Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS ROMA 2 Real Formaggio
Normal Tactiek 3vs3
46% Balbezit 54%
26% Spel op eigen helft 74%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 54.4
slecht Schieten redelijk
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


25e minuut.
De Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. CalÇ is nu in balbezit. De Liguori onderschept slim de pass. De Liguori schiet op doel. Faggini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA 2 - Real Formaggio 0:1

27e minuut.
De Liguori passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balestra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Puleo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nocca heeft problemen om de bal te vangen. De Liguori onderschept slim de pass. Principi rent richting de bal. De Liguori verovert de bal door een tackle van achteren. De Liguori haalt uit met een fantastische trap. Faggini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA 2 30%, Real Formaggio 70%.
AS ROMA 2 - Real Formaggio 0:1

46e minuut.
Bambagini komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Liguori passt de bal met de wreef. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Puleo rent richting de bal. Puleo schiet op doel. Terlizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. La Barca is nu in balbezit. La Barca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS ROMA 2 - Real Formaggio 1:1

72e minuut.
Legrottaglie is nu in balbezit. Legrottaglie speelt de bal door. La Barca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lari onderschept slim de pass. Lari speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi passt de bal in één keer door. La Barca rent richting de bal. La Barca schiet op doel. Terlizzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA 2 - Real Formaggio 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA 2 23%, Real Formaggio 77%.
AS ROMA 2 - Real Formaggio 2:1