Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avanti Tutta FC U. S. Portanuova 1948
Normal Tactiek Mistic2
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 46.2
weak Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


15e minuut.
Tarabella is nu in balbezit. Restilla rent richting de bal. Tarabella verovert de bal door een tackle van achteren. Forbicioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbicioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:1

19e minuut.
Carra speelt de bal door. Restilla rent richting de bal. Forbicioni rent richting de bal. Forbicioni draait met de bal, schiet en ... Colelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:2

25e minuut.
Vescovi kan de bal niet met de borst controleren. Carra rent richting de bal. Carra passt de bal met de wreef. Forbicioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbicioni schiet op doel. Colelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Frazzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzon geeft een hoge lob. Tarabella kopt de bal weg. Marucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marucchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Carra speelt de bal door. Forbicioni is nu in balbezit. Forbicioni passt de bal met de wreef. Daar is Marucchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marucchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella passt de bal in één keer door. Forbicioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbicioni draait met de bal, schiet en ... Restilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:3

34e minuut.
Oviedo passt de bal in één keer door. Zamati is nu in balbezit. Zamati passt de bal met de wreef. Forbicioni rent richting de bal. Forbicioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:4

38e minuut.
Saviano kopt de bal weg. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo geeft een lange en hoge pass. Forbicioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbicioni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbicioni onderschept slim de pass. Vescovi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Forbicioni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarabella neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zamparutti onderschept slim de pass. Carra met een sublieme pass. Forbicioni is nu in balbezit. Forbicioni haalt uit met een fantastische trap. Colelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta FC 77%, U. S. Portanuova 1948 23%.
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:5

50e minuut.
Montagnani is nu in balbezit. Marucchi verovert de bal door een tackle van achteren. Marucchi met een sublieme pass. Klungelig pakt Forbicioni de bal. Forbicioni schiet op doel. Colelli bokst de bal weg.

60e minuut.
Del Coiro rent richting de bal. Tarabella verovert de bal door een tackle van achteren. Tarabella passt de bal zonder na te denken. Forbicioni rent richting de bal. Forbicioni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Forbicioni de bal. Forbicioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:6

61e minuut.
Parmenide komt het veld opgelopen. Duraj komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Duraj is nu in balbezit. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraj onderschept slim de pass. Duraj haalt uit met een fantastische trap. Colelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:7

64e minuut.
Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marucchi verovert de bal door een tackle van achteren. Marucchi speelt de bal door. Duraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Scorzelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:8

66e minuut.
Oviedo passt de bal met de wreef. Zamati speelt de bal door. Marucchi is nu in balbezit. Marucchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:9

68e minuut.
Tarabella met een snelle inworp. Carra met een sublieme pass. Duraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraj schiet op doel. Colelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:10

69e minuut.
Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella passt de bal zonder na te denken. Restilla rent richting de bal. Duraj onderschept slim de pass. Duraj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:11

71e minuut.
Carra heeft problemen om de bal te vangen. Carra speelt de bal door. Duraj is nu in balbezit. Duraj draait met de bal, schiet en ... Colelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:12

73e minuut.
Vescovi rent richting de bal. Zamati verovert de bal door een tackle van achteren. Zamati passt de bal in één keer door. Duraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraj schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:13

77e minuut.
Marucchi geeft een hoge lob. Duraj is nu in balbezit. Restilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duraj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarabella legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:14

81e minuut.
Del Coiro geeft de bal voor. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo geeft een hoge lob. Duraj heeft problemen om de bal te vangen. Duraj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Del Coiro probeert de bal aan de voet te houden. Duraj is nu in balbezit. Klungelig pakt Duraj de bal. Duraj draait met de bal, schiet en ... Colelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Restilla kopt de bal weg. Volpatti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vescovi is nu in balbezit. Zamati onderschept slim de pass. Zamati schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:15

90e minuut.
Zamati geeft een hoge lob. Tarabella heeft problemen om de bal te vangen. Tarabella passt de bal zonder na te denken. Duraj rent richting de bal. Duraj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta FC 78%, U. S. Portanuova 1948 22%.
Avanti Tutta FC - U. S. Portanuova 1948 0:15