Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASR Old Crew A-Pulp
Normal Tactiek total_set22
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 45
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 59.2
poor Schieten formidable
poor Passen formidable
poor Verdedigen very good


11e minuut.
Renzi is nu in balbezit. Riccardo onderschept slim de pass. Riccardo passt de bal zonder na te denken. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Páez de bal. Páez passt de bal in één keer door. Səmədli probeert naar een medespeler te passen. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:1

18e minuut.
Flora bereikt de bal nog maar net als eerste. Flora geeft een hoge lob. Coral kopt de bal weg. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel. Bentivenga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Massariol rent richting de bal. Massariol geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Faitelli de bal. Coral rent richting de bal. Coral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:2

21e minuut.
Massariol met een sublieme pass. Səmədli met een sublieme pass. Coral rent richting de bal. Coral draait met de bal, schiet en ... Bentivenga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:3

22e minuut.
Abbondi is nu in balbezit. Abbondi passt de bal met de wreef. Renzi heeft problemen om de bal te vangen. Coral rent richting de bal. Coral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:4

24e minuut.
Malaria kopt de bal weg. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli passt de bal in één keer door. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:5

26e minuut.
Səmədli probeert naar een medespeler te passen. Coral rent richting de bal. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Bentivenga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:6

29e minuut.
Klungelig pakt Səmədli de bal. Massariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Massariol passt de bal zonder na te denken. Coral rent richting de bal. Coral draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Abbondi rent richting de bal. Səmədli is nu in balbezit. Stelzer rent richting de bal. Stelzer geeft een lange en hoge pass. Coral maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:7

34e minuut.
Pszczoła met een sublieme pass. Flora kan de bal niet met de borst controleren. Flora geeft een hoge lob. Páez rent richting de bal. Páez geeft een hoge lob. Bentivenga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Stelzer is nu in balbezit. Səmədli probeert naar een medespeler te passen. Coral is nu in balbezit. Coral haalt uit met een fantastische trap. Bentivenga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:8

37e minuut.
Abbondi passt de bal in één keer door. Faitelli rent richting de bal. Faitelli passt de bal met de wreef. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coral rent richting de bal. Coral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:9

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flora met een snelle inworp. Səmədli is nu in balbezit. Səmədli geeft een lange en hoge pass. Coral maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Coral is nu in balbezit. Faitelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coral raakt geblesseerd tijdens het duel. Stelzer neemt de penalty, wat een uithaal! Bentivenga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:10

43e minuut.
Gaggiola geeft de bal voor. Malaria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez geeft de bal voor. Coral krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Səmədli passt de bal in één keer door. Coral is nu in balbezit. Stelzer rent richting de bal. Stelzer schiet op doel. Bentivenga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASR Old Crew 87%, A-Pulp 13%.
ASR Old Crew - A-Pulp 0:10

47e minuut.
Səmədli passt de bal in één keer door. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez geeft een hoge lob. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:11

50e minuut.
Riccardo met een sublieme pass. Páez rent richting de bal. Páez speelt de bal door. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:12

52e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez passt de bal zonder na te denken. Səmədli speelt de bal door. Coral rent richting de bal. Coral schiet op doel. Bentivenga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stelzer heeft problemen om de bal te vangen. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli schiet op doel. Stelzer probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bentivenga trapt de bal weg van het doel. Flora geeft de bal voor. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:13

56e minuut.
Səmədli onderschept slim de pass. Səmədli met een sublieme pass. Coral is nu in balbezit. Coral draait met de bal, schiet en ... Bentivenga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:14

58e minuut.
Daar is Páez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páez geeft een hoge lob. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap. Bentivenga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:15

63e minuut.
Faitelli geeft de bal voor. Legramanti rent richting de bal. Səmədli rent richting de bal. Səmədli geeft een lange en hoge pass. Coral maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:16

64e minuut.
Abbondi is nu in balbezit. Abbondi probeert naar een medespeler te passen. Páez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coral haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:17

75e minuut.
Coral heeft problemen om de bal te vangen. Massariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Massariol passt de bal met de wreef. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bentivenga bokst de bal weg.

76e minuut.
Pszczoła rent richting de bal. Pszczoła geeft de bal voor. Páez rent richting de bal. Páez geeft de bal voor. Stelzer controleert de bal met de borst. Bentivenga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer draait met de bal, schiet en ... Bentivenga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:18

79e minuut.
Riccardo geeft een lange en hoge pass. Stelzer rent richting de bal. Galli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galli krijgt een gele kaart. Stelzer moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Stelzer kan niet meer verder spelen. Gromek komt het veld opgelopen. Páez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:19

81e minuut.
Páez passt de bal met de wreef. Riccardo rent richting de bal. Riccardo passt de bal met de wreef. Páez geeft een lange en hoge pass. Gromek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:20

82e minuut.
Páez is nu in balbezit. Páez passt de bal zonder na te denken. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:21

86e minuut.
Riccardo met een sublieme pass. Páez is nu in balbezit. Páez probeert naar een medespeler te passen. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:22

87e minuut.
Səmədli rent richting de bal. Səmədli geeft een hoge lob. Gaggiola kopt de bal weg. Gromek controleert de bal met de borst. Gromek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Old Crew - A-Pulp 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASR Old Crew 82%, A-Pulp 18%.
ASR Old Crew - A-Pulp 0:23