Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Assi Eterni RANGERS Prato
Normal Tactiek only training
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.2 gemiddelde waardering 45.9
slecht Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Lazzarini passt de bal in één keer door. Inguanta is nu in balbezit. Cascinu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cascinu krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Trimarco kopt de bal weg. Karyś rent richting de bal. Karyś speelt de bal door. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma schiet op doel. Bagnatica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko draait met de bal, schiet en ... Bagnatica probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Inguanta is nu in balbezit. Inguanta geeft de bal voor. Dellaferrera heeft problemen om de bal te vangen. Snitko is nu in balbezit. Snitko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:1

7e minuut.
Inguanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Inguanta geeft een lange en hoge pass. Dellaferrera kan de bal niet met de borst controleren. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inguanta met een sublieme pass. Karyś rent richting de bal. Karyś passt de bal in één keer door. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Daar is Snitko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snitko met een sublieme pass. Mezzasalma is nu in balbezit. Klungelig pakt Mezzasalma de bal. Mezzasalma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:2

11e minuut.
Karyś is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Somma. Karyś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Inguanta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karyś maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:3

12e minuut.
Marroccu onderschept slim de pass. Marroccu met een sublieme pass. Snitko met een sublieme pass. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma schiet op doel. De bal raakt de paal. Mezzasalma geeft een hoge lob. Klungelig pakt Petroni de bal. Karyś is nu in balbezit. Karyś draait met de bal, schiet en ... Bagnatica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

15e minuut.
Daniele passt de bal in één keer door. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco geeft de bal voor. Snitko rent richting de bal. Snitko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Marroccu is nu in balbezit. Snitko verovert de bal door een tackle van achteren. Snitko geeft de bal voor. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lubrano passt de bal zonder na te denken. Snitko rent richting de bal. Snitko passt de bal zonder na te denken. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:4

20e minuut.
Lubrano rent richting de bal. Lubrano geeft een lange en hoge pass. Mezzasalma kopt de bal weg. Daar is Snitko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Bagnatica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:5

22e minuut.
Klungelig pakt Karyś de bal. Snitko is nu in balbezit. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś haalt uit met een fantastische trap. Bagnatica probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Dellaferrera kopt de bal weg. Snitko rent richting de bal. Snitko passt de bal met de wreef. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma schiet op doel. Paal! Snitko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:6

34e minuut.
Somma is nu in balbezit. Lubrano onderschept slim de pass. Lubrano probeert naar een medespeler te passen. Snitko heeft problemen om de bal te vangen. Snitko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:7

35e minuut.
Lazzarini geeft een lange en hoge pass. Karyś kopt de bal weg. Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko onderschept slim de pass. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Bagnatica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:8

38e minuut.
Inguanta verovert de bal door een tackle van achteren. Inguanta geeft de bal voor. Snitko kopt de bal weg. Klungelig pakt Karyś de bal. Karyś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:9

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lubrano met een snelle inworp. Inguanta geeft de bal voor. Karyś geeft de bal voor. Snitko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:10

41e minuut.
Snitko speelt de bal door. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco geeft een hoge lob. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:11

45e minuut.
Karyś heeft problemen om de bal te vangen. Karyś met een sublieme pass. Mezzasalma is nu in balbezit. Mezzasalma haalt uit met een fantastische trap. Bagnatica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Assi Eterni 68%, RANGERS Prato 32%.
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:11

46e minuut.
Notararigo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mezzasalma met een sublieme pass. Klungelig pakt Marroccu de bal. Somma is nu in balbezit. Mezzasalma onderschept slim de pass. Mezzasalma geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Marroccu heeft problemen om de bal te vangen. Mezzasalma onderschept slim de pass. Mezzasalma met een sublieme pass. Snitko rent richting de bal. Snitko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lubrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrano geeft de bal voor. Karyś rent richting de bal. Karyś geeft de bal voor. Snitko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:12

60e minuut.
Kowal rent richting de bal. Kowal geeft een hoge lob. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco speelt de bal door. Snitko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lubrano speelt de bal door. Dellaferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma onderschept slim de pass. Karyś rent richting de bal. Karyś draait met de bal, schiet en ... Bagnatica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:13

69e minuut.
Mezzasalma speelt de bal door. Klungelig pakt Karyś de bal. Karyś probeert naar een medespeler te passen. Snitko is nu in balbezit. Snitko draait met de bal, schiet en ... Bagnatica bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:14

73e minuut.
Marroccu is nu in balbezit. Inguanta verovert de bal door een tackle van achteren. Inguanta met een sublieme pass. Karyś is nu in balbezit. Karyś haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:15

82e minuut.
Snitko is nu in balbezit. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko rent richting de bal. Karyś rent richting de bal. Karyś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:16

88e minuut.
Cancelliere is nu in balbezit. Cancelliere passt de bal in één keer door. Trimarco met een sublieme pass. Inguanta geeft een lange en hoge pass. Karyś geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Assi Eterni 75%, RANGERS Prato 25%.
Assi Eterni - RANGERS Prato 0:16