Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:53
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Anvedi Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7635
Anvedi casteldisandro
4-3-3 ali Tactiek bzona3
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
21.8 gemiddelde waardering 61.1
hopeless Schieten outstanding
weak Passen excellent
poor Verdedigen very good


5e minuut.
Merckx onderschept slim de pass. Merckx probeert naar een medespeler te passen. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata geeft een hoge lob. Langley krijgt zijn hoofd ertegen. Ruytjens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Zapata geeft een hoge lob. Abbadessa kopt de bal weg. Daar is Gustinetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlič rent richting de bal. Pavlič schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - casteldisandro 0:1

9e minuut.
Langley maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruytjens met een sublieme pass. Merckx kopt de bal weg. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Abbadessa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fonte met de inworp. Landais geeft een lange en hoge pass. Pavlič maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pavlič de bal. Pavlič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - casteldisandro 0:2

20e minuut.
Klungelig pakt Zapata de bal. Zapata geeft de bal voor. Klungelig pakt Pavlič de bal. Pavlič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - casteldisandro 0:3

22e minuut.
Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte passt de bal met de wreef. Pavlič rent richting de bal. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley draait met de bal, schiet en ... Ruytjens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Hanzelka geeft de bal voor. Inworp. Zapata met de inworp. Pavlič rent richting de bal. Pavlič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fonte passt de bal zonder na te denken. Landais rent richting de bal. Landais geeft een lange en hoge pass. Langley rent richting de bal. Langley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Landais geeft de bal voor. Zapata is nu in balbezit. Zapata passt de bal met de wreef. Pavlič is nu in balbezit. Pavlič draait met de bal, schiet en ... Ruytjens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Merckx speelt de bal door. Landais speelt de bal door. Pavlič rent richting de bal. Pavlič draait met de bal, schiet en ... Ruytjens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - casteldisandro 0:4

32e minuut.
Langley geeft een lange en hoge pass. Merckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Merckx passt de bal zonder na te denken. Zapata geeft een hoge lob. Langley krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hanzelka verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata is nu in balbezit. Zapata met een sublieme pass. Pavlič rent richting de bal. Pavlič schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Daar is Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata geeft de bal voor. Langley springt en kopt de bal. Hanzelka probeert de bal aan de voet te houden. Zapata geeft de bal voor. Ruytjens bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anvedi 79%, casteldisandro 21%.
Anvedi - casteldisandro 0:4

46e minuut.
Landais probeert de bal met de borst te controleren. Langley is nu in balbezit. Randazzo rent richting de bal. Langley onderschept slim de pass. Langley haalt uit met een fantastische trap. Ruytjens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Fonte controleert de bal met de borst. Fonte met een sublieme pass. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley heeft problemen om de bal te vangen. Langley haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pavlič de bal. Gustinetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gustinetti krijgt een gele kaart. Pavlič raakt geblesseerd tijdens het duel. Langley legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Abbadessa verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonte met de inworp. Langley rent richting de bal. Langley geeft een hoge lob. Ruytjens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Zapata rent richting de bal. Zapata geeft een lange en hoge pass. Daar is Frau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langley verovert de bal door een tackle van achteren. Langley schiet op doel. Ruytjens bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - casteldisandro 0:5

59e minuut.
Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavlič is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Landais zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlič rent richting de bal. Pavlič geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Landais verovert de bal door een tackle van achteren. Landais geeft de bal voor. Pavlič rent richting de bal. Pavlič draait met de bal, schiet en ... Ruytjens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

67e minuut.
Girod rent richting de bal. Girod geeft een lange en hoge pass. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlič haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Frau geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonte met een snelle inworp. Langley heeft problemen om de bal te vangen. Langley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Randazzo is nu in balbezit. Merckx onderschept slim de pass. Merckx passt de bal met de wreef. Pavlič rent richting de bal. Pavlič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Landais bereikt de bal nog maar net als eerste. Landais geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hanzelka de bal. Pavlič is nu in balbezit. Pavlič draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Langley de bal. Langley passt de bal in één keer door. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata heeft problemen om de bal te vangen. Zapata schiet op doel. Ruytjens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Langley is nu in balbezit. DeCarlo rent richting de bal. Fonte is nu in balbezit. Fonte geeft een lange en hoge pass. Abbadessa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Ruytjens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pavlič rent richting de bal. Pavlič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anvedi - casteldisandro 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anvedi 80%, casteldisandro 20%.
Anvedi - casteldisandro 0:6