e minuut.
Moriconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Danzeisen verovert de bal door een tackle van achteren. Danzeisen geeft een lange en hoge pass. Barbolini rent richting de bal. Barbolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Moriconi kopt de bal weg. Cazal geeft een lange en hoge pass. Barbolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:8

44e minuut.
Alieri passt de bal met de wreef. Braam bereikt de bal nog maar net als eerste. Braam geeft een lange en hoge pass. Barbolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbolini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siracusa Calcio 1924 78%, U.S. Levi 22%.
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:8

48e minuut.
Erjavec speelt de bal door. Gürses met een sublieme pass. Barbolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbolini draait met de bal, schiet en ... Mauceri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:9

53e minuut.
Leone geeft een hoge lob. Erjavec heeft problemen om de bal te vangen. Erjavec passt de bal met de wreef. Barbolini is nu in balbezit. Barbolini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Zanisi geeft de bal voor. Inworp. Gyulai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erjavec rent richting de bal. Erjavec geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Erjavec schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zanisi de bal onder controle te krijgen. Cazal kopt de bal weg. Gyulai met een sublieme pass. Cazal geeft de bal voor. Mauceri bokst de bal weg. Barbolini rent richting de bal. Barbolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:10

63e minuut.
Danzeisen kan de bal niet met de borst controleren. Danzeisen geeft de bal voor. Barbolini rent richting de bal. Barbolini schiet op doel. Mauceri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:11

66e minuut.
Klungelig pakt Alieri de bal. Cazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazal speelt de bal door. Gürses is nu in balbezit. Gürses geeft een lange en hoge pass. Mauceri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Cazal probeert naar een medespeler te passen. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec passt de bal zonder na te denken. Barbolini rent richting de bal. Barbolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:12

70e minuut.
Cazal geeft een lange en hoge pass. Daar is Zanisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbolini haalt uit met een fantastische trap. Mauceri probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Barbolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbolini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Gyulai rent richting de bal. Gyulai schiet op doel. Zanisi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gyulai neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Cazal onderschept slim de pass. Cazal probeert naar een medespeler te passen. Barbolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:13

79e minuut.
Cazal kopt de bal weg. Daar is Zanisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbolini rent richting de bal. Barbolini haalt uit met een fantastische trap. Mauceri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mauceri trapt de bal weg van het doel. Cazal speelt de bal door. Klungelig pakt Danzeisen de bal. Danzeisen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Cazal speelt de bal door. Daar is Zanisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbolini draait met de bal, schiet en ... Mauceri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:14

84e minuut.
Cazal geeft een hoge lob. Soriente rent richting de bal. Barbolini onderschept slim de pass. Barbolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siracusa Calcio 1924 84%, U.S. Levi 16%.
Siracusa Calcio 1924 - U.S. Levi 0:15