Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Berlusca pio pio casteo club
433 Tactiek DDD 5
42% Balbezit 58%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 57
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 49.3
poor Schieten outstanding
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Doeltrap. Biffino trapt de bal weg. Aguirre kopt de bal weg. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:1

8e minuut.
Geoghegan passt de bal in één keer door. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan schiet op doel. Biffino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:2

9e minuut.
Daar is Orsini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geoghegan rent richting de bal. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini haalt uit met een fantastische trap. Biffino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:3

11e minuut.
Sirokos met de inworp. Varricchio is nu in balbezit. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz geeft een hoge lob. Orsini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Simonelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:4

12e minuut.
Biffino met een harde bal richting middenveld. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:5

14e minuut.
Klungelig pakt Aguirre de bal. Aguirre passt de bal in één keer door. Orsini rent richting de bal. Orsini draait met de bal, schiet en ... Biffino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:6

16e minuut.
Klungelig pakt Vaccarezza de bal. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz geeft een hoge lob. Orsini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:7

22e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal zonder na te denken. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap. Simonelli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:8

25e minuut.
Daar is Geoghegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geoghegan speelt de bal door. Orsini rent richting de bal. Orsini schiet op doel. Biffino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:9

26e minuut.
Varricchio is nu in balbezit. Varricchio geeft een hoge lob. Pimentel speelt de bal door. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:10

29e minuut.
Manias passt de bal met de wreef. Orsini rent richting de bal. Orsini speelt de bal door. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Leyva speelt de bal door. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel geeft de bal voor. Orsini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:11

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aguirre zal de hoekschop nemen. Orsini rent richting de bal. Orsini draait met de bal, schiet en ... Biffino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:12

35e minuut.
Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Orsini de bal. Geoghegan is nu in balbezit. Orsini is nu in balbezit. Orsini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:13

37e minuut.
Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Sirokos speelt de bal door. Orsini rent richting de bal. Daar is Orsini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orsini draait met de bal, schiet en ... Biffino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:14

39e minuut.
Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Orsini probeert naar een medespeler te passen. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:15

42e minuut.
Leyva met een sublieme pass. Daar is Orsini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orsini passt de bal in één keer door. Geoghegan heeft problemen om de bal te vangen. Geoghegan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sirokos verovert de bal door een tackle van achteren. Sirokos geeft een lange en hoge pass. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Orsini is nu in balbezit. Orsini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:16

44e minuut.
Palmieri probeert naar een medespeler te passen. Manias is nu in balbezit. Manias passt de bal met de wreef. Orsini is nu in balbezit. Orsini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Berlusca 90%, pio pio casteo club 10%.
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:16

46e minuut.
Urdaneta komt het veld opgelopen. Warzych komt het veld opgelopen. Karagiannopoulos komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sirokos geeft een hoge lob. Karagiannopoulos rent richting de bal. Karagiannopoulos speelt de bal door. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Leyva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyva geeft een lange en hoge pass. Warzych kopt de bal weg. Geoghegan heeft problemen om de bal te vangen. Geoghegan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:17

50e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz passt de bal in één keer door. Warzych rent richting de bal. Warzych haalt uit met een fantastische trap. Vaccarezza probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:18

50e minuut.
Palmieri speelt de bal door. Daar is Manias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geoghegan onderschept slim de pass. Geoghegan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:19

51e minuut.
Palmieri probeert naar een medespeler te passen. Manias is nu in balbezit. Geoghegan onderschept slim de pass. Geoghegan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Warzych rent richting de bal. Daar is Karagiannopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karagiannopoulos met een sublieme pass. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:20

56e minuut.
Geoghegan is nu in balbezit. Warzych rent richting de bal. Warzych schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vaccarezza de bal onder controle te krijgen. Biffino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:21

60e minuut.
Geoghegan haalt uit met een fantastische trap. Vaccarezza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karagiannopoulos neemt de hoekschop. Geoghegan maakt een snoekduik en kopt de bal. Biffino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Warzych rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:22

62e minuut.
Karagiannopoulos met een snelle inworp. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan schiet op doel. Simonelli probeert de bal aan de voet te houden. Biffino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:23

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lozada komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Lozada kopt de bal weg. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan passt de bal zonder na te denken. Daar is Warzych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warzych haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:24

67e minuut.
Sirokos met een sublieme pass. Warzych is nu in balbezit. Lozada speelt de bal door. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rastrello is nu in balbezit. Lozada verovert de bal door een tackle van achteren. Lozada probeert naar een medespeler te passen. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan schiet op doel. Biffino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Karagiannopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannopoulos passt de bal met de wreef. Warzych is nu in balbezit. Warzych schiet op doel. Biffino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:25

72e minuut.
Filantropol komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Biffino niet meer kan verder spelen. Abbondanzieri komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Karagiannopoulos rent richting de bal. Karagiannopoulos passt de bal zonder na te denken. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan draait met de bal, schiet en ... Warzych probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:26

77e minuut.
Vettoretto is nu in balbezit. Sirokos verovert de bal door een tackle van achteren. Sirokos met een sublieme pass. Warzych is nu in balbezit. Warzych haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Abbondanzieri met een harde bal richting middenveld. Rastrello kopt de bal weg. Daar is Simonelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:27

81e minuut.
Geoghegan heeft problemen om de bal te vangen. Geoghegan passt de bal zonder na te denken. Daar is Vaccarezza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Abbondanzieri met een harde bal richting middenveld. Lozada kopt de bal weg. Karagiannopoulos speelt de bal door. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sirokos verovert de bal door een tackle van achteren. Sirokos geeft een hoge lob. Daar is Simonelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Abbondanzieri met een harde bal richting middenveld. Warzych kopt de bal weg. Daar is Simonelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sirokos geeft een hoge lob. Abbondanzieri met een sublieme pass. Rastrello heeft problemen om de bal te vangen. Warzych is nu in balbezit. Warzych draait met de bal, schiet en ... Abbondanzieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Karagiannopoulos speelt de bal door. Geoghegan is nu in balbezit. Vaccarezza rent richting de bal. Geoghegan onderschept slim de pass. Geoghegan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan schiet op doel. Abbondanzieri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Berlusca 90%, pio pio casteo club 10%.
F.C. Berlusca - pio pio casteo club 0:27