Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orologi Sbalorditivi Sestri Ponente fc
Normal Tactiek Subbuteo ref.d
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
18.5 gemiddelde waardering 26.3
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Doeltrap. Mascarini met een harde bal richting middenveld. Gaido kopt de bal weg. Vendrami is nu in balbezit. Vendrami schiet op doel. Mascarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laudamo is nu in balbezit. Laudamo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Sbalorditivi - Sestri Ponente fc 0:1

16e minuut.
Ruozzi is nu in balbezit. Ruozzi passt de bal in één keer door. Ramagli rent richting de bal. Laudamo onderschept slim de pass. Laudamo speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Varricchio heeft problemen om de bal te vangen. Varricchio speelt de bal door. Vendrami is nu in balbezit. Laudamo is nu in balbezit. Laudamo schiet op doel. Mascarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Felloni Cinali probeert naar een medespeler te passen. Varricchio rent richting de bal. Carrobbio rent richting de bal. Felloni Cinali rent richting de bal. Felloni Cinali geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ruozzi speelt de bal door. Veneziano rent richting de bal. Veneziano speelt de bal door. Padulli rent richting de bal. Padulli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Varricchio verovert de bal door een tackle van achteren. Varricchio met een sublieme pass. Daar is Vendrami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laudamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudamo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Varricchio verovert de bal door een tackle van achteren. Varricchio passt de bal in één keer door. Laudamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudamo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Sbalorditivi - Sestri Ponente fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orologi Sbalorditivi 75%, Sestri Ponente fc 25%.
Orologi Sbalorditivi - Sestri Ponente fc 0:2

50e minuut.
Galeno geeft de bal voor. Battisti rent richting de bal. Trainini begaat een overtreding. Trainini krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Battisti is nu in balbezit. Varricchio is nu in balbezit. Carrobbio geeft een lange en hoge pass. Daar is Padulli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padulli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gorga heeft problemen om de bal te vangen. Laudamo onderschept slim de pass. Laudamo probeert naar een medespeler te passen. Vendrami rent richting de bal. Vendrami haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Sbalorditivi - Sestri Ponente fc 0:3

90e minuut.
Barbonetti geeft een lange en hoge pass. Gorga rent richting de bal. Laudamo verovert de bal door een tackle van achteren. Varricchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Varricchio haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orologi Sbalorditivi 62%, Sestri Ponente fc 38%.
Orologi Sbalorditivi - Sestri Ponente fc 0:3