Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corto Muso L.A. Cagliarifornia
Normal Tactiek 34merdaaaaa
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 42.2
matig Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bisello rent richting de bal. Sardella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bisello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paolini met een snel genomen vrije trap. Picariello probeert de bal aan de voet te houden. Gallottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallottini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Poncetti geeft een hoge lob. Inworp. Gallottini met de inworp. Pezzella heeft problemen om de bal te vangen. Pezzella geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Demagistris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bisello is nu in balbezit. Bisello passt de bal met de wreef. Picariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picariello schiet op doel. Musacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corto Muso - L.A. Cagliarifornia 0:1

10e minuut.
Ghiozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiozzi probeert naar een medespeler te passen. Pezzella speelt de bal door. Picariello rent richting de bal. Picariello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Musacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Gallottini met de inworp. Pezzella is nu in balbezit. Pezzella probeert naar een medespeler te passen. Picariello rent richting de bal. Picariello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Siccardi passt de bal zonder na te denken. Gallottini is nu in balbezit. Gallottini geeft een hoge lob. Picariello is nu in balbezit. Picariello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gallottini is nu in balbezit. Procaccio verovert de bal door een tackle van achteren. Siccardi onderschept slim de pass. Siccardi geeft een hoge lob. Picariello springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corto Muso - L.A. Cagliarifornia 0:2

20e minuut.
Pezzella verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzella passt de bal zonder na te denken. Sciaccaluga verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paolini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Picariello is nu in balbezit. Picariello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corto Muso - L.A. Cagliarifornia 0:3

24e minuut.
Pezzella is nu in balbezit. Poncetti rent richting de bal. Pezzella onderschept slim de pass. Picariello rent richting de bal. Picariello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Paolini rent richting de bal. Picariello is nu in balbezit. Picariello passt de bal met de wreef. Gallottini is nu in balbezit. Gallottini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Siccardi verovert de bal door een tackle van achteren. Siccardi met een sublieme pass. Pezzella probeert naar een medespeler te passen. Picariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picariello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Musacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gallottini kopt de bal weg. Picariello probeert de bal aan de voet te houden. Gallottini rent richting de bal. Picariello is nu in balbezit. Picariello haalt uit met een fantastische trap. Musacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corto Muso - L.A. Cagliarifornia 0:4

38e minuut.
Picariello onderschept slim de pass. Pezzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Picariello is nu in balbezit. Picariello schiet op doel. Musacchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corto Muso - L.A. Cagliarifornia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corto Muso 80%, L.A. Cagliarifornia 20%.
Corto Muso - L.A. Cagliarifornia 0:5

47e minuut.
Continenza met een sublieme pass. Picariello rent richting de bal. Picariello probeert naar een medespeler te passen. Gallottini rent richting de bal. Gallottini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Corto Muso - L.A. Cagliarifornia 0:6

47e minuut.
Curatola met een sublieme pass. Daar is Falappi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picariello onderschept slim de pass. Picariello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Procaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzella onderschept slim de pass. Pezzella passt de bal zonder na te denken. Picariello is nu in balbezit. Picariello haalt uit met een fantastische trap. Musacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Poncetti de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bisello is nu in balbezit. Bisello geeft een hoge lob. Picariello rent richting de bal. Picariello haalt uit met een fantastische trap. Musacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corto Muso - L.A. Cagliarifornia 0:7

60e minuut.
Mavrici met een sublieme pass. Pezzella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bello rent richting de bal. Bello geeft de bal voor. Picariello maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sardella geeft een lange en hoge pass. Daar is Cominges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cominges probeert naar een medespeler te passen. Bisello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisello geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Picariello is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Picariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picariello haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Falappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello is nu in balbezit. Bello met een sublieme pass. Klungelig pakt Picariello de bal. Picariello schiet op doel. Musacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pezzella met een sublieme pass. Poncetti rent richting de bal. Picariello onderschept slim de pass. Picariello schiet op doel. Musacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corto Muso - L.A. Cagliarifornia 0:8

70e minuut.
Pezzella is nu in balbezit. Pezzella geeft een hoge lob. Gallottini kopt de bal weg. Picariello rent richting de bal. Picariello draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Poncetti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gallottini met een snelle inworp. Picariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picariello draait met de bal, schiet en ... Musacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Corto Muso - L.A. Cagliarifornia 0:9

76e minuut.
Demagistris is nu in balbezit. Siccardi verovert de bal door een tackle van achteren. Siccardi speelt de bal door. Picariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picariello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gallottini met een snelle inworp. Pezzella rent richting de bal. Pezzella probeert naar een medespeler te passen. Picariello rent richting de bal. Picariello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corto Muso 85%, L.A. Cagliarifornia 15%.
Corto Muso - L.A. Cagliarifornia 0:9