Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cavalieri Flagranti Bertoi Team
Normal Tactiek VIV
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 53.2
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Nartea probeert naar een medespeler te passen. Aguilar speelt de bal door. Seren is nu in balbezit. Seren haalt uit met een fantastische trap. Merlini bokst de bal weg.

3e minuut.
Nsana geeft de bal voor. Klungelig pakt Seren de bal. Kazun is nu in balbezit. Kazun haalt uit met een fantastische trap. Merlini probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Aguilar passt de bal in één keer door. Kazun rent richting de bal. Kazun draait met de bal, schiet en ... Seren probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren draait met de bal, schiet en ... Merlini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:1

9e minuut.
Nsana probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Seren de bal. Di Bartolomeo rent richting de bal. Seren rent richting de bal. Seren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kazun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazun haalt uit met een fantastische trap. Merlini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Daar is Marchiggiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benhalima speelt de bal door. Seren rent richting de bal. Seren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:2

17e minuut.
Duy Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Quang passt de bal in één keer door. Nsana rent richting de bal. Nsana geeft een lange en hoge pass. Kazun krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Riesgo kopt de bal weg. Nossardi is nu in balbezit. Seren onderschept slim de pass. Kazun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Aguilar met een sublieme pass. Benhalima geeft een hoge lob. Riesgo met een sublieme pass. Nartea geeft een lange en hoge pass. Seren maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Riesgo met een sublieme pass. Benhalima met een sublieme pass. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren haalt uit met een fantastische trap. Merlini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:3

29e minuut.
Nossardi is nu in balbezit. Seren verovert de bal door een tackle van achteren. Seren passt de bal in één keer door. Kazun rent richting de bal. Kazun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:4

30e minuut.
Kazun passt de bal met de wreef. Nsana geeft de bal voor. Daar is Seren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazun rent richting de bal. Kazun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:5

32e minuut.
Costantino passt de bal in één keer door. Riesgo met een sublieme pass. Nsana speelt de bal door. Kazun heeft problemen om de bal te vangen. Kazun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:6

35e minuut.
Nartea geeft de bal voor. Seren kopt de bal weg. Kazun rent richting de bal. Kazun schiet op doel. Merlini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:7

37e minuut.
Kazun verovert de bal door een tackle van achteren. Riesgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesgo met een sublieme pass. Kazun is nu in balbezit. Kazun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Nsana met een sublieme pass. Seren rent richting de bal. Nossardi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nossardi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Merlini trapt de bal weg van het doel. Riesgo is nu in balbezit. Riesgo passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Seren de bal onder controle te krijgen. Seren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:8

43e minuut.
Duy Quang probeert naar een medespeler te passen. Denigris is nu in balbezit. Seren onderschept slim de pass. Seren schiet op doel. Merlini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:9

44e minuut.
Ferriello rent richting de bal. Ferriello met een sublieme pass. Klungelig pakt Seren de bal. Seren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalieri Flagranti 84%, Bertoi Team 16%.
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:10

46e minuut.
Rubirosa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Riesgo is nu in balbezit. Riesgo passt de bal in één keer door. Kazun is nu in balbezit. Kazun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:11

47e minuut.
Nsana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riesgo heeft problemen om de bal te vangen. Riesgo met een sublieme pass. Seren rent richting de bal. Seren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kazun bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesgo is nu in balbezit. Riesgo passt de bal zonder na te denken. Seren rent richting de bal. Seren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:12

53e minuut.
Kazun verovert de bal door een tackle van achteren. Riesgo speelt de bal door. Denigris rent richting de bal. Seren onderschept slim de pass. Seren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:13

55e minuut.
Seren kopt de bal weg. Kazun controleert de bal met de borst. Seren rent richting de bal. Seren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:14

56e minuut.
Brezovar komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Rubirosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubirosa passt de bal met de wreef. Kazun rent richting de bal. Kazun geeft een hoge lob. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aguilar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:15

59e minuut.
Petzeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petzeu probeert naar een medespeler te passen. Seren is nu in balbezit. Seren draait met de bal, schiet en ... Merlini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:16

60e minuut.
Blanco komt het veld opgelopen. Gataulin komt het veld opgelopen. Đình Bắc komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Lionetti is nu in balbezit. Blanco rent richting de bal. Blanco speelt de bal door. Seren is nu in balbezit. Seren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Merlini speelt de bal door. Brezovar met een sublieme pass. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Gataulin rent richting de bal. Gataulin haalt uit met een fantastische trap. Merlini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Benhalima speelt de bal door. Đình Bắc is nu in balbezit. Đình Bắc probeert naar een medespeler te passen. Gataulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gataulin draait met de bal, schiet en ... Merlini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:17

71e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lionetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:18

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Denigris met een harde bal richting middenveld. Seren kopt de bal weg. Klungelig pakt Gataulin de bal. Gataulin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brezovar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:19

75e minuut.
Gataulin passt de bal met de wreef. Brezovar speelt de bal door. Seren is nu in balbezit. Seren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:20

76e minuut.
Gataulin onderschept slim de pass. Costarelli rent richting de bal. Gataulin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gataulin krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Đình Bắc met een sublieme pass. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar geeft een lange en hoge pass. Blanco geeft een hoge lob. Gataulin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Seren is nu in balbezit. Seren schiet op doel. Merlini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Di Bartolomeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merlini bokst de bal weg. Gataulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gataulin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:21

81e minuut.
Seren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

82e minuut.
Costarelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benhalima rent richting de bal. Benhalima met een sublieme pass. Gataulin rent richting de bal. Gataulin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:22

85e minuut.
Petzeu geeft een hoge lob. Inworp. Duy Quang met de inworp. Đình Bắc is nu in balbezit. Đình Bắc geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gataulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gataulin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:23

86e minuut.
Duy Quang rent richting de bal. Duy Quang geeft een hoge lob. Gataulin rent richting de bal. Gataulin draait met de bal, schiet en ... Merlini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:24

89e minuut.
Di Bartolomeo kopt de bal weg. Brezovar rent richting de bal. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft een lange en hoge pass. Gataulin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalieri Flagranti 81%, Bertoi Team 19%.
Cavalieri Flagranti - Bertoi Team 0:25