Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo La Caroña ☼ Dinamo Ingiae ♥
Normal Tactiek n° 28
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 39.6
poor Schieten solid
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen average


5e minuut.
Terracina bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates onderschept slim de pass. Prates met een sublieme pass. Padrón is nu in balbezit. Padrón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soggiu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Dell`Olio met een snelle inworp. Nan rent richting de bal. Nan met een sublieme pass. Prates bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates is nu in balbezit. Padrón is nu in balbezit. Padrón passt de bal met de wreef. Miyakawa rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dell`Olio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miyakawa springt en kopt de bal. Soggiu bokst de bal weg.

17e minuut.
Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Śmieszek speelt de bal door. Miyakawa is nu in balbezit. Prates heeft problemen om de bal te vangen. Prates schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Caroña - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 0:1

24e minuut.
Dell`Olio rent richting de bal. Nan is nu in balbezit. Nan passt de bal zonder na te denken. Miyakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Caroña - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 0:2

29e minuut.
Lambruschini kopt de bal weg. Daar is Terracina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumei is nu in balbezit. Miyakawa verovert de bal door een tackle van achteren. Miyakawa draait met de bal, schiet en ... Soggiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lambruschini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miyakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Caroña - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 0:3

34e minuut.
Nan kopt de bal weg. Skoko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lambruschini de bal. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa onderschept slim de pass. Miyakawa met een sublieme pass. Prates is nu in balbezit. Prates schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dell`Olio geeft de bal voor. Padrón kopt de bal weg. Daar is Miyakawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prates bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Prates met een sublieme pass. Padovani heeft problemen om de bal te vangen. Prates bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Padovani de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Caroña - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Caroña 72%, ☼ Dinamo Ingiae ♥ 28%.
Deportivo La Caroña - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 0:4

47e minuut.
Fumei bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates onderschept slim de pass. Prates passt de bal zonder na te denken. Daar is Miyakawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miyakawa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Rizzetti de bal. Padrón is nu in balbezit. Padrón schiet op doel. Soggiu bokst de bal weg.

48e minuut.
Atteni rent richting de bal. Dell`Olio onderschept slim de pass. Dell`Olio probeert naar een medespeler te passen. Prates bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek geeft een lange en hoge pass. Skoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoko geeft een hoge lob. Prates krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nan passt de bal zonder na te denken. Miyakawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Favaloro rent richting de bal. Prates verovert de bal door een tackle van achteren. Prates haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nan speelt de bal door. Skoko is nu in balbezit. Skoko speelt de bal door. Prates is nu in balbezit. Prates haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Caroña - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 0:5

60e minuut.
Rizzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoko onderschept slim de pass. Skoko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Padovani de bal. Prates bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dell`Olio neemt de hoekschop. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dell`Olio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nan met een sublieme pass. Miyakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa draait met de bal, schiet en ... Soggiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Nan rent richting de bal. Nan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lambruschini de bal. Prates bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Favaloro de bal. Skoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoko passt de bal in één keer door. Prates is nu in balbezit. Prates draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dell`Olio probeert naar een medespeler te passen. Nan is nu in balbezit. Nan passt de bal zonder na te denken. Prates bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates haalt uit met een fantastische trap. Soggiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Caroña - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 0:6

81e minuut.
Nan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nan passt de bal zonder na te denken. Skoko probeert naar een medespeler te passen. Miyakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prates bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Caroña - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 0:7

87e minuut.
Dell`Olio rent richting de bal. Dell`Olio passt de bal zonder na te denken. Prates is nu in balbezit. Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa draait met de bal, schiet en ... Soggiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Caroña 82%, ☼ Dinamo Ingiae ♥ 18%.
Deportivo La Caroña - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 0:7